#FBi Instagram Photos & Videos

FBi - 747.9k posts

Top Posts

  • #Repost @leaspeed6 with @get_repost
・・・
Got a lot of questions on yesterday’s briefcase shooting vid, so here goes:
.
So the briefcase used is an actual product from @hecklerandkoch, the designers of the MP5K, and is known as the operational briefcase. The official name is “Spezialkoffer” and it was marketed to and used for VIP protection by many govts starting in the late 70s. It uses a standard claw mount which has been modified to attach to the inside upper edge of the briefcase with two bolts. There is a small stainless metal chute to help move cases away from the ejection port to prevent jamming. The emptied just end up inside the briefcase which is why it’s a little dusty / dirty in the photos. The briefcase can hold an extra magazine and the MP5’s standard cleaning kit. It is possible to quickly release and remove the firearm.
.
Several followers were concerned about the safety of this device and if you could accidentally hold it backwards, thereby firing it with the muzzle pointing at yourself. The answer is no, if you look at the shape and location of the trigger in the handle, as well as the safety switch button above it, it would be impossible to not notice you’ve got it backwards, and very tricky to depress safety and pull trigger with your palm, etc. It just isn’t a concern based on the design. The safety button is ambi and spring loaded so as soon as you let go of it and the trigger the safety re-engages automatically. Nice feature. The proper way to shoot it is with both hands as I demonstrated in my video, while using it one-handed at your side would make it very hard to aim with the potential of it swinging back and shooting your own leg!
.
These briefcases are quite collectible and are not firearms but if you install even a semi-auto MP5K in one you’ve entered NFA territory so keep that in mind. This one was for sale on Gunbroker from @midwesttactical, who I’ve bought other MGs from. The MP5K is a Zenith from my shop @wepleadthe2nd .
#mp5 #history #briefcase #tacticalgear #fbi #pewpew #collector @hecklerandkoch @wepleadthe2nd .
  • #Repost @leaspeed6 with @get_repost
    ・・・
    Got a lot of questions on yesterday’s briefcase shooting vid, so here goes:
    .
    So the briefcase used is an actual product from @hecklerandkoch, the designers of the MP5K, and is known as the operational briefcase. The official name is “Spezialkoffer” and it was marketed to and used for VIP protection by many govts starting in the late 70s. It uses a standard claw mount which has been modified to attach to the inside upper edge of the briefcase with two bolts. There is a small stainless metal chute to help move cases away from the ejection port to prevent jamming. The emptied just end up inside the briefcase which is why it’s a little dusty / dirty in the photos. The briefcase can hold an extra magazine and the MP5’s standard cleaning kit. It is possible to quickly release and remove the firearm.
    .
    Several followers were concerned about the safety of this device and if you could accidentally hold it backwards, thereby firing it with the muzzle pointing at yourself. The answer is no, if you look at the shape and location of the trigger in the handle, as well as the safety switch button above it, it would be impossible to not notice you’ve got it backwards, and very tricky to depress safety and pull trigger with your palm, etc. It just isn’t a concern based on the design. The safety button is ambi and spring loaded so as soon as you let go of it and the trigger the safety re-engages automatically. Nice feature. The proper way to shoot it is with both hands as I demonstrated in my video, while using it one-handed at your side would make it very hard to aim with the potential of it swinging back and shooting your own leg!
    .
    These briefcases are quite collectible and are not firearms but if you install even a semi-auto MP5K in one you’ve entered NFA territory so keep that in mind. This one was for sale on Gunbroker from @midwesttactical, who I’ve bought other MGs from. The MP5K is a Zenith from my shop @wepleadthe2nd .
    #mp5 #history #briefcase #tacticalgear #fbi #pewpew #collector @hecklerandkoch @wepleadthe2nd .
  • 1,307 20 19 February, 2019
  • The X-Files, 1993-present / The Springfield Files, 1997
  • The X-Files, 1993-present / The Springfield Files, 1997
  • 2,598 12 15 February, 2019

Latest Instagram Posts

  • Bruhhh 😩😩😩
  • Bruhhh 😩😩😩
  • 6 1 11 minutes ago
  • Fuck gun control.
  • Fuck gun control.
  • 18 1 18 minutes ago
  • READY STOCK!! LOSYEN VIRAL 😱😱
😍LOSYEN KEGILAAN MUA BELLA😍

Siapa nak putih dlam 5saat??
gosok2 terus putih gebu tau n losyen riffaa mmg x melekit langsung dan terus meresap dalam kulit. Dh x payah malu² lagi, muka jer putih,tgn hitam.. lah nie tgn pon putih jugak na..😍 syukur sgt2 ramai yg memilih magic losyen by riffa kerana losyen kami lain dari yg lain, membuatkan hampa bila pkai sgt2 berpuas hati.. dan terus jatuh cinta❤❤
ramai yg repeat oder..😘😘 .
.
🌷Kelebihan losyen riffaa🌷
.
.
🌸Tidak melekit bila pakai
🌸Besar 100ML 🌸Wangi
🌸Bila pakai terus gosok putih dlm 5saat
🌸SPF60
🌸Halal
🌸Ade KKM
.
.
#finabeautyinspire #kedaifbi #fbi #riffa #riffadhati #riffadihati #riffaperak #lotionriffa #riffalotion
  • READY STOCK!! LOSYEN VIRAL 😱😱
    😍LOSYEN KEGILAAN MUA BELLA😍

    Siapa nak putih dlam 5saat??
    gosok2 terus putih gebu tau n losyen riffaa mmg x melekit langsung dan terus meresap dalam kulit. Dh x payah malu² lagi, muka jer putih,tgn hitam.. lah nie tgn pon putih jugak na..😍 syukur sgt2 ramai yg memilih magic losyen by riffa kerana losyen kami lain dari yg lain, membuatkan hampa bila pkai sgt2 berpuas hati.. dan terus jatuh cinta❤❤
    ramai yg repeat oder..😘😘 .
    .
    🌷Kelebihan losyen riffaa🌷
    .
    .
    🌸Tidak melekit bila pakai
    🌸Besar 100ML 🌸Wangi
    🌸Bila pakai terus gosok putih dlm 5saat
    🌸SPF60
    🌸Halal
    🌸Ade KKM
    .
    .
    #finabeautyinspire #kedaifbi #fbi #riffa #riffadhati #riffadihati #riffaperak #lotionriffa #riffalotion
  • 2 0 41 minutes ago
  • how show palace be acting up 😔 - Gabriel
  • how show palace be acting up 😔 - Gabriel
  • 6 1 57 minutes ago
  • 8 2 1 hour ago
  • 8 1 1 hour ago
  • 8 1 1 hour ago
  • Are your third cousins letting the FBI 👀👀 on you?? Find out how in episode 73 #podcast
  • Are your third cousins letting the FBI 👀👀 on you?? Find out how in episode 73 #podcast
  • 7 1 1 hour ago
  • Kepolisian akan meminta bantuan Federal Bureau of Investigation (FBI) untuk mengungkap kasus pembunuhan terhadap Andriana Yubilea Noven Cahya (18), siswi SMK Baranangsiang, Kota Bogor, yang ditusuk oleh orang tak dikenal.
Kepala Polda Jawa Barat Agung Budi Maryoto mengatakan, FBI memiliki alat digital yang bisa memperjelas hasil rekaman kamera pengawas CCTV.
Agung menyebut, hal itu diperlukan untuk mempermudah polisi mengenali wajah pelaku penusukan tersebut.
"Iya, kita akan bekerjasama dengan FBI untuk minta bantuan dari digitalnya, dari teknologinya. Kita akan minta bantu," ucap Agung, usai bersilaturahmi bersama para ulama, di Bogor, Selasa (19/2/2019).
Sebelum meminta bantuan FBI, sambung Agung, pihaknya terlebih dulu akan mengirim surat kepada Mabes Polri meminta persetujuan. 
Setelah disetujui, lanjut dia, Mabes Polri akan mengirimkan surat permohonan kepada badan investigasi negeri Paman Sam itu.
"Untuk bisa membuka yang ada di CCTV itu kan dimungkinkan di Amerika punya alat itu. Jadi kalau sekarang kita sulit karena memang kabur (gambar tidak jelas), jadi kita tidak bisa berandai-andai, kita harus utamakan digital forensik," sebutnya.
.
.
#fbi #Andrianayubileanovencahya #forensik #polri #polriindonesia #polricintasunnah #polripromoter #kamibersamapolri #polisi
  • Kepolisian akan meminta bantuan Federal Bureau of Investigation (FBI) untuk mengungkap kasus pembunuhan terhadap Andriana Yubilea Noven Cahya (18), siswi SMK Baranangsiang, Kota Bogor, yang ditusuk oleh orang tak dikenal.
    Kepala Polda Jawa Barat Agung Budi Maryoto mengatakan, FBI memiliki alat digital yang bisa memperjelas hasil rekaman kamera pengawas CCTV.
    Agung menyebut, hal itu diperlukan untuk mempermudah polisi mengenali wajah pelaku penusukan tersebut.
    "Iya, kita akan bekerjasama dengan FBI untuk minta bantuan dari digitalnya, dari teknologinya. Kita akan minta bantu," ucap Agung, usai bersilaturahmi bersama para ulama, di Bogor, Selasa (19/2/2019).
    Sebelum meminta bantuan FBI, sambung Agung, pihaknya terlebih dulu akan mengirim surat kepada Mabes Polri meminta persetujuan.
    Setelah disetujui, lanjut dia, Mabes Polri akan mengirimkan surat permohonan kepada badan investigasi negeri Paman Sam itu.
    "Untuk bisa membuka yang ada di CCTV itu kan dimungkinkan di Amerika punya alat itu. Jadi kalau sekarang kita sulit karena memang kabur (gambar tidak jelas), jadi kita tidak bisa berandai-andai, kita harus utamakan digital forensik," sebutnya.
    .
    .
    #fbi #Andrianayubileanovencahya #forensik #polri #polriindonesia #polricintasunnah #polripromoter #kamibersamapolri #polisi
  • 3 0 1 hour ago