#Life Instagram Photos & Videos

Life - 274.6m posts

Top Posts

 • 192 3 22 minutes ago
 • The views speak for themselves 
Follow @traveling.is.a.lifestyle for a possible tag next photo
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Pic by @travelustbyus ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
 • The views speak for themselves
  Follow @traveling.is.a.lifestyle for a possible tag next photo
  ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
  Pic by @travelustbyus ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
 • 3,369 15 58 minutes ago
 • You have done nothing wrong. I don’t understand why you are punished just for being you. You are born into slavery, torture and abuse. You are then killed so humans can feast on your flesh. I don’t understand why humans don’t seem to care that you have a life. That you have emotions and can feel pain. That you, like every other sentient being, only desires to stay safe and live. We will never stop fighting for you. We love you! Until every cage is empty ❤️ #govegan
——
This beauty was given a second chance at life. We will celebrate the fact that she will only know a life of love and compassion from now on. Something that all animals deserve ❤️
 • You have done nothing wrong. I don’t understand why you are punished just for being you. You are born into slavery, torture and abuse. You are then killed so humans can feast on your flesh. I don’t understand why humans don’t seem to care that you have a life. That you have emotions and can feel pain. That you, like every other sentient being, only desires to stay safe and live. We will never stop fighting for you. We love you! Until every cage is empty ❤️ #govegan
  ——
  This beauty was given a second chance at life. We will celebrate the fact that she will only know a life of love and compassion from now on. Something that all animals deserve ❤️
 • 122 10 41 minutes ago
 • 😅
Женщины созданы для того,чтобы их любили,а не для того чтобы их понимали
 • 😅
  Женщины созданы для того,чтобы их любили,а не для того чтобы их понимали
 • 217 1 22 minutes ago

Latest Instagram Posts

 • Dva broja niže od ulaza u Tvornicu kulture nalazi se vrtić "Vedri dani". U njega sam kratko išla i to kad sam imala četiri godine. 
Sada 30. godina poslije na Tvornici tj. u Šubićevoj visi plakat @bandbangbang... Drugim riječima, jedna ulica obilježila je 30. godina sanjarenja... Onog dječjeg koje korača s roditeljem u vrtić i onog odraslog kada sam tom istom ulicom hodala do faksa. 
Lara iz (2019) šalje poruku Lari iz (1988)..
I dalje pjevaš i sanjaš!
Ne boj se! 
#tvornicakulture #bandbangbang #dreamalittledream #singer #life #happy #bebrave #music #dream #girl #smile
 • Dva broja niže od ulaza u Tvornicu kulture nalazi se vrtić "Vedri dani". U njega sam kratko išla i to kad sam imala četiri godine.
  Sada 30. godina poslije na Tvornici tj. u Šubićevoj visi plakat @bandbangbang... Drugim riječima, jedna ulica obilježila je 30. godina sanjarenja... Onog dječjeg koje korača s roditeljem u vrtić i onog odraslog kada sam tom istom ulicom hodala do faksa.
  Lara iz (2019) šalje poruku Lari iz (1988)..
  I dalje pjevaš i sanjaš!
  Ne boj se!
  #tvornicakulture #bandbangbang #dreamalittledream #singer #life #happy #bebrave #music #dream #girl #smile
 • 0 0 5 seconds ago
 • #Punësim si Shitës/e (Femra ose Meshkuj) në Dubai / Abu Dhabi - United Arab Emirates, Qatar, Kuwait, Oman, Bahrain. 
Për të aplikuar, dërgoni CV në Email: info@velaconsulting.al ♦ Kriteret e përzgjedhjes ; - Mosha juaj preferohet të jetë nga 19 deri në 31 vjeç/e,
- Duhet të keni nivel shumë të mirë të njohjes së gjuhës angleze,
- Të jeni të paktën i / e pajisur me diplomë shkollë e mesme (e përgjithshme ose profesionale).
- Kandidatët duhet të kenë Dëshmi Penaliteti pa rekorde kriminale dhe të zotërojnë një pasaportë me të paktën 3 vjet vlefshmëri. ♦ Kushtet e punësimit ; ofrohet kontratë pune 2 vjeçare, që përmban vizë / leje pune + biletë avioni falas (vajtje / ardhje 1 x 24 muaj) + transport rrugor (nga akomodimi drejt punës, dhe anasjelltas) + trajtim mjekësor në spital publik ose privat me shpenzimet e kompanisë + siguracion shëndetësor + uniforma + lavanderia, etj. ♦ Pushimet vjetore dhe pushimet e tjera ; 21 deri 30 ditë pa pagë (pas 12 muajve punësim) + festa publike ; 8 deri 14 ditë në vit. ♦ Orari i punës ; 48 orë në në javë, plus një orë pushim në drekë. Në rast se ju kërkohet kohë pune shtesë, ka pagesë ekstra. ♦ Paga mesatare + bonuse nga komisionet ; fillon nga 1500 $ / muaj dhe arrin deri në 2000 $ / muaj, plus bakshishe të konsiderueshme. 
Për të hyrë më shpejt në proçes, ju duhet të paraqiteni në adresën ; Sheshi Wilson, Rruga Ymer Kurti, Olympia Shopping Center, Kati i II-të, Zyra 20, Tiranë, Shqipëri. 
Jemi hapur nga dita e hënë deri ditën e premte nga ora 09:00 deri në 17:00, si dhe ditën e shtunë nga ora 09:00 deri në 13:00 
Numra telefoni të shërbimit të klientit ; +355688007777 / +355688077077

Faleminderit që zgjodhët të punësoheni me ne, ju mirëpresim.

Vela Consulting ; LN-4760-03-2018 - Ndërmjetësim Për Punë

#recruitment #recruiting #recruit #recruiter #recruiters #toprecruiter #recruitments #instagood #photooftheday #like4like #followme #picoftheday #follow #me #selfie #instadaily #style #instalike #igers #like #tagforlikes #follow4follow #bestoftheday #life #f4f #followback
 • #Punësim si Shitës/e (Femra ose Meshkuj) në Dubai / Abu Dhabi - United Arab Emirates, Qatar, Kuwait, Oman, Bahrain.
  Për të aplikuar, dërgoni CV në Email: info@velaconsulting.al ♦ Kriteret e përzgjedhjes ; - Mosha juaj preferohet të jetë nga 19 deri në 31 vjeç/e,
  - Duhet të keni nivel shumë të mirë të njohjes së gjuhës angleze,
  - Të jeni të paktën i / e pajisur me diplomë shkollë e mesme (e përgjithshme ose profesionale).
  - Kandidatët duhet të kenë Dëshmi Penaliteti pa rekorde kriminale dhe të zotërojnë një pasaportë me të paktën 3 vjet vlefshmëri. ♦ Kushtet e punësimit ; ofrohet kontratë pune 2 vjeçare, që përmban vizë / leje pune + biletë avioni falas (vajtje / ardhje 1 x 24 muaj) + transport rrugor (nga akomodimi drejt punës, dhe anasjelltas) + trajtim mjekësor në spital publik ose privat me shpenzimet e kompanisë + siguracion shëndetësor + uniforma + lavanderia, etj. ♦ Pushimet vjetore dhe pushimet e tjera ; 21 deri 30 ditë pa pagë (pas 12 muajve punësim) + festa publike ; 8 deri 14 ditë në vit. ♦ Orari i punës ; 48 orë në në javë, plus një orë pushim në drekë. Në rast se ju kërkohet kohë pune shtesë, ka pagesë ekstra. ♦ Paga mesatare + bonuse nga komisionet ; fillon nga 1500 $ / muaj dhe arrin deri në 2000 $ / muaj, plus bakshishe të konsiderueshme.
  Për të hyrë më shpejt në proçes, ju duhet të paraqiteni në adresën ; Sheshi Wilson, Rruga Ymer Kurti, Olympia Shopping Center, Kati i II-të, Zyra 20, Tiranë, Shqipëri.
  Jemi hapur nga dita e hënë deri ditën e premte nga ora 09:00 deri në 17:00, si dhe ditën e shtunë nga ora 09:00 deri në 13:00
  Numra telefoni të shërbimit të klientit ; +355688007777 / +355688077077

  Faleminderit që zgjodhët të punësoheni me ne, ju mirëpresim.

  Vela Consulting ; LN-4760-03-2018 - Ndërmjetësim Për Punë

  #recruitment #recruiting #recruit #recruiter #recruiters #toprecruiter #recruitments #instagood #photooftheday #like4like #followme #picoftheday #follow #me #selfie #instadaily #style #instalike #igers #like #tagforlikes #follow4follow #bestoftheday #life #f4f #followback
 • 1 0 18 seconds ago