#Sony Instagram Photos & Videos

Sony - 18.6m posts

Top Posts

Advertisements

  • 🇺🇸 what you think about this 2 😍❤️
———————————————————————————
🇳🇱 welke zou jij kiezen 😍👌
  • 🇺🇸 what you think about this 2 😍❤️
    ———————————————————————————
    🇳🇱 welke zou jij kiezen 😍👌
  • 2,218 26 4 hours ago

Advertisements

Advertisements

  • Colors made by nature 🌍
  • Colors made by nature 🌍
  • 280 6 6 hours ago

Latest Instagram Posts

Advertisements

Advertisements

Advertisements

  • Beberapa game steelcase koleksi pribadi yang memukau untuk dikoleksi
.
Entah virus datengnya darimana ini, ane tiba-tiba tergiur sama games yang memiliki steelcase. Apa sih steelcase itu? Steelcase merupakan kotak cover yang terbuat dari besi yang biasanya memiliki design yang mantap. Ga cuma di game PS3 & PS4 aja nih, steelcase juga biasanya ada untuk movie-movie yang sudah terkenal. Dan ternyata, steelcase ini sudah ada sejak jaman PS2 berjaya loh :-D
.
Ane inget banget steelcase yang pertama kali dibeli adalah Metal Gear Solid 4 Japan Version. Waktu itu ane belinya ga tanggung-tanggung, langsung sikat versi limited edition nya :-D . Kemudian iseng lagi beli God of War Ascension versi steelcase dan akhirnya ketagihan beli game steelcase. .
Kira-kira kapan kalian pertama kali beli game steelcase ? Dan game apa itu? Silahkan komen di kolom komentar ya :-)
.
------------------------------------------------------------------------------
Bagi yang mau main bareng untuk berburu trophy, yuk silahkan add id PSN ane ya :-D
ID PSN : hazmiller
.
Untuk postingan2 menarik seputar video games bisa langsung follow di @hazmanmiller (Intagram : hazmanmiller)
.
Bakal ada #giveaway kalo sudah mencapai 500++ followers. Yuk difollow ya...
.
#sonyplaystation #playstation3 #sony #videogames #games  #gamingaddict #gamer #player #gaming #instagamer #indogamer #steelcase #steelbook #steelbookcollection #exclusive  #masseffect #metalgearsolid #biohazard #residentevil #godofwar #darksouls
  • Beberapa game steelcase koleksi pribadi yang memukau untuk dikoleksi
    .
    Entah virus datengnya darimana ini, ane tiba-tiba tergiur sama games yang memiliki steelcase. Apa sih steelcase itu? Steelcase merupakan kotak cover yang terbuat dari besi yang biasanya memiliki design yang mantap. Ga cuma di game PS3 & PS4 aja nih, steelcase juga biasanya ada untuk movie-movie yang sudah terkenal. Dan ternyata, steelcase ini sudah ada sejak jaman PS2 berjaya loh :-D
    .
    Ane inget banget steelcase yang pertama kali dibeli adalah Metal Gear Solid 4 Japan Version. Waktu itu ane belinya ga tanggung-tanggung, langsung sikat versi limited edition nya :-D . Kemudian iseng lagi beli God of War Ascension versi steelcase dan akhirnya ketagihan beli game steelcase. .
    Kira-kira kapan kalian pertama kali beli game steelcase ? Dan game apa itu? Silahkan komen di kolom komentar ya :-)
    .
    ------------------------------------------------------------------------------
    Bagi yang mau main bareng untuk berburu trophy, yuk silahkan add id PSN ane ya :-D
    ID PSN : hazmiller
    .
    Untuk postingan2 menarik seputar video games bisa langsung follow di @hazmanmiller (Intagram : hazmanmiller)
    .
    Bakal ada #giveaway kalo sudah mencapai 500++ followers. Yuk difollow ya...
    .
    #sonyplaystation #playstation3 #sony #videogames #games #gamingaddict #gamer #player #gaming #instagamer #indogamer #steelcase #steelbook #steelbookcollection #exclusive #masseffect #metalgearsolid #biohazard #residentevil #godofwar #darksouls
  • 1 0 1 minute ago
  • ⛰If I’ve learned anything from the last month of traveling it’s that all the places that have sparked my wanderlust since a young age are actually not the places I enjoy visiting the most. •
•
The big cities with the hundreds of years of history are beautiful & amazing. But through the lens of a camera nature is what can take your breathe away in person & in a photo. In the last 2 years I’ve been more inspired to travel by nature than by any place else. •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
#sonyalpha #sonytribe #sony #utahsunrise #utahunique #utahgram #hikeutah
  • ⛰If I’ve learned anything from the last month of traveling it’s that all the places that have sparked my wanderlust since a young age are actually not the places I enjoy visiting the most. •
    •
    The big cities with the hundreds of years of history are beautiful & amazing. But through the lens of a camera nature is what can take your breathe away in person & in a photo. In the last 2 years I’ve been more inspired to travel by nature than by any place else. •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
    #sonyalpha #sonytribe #sony #utahsunrise #utahunique #utahgram #hikeutah
  • 5 0 1 minute ago
  • Pushkar Rajasthan India 🇮🇳
  • Pushkar Rajasthan India 🇮🇳
  • 4 1 1 minute ago

Advertisements

Advertisements

  • 📐👨‍💻
  • 📐👨‍💻
  • 4 2 3 minutes ago
  • me @ Andrew/Venom rumors whoever is spreading those lies are playing with my heart. Stop it. 💔#andrewgarfield
  • me @ Andrew/Venom rumors whoever is spreading those lies are playing with my heart. Stop it. 💔 #andrewgarfield
  • 50 1 3 minutes ago

Advertisements

  • There are some amazing creatures on this planet. We need to stop abusing them. It seems like everything is going extinct and its 100% our fault. Going plastic free is one of an infinite number of things that we, as a species need to do so that the earth can flourish again. The top priority is stopping our population growth. The religious mindset of having to reproduce because the planet was put here for us, needs to stop. Our culture is horrible. Stop breeding, there are hundreds of thousands of orphans out there that need a loving home. A simple cure to wanting to be a parent, adopt.

@christianbachmann_uw_photo
  • There are some amazing creatures on this planet. We need to stop abusing them. It seems like everything is going extinct and its 100% our fault. Going plastic free is one of an infinite number of things that we, as a species need to do so that the earth can flourish again. The top priority is stopping our population growth. The religious mindset of having to reproduce because the planet was put here for us, needs to stop. Our culture is horrible. Stop breeding, there are hundreds of thousands of orphans out there that need a loving home. A simple cure to wanting to be a parent, adopt.

    @christianbachmann_uw_photo
  • 4 1 4 minutes ago