#airbnbexperience Instagram Photos & Videos

airbnbexperience - 178.1k posts

Top Posts

  • It’s always beret season in Paris––especially in the Marais, where the fashion-forward are have their pick of boutiques, restaurants, galleries and these days, plenty of great coffee. If you’re already dressing the part, then you have to live the part too. This duplex is tastefully furnished with art, modern furniture, and a hint of vintage cool that makes the whole place feel classically French.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📷 @amandaceliat
  • It’s always beret season in Paris––especially in the Marais, where the fashion-forward are have their pick of boutiques, restaurants, galleries and these days, plenty of great coffee. If you’re already dressing the part, then you have to live the part too. This duplex is tastefully furnished with art, modern furniture, and a hint of vintage cool that makes the whole place feel classically French.
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    📷 @amandaceliat
  • 705 6 42 minutes ago
  • This tiny home exterior was my favorite we’ve created so far. For the next build I’m thinking I’ll do a similar profile but with stained cedar/metal on the exterior instead of white to give it more of a cozy cabin look. What do you think? 🎉 This week I’m in Kona, HI at University of the Nations @ywamkona sharing with Business, Entrepreneur and Trades students which has been super good so far! In my free time I’ve been sketching out plans and ideas for the next 7 tiny homes for 2019, really excited about the design direction we’re going to take!
  • This tiny home exterior was my favorite we’ve created so far. For the next build I’m thinking I’ll do a similar profile but with stained cedar/metal on the exterior instead of white to give it more of a cozy cabin look. What do you think? 🎉 This week I’m in Kona, HI at University of the Nations @ywamkona sharing with Business, Entrepreneur and Trades students which has been super good so far! In my free time I’ve been sketching out plans and ideas for the next 7 tiny homes for 2019, really excited about the design direction we’re going to take!
  • 12,699 141 15 January, 2019
  • Creating an eco-friendlier world starts with the home, and @hideoutbali’s bamboo hideaway makes sustainable living a no-brainer. The riverside breeze is your air conditioning, a ukulele is your sound system, and the glow of fireflies is all the night light you'll need.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📷 @jshineaway
🌎 #ourexplorerstravel
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Want to be featured? Visit link in bio ➡️ @ourexplorers
  • Creating an eco-friendlier world starts with the home, and @hideoutbali’s bamboo hideaway makes sustainable living a no-brainer. The riverside breeze is your air conditioning, a ukulele is your sound system, and the glow of fireflies is all the night light you'll need.
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    📷 @jshineaway
    🌎 #ourexplorerstravel
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Want to be featured? Visit link in bio ➡️ @ourexplorers
  • 2,030 15 15 January, 2019
  • Deb’s solar-powered A-frame in Walden, Colorado is an ideal place to unplug and enjoy the wilderness. From hiking and horseback riding in the nearby Mount Zirkel Wilderness to quiet evenings watching hummingbirds buzz around the porch, you’ll be in no rush to get back to civilization.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📷 @slothqueen.69
🌎 #ourexplorerstravel
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Want to be featured? Visit link in bio ➡️ @ourexplorers
  • Deb’s solar-powered A-frame in Walden, Colorado is an ideal place to unplug and enjoy the wilderness. From hiking and horseback riding in the nearby Mount Zirkel Wilderness to quiet evenings watching hummingbirds buzz around the porch, you’ll be in no rush to get back to civilization.
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    📷 @slothqueen.69
    🌎 #ourexplorerstravel
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Want to be featured? Visit link in bio ➡️ @ourexplorers
  • 1,245 5 17 January, 2019

Latest Instagram Posts

  • Bold Prints, zigzags and @jaemyc’s super artisanal artythings are your sleeping partners when you stay with me at the #Airbnb. They may or may not snore but if that happens, just suffocate them in their sleep. It’s fine. I won’t tell if u don’t. .
.
Link of the cozy lil room in my bio!
  • Bold Prints, zigzags and @jaemyc’s super artisanal artythings are your sleeping partners when you stay with me at the #Airbnb . They may or may not snore but if that happens, just suffocate them in their sleep. It’s fine. I won’t tell if u don’t. .
    .
    Link of the cozy lil room in my bio!
  • 1 1 7 minutes ago
  • HunterHaus is child and fur-child friendly 🐕👨‍👩‍👧‍👦
  • HunterHaus is child and fur-child friendly 🐕👨‍👩‍👧‍👦
  • 7 1 9 minutes ago
  • Great tours the past few days with all sorts of interesting and entertaining people. Thank you Airbnb Experiences for allowing me to connect with these folks!
  • Great tours the past few days with all sorts of interesting and entertaining people. Thank you Airbnb Experiences for allowing me to connect with these folks!
  • 12 1 28 minutes ago
  • SHIMON SAITO, JAPAN 🇯🇵 .
Datang untuk berkayak di sungai Kampar. Kalau nak tahu, Shimon banyak travel ke sana sini untuk berkayak, jenis pack raft. Kecil comel je. Dah lama beliau hubungi kami, teringin nak berkayak di sini.
.
Sembang sembang dengan Shimon pasal banyak benda and of course la food is included kan. Makanan ni memang dapat mengeratkan hubungan sesama manusia kan? Walaupun seorang Japanese, Shimon sebenarnya tak suka green tea tapi dia ada suggest satu ice cream green tea yang dia paling suka iaitu Häagen Dazs Green tea dan dia lagi prefer daging mentah dari ikan (sushi) tapi yang penting makanan Malaysia sesuai dengan citarasa dia. .
Berpeluh beliau masa ambil gambar bersama-sama depan guesthouse. Almaklumlah panas. Sis tanya dia okay ke dengan cuaca kat Malaysia ni? Hangat sangat ke? Shimon cakap not bad la even dia lagi prefer winter sebab summer di Jepun adalah sangat hangat jadi cuaca di Malaysia ni lagi okay. Dia jenis curios juga pasal Bahasa Melayu kita. Dia hafal perkataan asas macam "terima kasih,sama sama, berapa, nasi lemak" wajib tahu and even tanya apa yang tertulis kat signboard kat tepi jalan waktu nak hantar dia ke terminal Amanjaya untuk ke jeti Lumut (Pulau Pangkor) .
Semoga dia dapat pengalaman yang best and menarik while traveling kat Malaysia and datang balik ke sini. Kami disini sentiasa menanti kehadiran Shimon dan isterinya utk kali kedua.
◌
◌
↠ Eat. Play .Sleep ↞
🏡 Kampong concept guesthouse
🚣‍♀ Adventure & leisure tours
👫 Community based trips
📱 +6017 486 6845/ http://gopengguesthouse.wasap.my
📧 gopengguesthouse@gmail.com
🌏 gopengguesthouse.com
📍 Facing Gopeng bus & taxi station
#⃣ #gopengguesthouse #eatplaysleep
——————————————————————————————————————————————————————————
#tourismperak #tourismmalaysia #gopengperak #perak #gopengmalaysia 
#guesthouse #travel #instatravel #travelgram #love #nature #airbnb #holiday #wanderlust #hotel #trip #photography #travelling #booking #travelblogger #relax #travelphotography #traveling #bnb #airbnbsuperhost #airbnbexperience
  • SHIMON SAITO, JAPAN 🇯🇵 .
    Datang untuk berkayak di sungai Kampar. Kalau nak tahu, Shimon banyak travel ke sana sini untuk berkayak, jenis pack raft. Kecil comel je. Dah lama beliau hubungi kami, teringin nak berkayak di sini.
    .
    Sembang sembang dengan Shimon pasal banyak benda and of course la food is included kan. Makanan ni memang dapat mengeratkan hubungan sesama manusia kan? Walaupun seorang Japanese, Shimon sebenarnya tak suka green tea tapi dia ada suggest satu ice cream green tea yang dia paling suka iaitu Häagen Dazs Green tea dan dia lagi prefer daging mentah dari ikan (sushi) tapi yang penting makanan Malaysia sesuai dengan citarasa dia. .
    Berpeluh beliau masa ambil gambar bersama-sama depan guesthouse. Almaklumlah panas. Sis tanya dia okay ke dengan cuaca kat Malaysia ni? Hangat sangat ke? Shimon cakap not bad la even dia lagi prefer winter sebab summer di Jepun adalah sangat hangat jadi cuaca di Malaysia ni lagi okay. Dia jenis curios juga pasal Bahasa Melayu kita. Dia hafal perkataan asas macam "terima kasih,sama sama, berapa, nasi lemak" wajib tahu and even tanya apa yang tertulis kat signboard kat tepi jalan waktu nak hantar dia ke terminal Amanjaya untuk ke jeti Lumut (Pulau Pangkor) .
    Semoga dia dapat pengalaman yang best and menarik while traveling kat Malaysia and datang balik ke sini. Kami disini sentiasa menanti kehadiran Shimon dan isterinya utk kali kedua.


    ↠ Eat. Play .Sleep ↞
    🏡 Kampong concept guesthouse
    🚣‍♀ Adventure & leisure tours
    👫 Community based trips
    📱 +6017 486 6845/ http://gopengguesthouse.wasap.my
    📧 gopengguesthouse@gmail.com
    🌏 gopengguesthouse.com
    📍 Facing Gopeng bus & taxi station
    #⃣ #gopengguesthouse #eatplaysleep
    ——————————————————————————————————————————————————————————
    #tourismperak #tourismmalaysia #gopengperak #perak #gopengmalaysia
    #guesthouse #travel #instatravel #travelgram #love #nature #airbnb #holiday #wanderlust #hotel #trip #photography #travelling #booking #travelblogger #relax #travelphotography #traveling #bnb #airbnbsuperhost #airbnbexperience
  • 25 1 32 minutes ago
  • It’s always beret season in Paris––especially in the Marais, where the fashion-forward are have their pick of boutiques, restaurants, galleries and these days, plenty of great coffee. If you’re already dressing the part, then you have to live the part too. This duplex is tastefully furnished with art, modern furniture, and a hint of vintage cool that makes the whole place feel classically French.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📷 @amandaceliat
  • It’s always beret season in Paris––especially in the Marais, where the fashion-forward are have their pick of boutiques, restaurants, galleries and these days, plenty of great coffee. If you’re already dressing the part, then you have to live the part too. This duplex is tastefully furnished with art, modern furniture, and a hint of vintage cool that makes the whole place feel classically French.
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    📷 @amandaceliat
  • 705 6 42 minutes ago
  • Mentally checked out on vacation ✌️ #WelcomeBox
  • Mentally checked out on vacation ✌️ #WelcomeBox
  • 24 2 1 hour ago
  • Baby Travelista 4 months old and ready to explore the world! Planning our first flight experience any recommendations for infant travel?
  • Baby Travelista 4 months old and ready to explore the world! Planning our first flight experience any recommendations for infant travel?
  • 4 1 1 hour ago