#airbnbsuperhost Instagram Photos & Videos

airbnbsuperhost - 92.7k posts

Top Posts

  • It’s always beret season in Paris––especially in the Marais, where the fashion-forward are have their pick of boutiques, restaurants, galleries and these days, plenty of great coffee. If you’re already dressing the part, then you have to live the part too. This duplex is tastefully furnished with art, modern furniture, and a hint of vintage cool that makes the whole place feel classically French.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📷 @amandaceliat
  • It’s always beret season in Paris––especially in the Marais, where the fashion-forward are have their pick of boutiques, restaurants, galleries and these days, plenty of great coffee. If you’re already dressing the part, then you have to live the part too. This duplex is tastefully furnished with art, modern furniture, and a hint of vintage cool that makes the whole place feel classically French.
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    📷 @amandaceliat
  • 482 6 29 minutes ago

Latest Instagram Posts

  • SHIMON SAITO, JAPAN 🇯🇵 .
Datang untuk berkayak di sungai Kampar. Kalau nak tahu, Shimon banyak travel ke sana sini untuk berkayak, jenis pack raft. Kecil comel je. Dah lama beliau hubungi kami, teringin nak berkayak di sini.
.
Sembang sembang dengan Shimon pasal banyak benda and of course la food is included kan. Makanan ni memang dapat mengeratkan hubungan sesama manusia kan? Walaupun seorang Japanese, Shimon sebenarnya tak suka green tea tapi dia ada suggest satu ice cream green tea yang dia paling suka iaitu Häagen Dazs Green tea dan dia lagi prefer daging mentah dari ikan (sushi) tapi yang penting makanan Malaysia sesuai dengan citarasa dia. .
Berpeluh beliau masa ambil gambar bersama-sama depan guesthouse. Almaklumlah panas. Sis tanya dia okay ke dengan cuaca kat Malaysia ni? Hangat sangat ke? Shimon cakap not bad la even dia lagi prefer winter sebab summer di Jepun adalah sangat hangat jadi cuaca di Malaysia ni lagi okay. Dia jenis curios juga pasal Bahasa Melayu kita. Dia hafal perkataan asas macam "terima kasih,sama sama, berapa, nasi lemak" wajib tahu and even tanya apa yang tertulis kat signboard kat tepi jalan waktu nak hantar dia ke terminal Amanjaya untuk ke jeti Lumut (Pulau Pangkor) .
Semoga dia dapat pengalaman yang best and menarik while traveling kat Malaysia and datang balik ke sini. Kami disini sentiasa menanti kehadiran Shimon dan isterinya utk kali kedua.
◌
◌
↠ Eat. Play .Sleep ↞
🏡 Kampong concept guesthouse
🚣‍♀ Adventure & leisure tours
👫 Community based trips
📱 +6017 486 6845/ http://gopengguesthouse.wasap.my
📧 gopengguesthouse@gmail.com
🌏 gopengguesthouse.com
📍 Facing Gopeng bus & taxi station
#⃣ #gopengguesthouse #eatplaysleep
——————————————————————————————————————————————————————————
#tourismperak #tourismmalaysia #gopengperak #perak #gopengmalaysia 
#guesthouse #travel #instatravel #travelgram #love #nature #airbnb #holiday #wanderlust #hotel #trip #photography #travelling #booking #travelblogger #relax #travelphotography #traveling #bnb #airbnbsuperhost #airbnbexperience
  • SHIMON SAITO, JAPAN 🇯🇵 .
    Datang untuk berkayak di sungai Kampar. Kalau nak tahu, Shimon banyak travel ke sana sini untuk berkayak, jenis pack raft. Kecil comel je. Dah lama beliau hubungi kami, teringin nak berkayak di sini.
    .
    Sembang sembang dengan Shimon pasal banyak benda and of course la food is included kan. Makanan ni memang dapat mengeratkan hubungan sesama manusia kan? Walaupun seorang Japanese, Shimon sebenarnya tak suka green tea tapi dia ada suggest satu ice cream green tea yang dia paling suka iaitu Häagen Dazs Green tea dan dia lagi prefer daging mentah dari ikan (sushi) tapi yang penting makanan Malaysia sesuai dengan citarasa dia. .
    Berpeluh beliau masa ambil gambar bersama-sama depan guesthouse. Almaklumlah panas. Sis tanya dia okay ke dengan cuaca kat Malaysia ni? Hangat sangat ke? Shimon cakap not bad la even dia lagi prefer winter sebab summer di Jepun adalah sangat hangat jadi cuaca di Malaysia ni lagi okay. Dia jenis curios juga pasal Bahasa Melayu kita. Dia hafal perkataan asas macam "terima kasih,sama sama, berapa, nasi lemak" wajib tahu and even tanya apa yang tertulis kat signboard kat tepi jalan waktu nak hantar dia ke terminal Amanjaya untuk ke jeti Lumut (Pulau Pangkor) .
    Semoga dia dapat pengalaman yang best and menarik while traveling kat Malaysia and datang balik ke sini. Kami disini sentiasa menanti kehadiran Shimon dan isterinya utk kali kedua.


    ↠ Eat. Play .Sleep ↞
    🏡 Kampong concept guesthouse
    🚣‍♀ Adventure & leisure tours
    👫 Community based trips
    📱 +6017 486 6845/ http://gopengguesthouse.wasap.my
    📧 gopengguesthouse@gmail.com
    🌏 gopengguesthouse.com
    📍 Facing Gopeng bus & taxi station
    #⃣ #gopengguesthouse #eatplaysleep
    ——————————————————————————————————————————————————————————
    #tourismperak #tourismmalaysia #gopengperak #perak #gopengmalaysia
    #guesthouse #travel #instatravel #travelgram #love #nature #airbnb #holiday #wanderlust #hotel #trip #photography #travelling #booking #travelblogger #relax #travelphotography #traveling #bnb #airbnbsuperhost #airbnbexperience
  • 17 1 19 minutes ago
  • Not hating at all... just showing a little piece of what sets #lacocheraindy apart from the rest. I take personal pride and care so much about my #airbnb... my husband let me make the space into this crazy venture it has become when he had other plans first... my kids take pride AND help when needed... my assistant takes pride in making it home when I can't do it myself... It takes a Team... but we are here to serve every detail and to set the bar high for AirBnb! THANK YOU guests, my Team, and AirBnb for making this little dream a reality! Truly, I am so thankful! #airbnbfamilycollection #airbnbsuperhost #airbnbworkcollection
  • Not hating at all... just showing a little piece of what sets #lacocheraindy apart from the rest. I take personal pride and care so much about my #airbnb ... my husband let me make the space into this crazy venture it has become when he had other plans first... my kids take pride AND help when needed... my assistant takes pride in making it home when I can't do it myself... It takes a Team... but we are here to serve every detail and to set the bar high for AirBnb! THANK YOU guests, my Team, and AirBnb for making this little dream a reality! Truly, I am so thankful! #airbnbfamilycollection #airbnbsuperhost #airbnbworkcollection
  • 1 0 24 minutes ago
  • It’s always beret season in Paris––especially in the Marais, where the fashion-forward are have their pick of boutiques, restaurants, galleries and these days, plenty of great coffee. If you’re already dressing the part, then you have to live the part too. This duplex is tastefully furnished with art, modern furniture, and a hint of vintage cool that makes the whole place feel classically French.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📷 @amandaceliat
  • It’s always beret season in Paris––especially in the Marais, where the fashion-forward are have their pick of boutiques, restaurants, galleries and these days, plenty of great coffee. If you’re already dressing the part, then you have to live the part too. This duplex is tastefully furnished with art, modern furniture, and a hint of vintage cool that makes the whole place feel classically French.
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    📷 @amandaceliat
  • 482 6 29 minutes ago
  • Mentally checked out on vacation ✌️ #WelcomeBox
  • Mentally checked out on vacation ✌️ #WelcomeBox
  • 23 2 52 minutes ago
  • Lunch sorted!
Delicious ✔️
Healthy✔️
😋
  • Lunch sorted!
    Delicious ✔️
    Healthy✔️
    😋
  • 13 2 2 hours ago
  • Sahri’s is a beautiful 2 bedroom cottage just 3 houses from the beach. Booking details in our bio 🌿
  • Sahri’s is a beautiful 2 bedroom cottage just 3 houses from the beach. Booking details in our bio 🌿
  • 18 1 2 hours ago