#ajimaura Instagram Photos & Videos

ajimaura - 1m posts

Top Posts

  • 204 13 14 January, 2019
  • Selamat pagi korang 🌟
  • Selamat pagi korang 🌟
  • 776 35 20 January, 2019

Latest Instagram Posts

  • Baby : 'ummiiiii!!! Betol ke lau guna #FELINNAHOTLOTION blh nyahkan Lemak2 ni???' Ummi : 'Betol nakkk'

Baby : 'mahal tak ummi'??? Ummi : 'taklah baby, hanya #rm59 je, semua lemak2 cair tau'

Baby : 'besttttnyeee ummi.. . Nanti baby gtau geng2 ummi tau, mn thu 2019 geng2 ummi ala2 model 🤣

#FELINNAHOTLOTION
  • Baby : 'ummiiiii!!! Betol ke lau guna #FELINNAHOTLOTION blh nyahkan Lemak2 ni???' Ummi : 'Betol nakkk'

    Baby : 'mahal tak ummi'??? Ummi : 'taklah baby, hanya #rm59 je, semua lemak2 cair tau'

    Baby : 'besttttnyeee ummi.. . Nanti baby gtau geng2 ummi tau, mn thu 2019 geng2 ummi ala2 model 🤣

    #FELINNAHOTLOTION
  • 1 1 20 minutes ago
  • ARGHHHHHH BANYAKNYA JERAGATTTT !!!!
.
.
Pernah tak stress bila tengok cermin muka penuh jeragat. Padahal umur baru 30an. Macam-macam produk dah pakai tapi masih tak hilang jeragat nie

Korang pernah dengar Meeracle Gemstone?

Korang tahu tak dengan bahan-bahan yang terkandung dalam meeracle seperti batu permata ruby, pearl dan diamond jeragat korang dapat dirawat.

Berkesan ke ? 
Tak ada side effect ke?

Insyallah kalau korang konsisten menggunakan meeracle, jeragat korang akan hilang. Saya tak janjikan seminggu terus hilang tapi selagi kita konsisten dan bersabar insyallah keajaiban akan terjadi

Tak ada side effect sayang dengan meeracle nie. Sebab meeracle nie diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi dan lulus KKM dan paling penting produk meeracle dikilangkan oleh meeracle sendiri. Tak ada campur dengan jenama lain

Peringatan, meeracle hanya untuk orang yang sabar dan konsisten menggunakannya sahaja. Seperti mereka ini :
@skincare.bebas.kimia
@skincare.bebas.kimia
@skincare.bebas.kimia
.

Jom wasap untuk dapatkan meeracle anda dengan harga promosi free postage sehingga 10 feb ini 😊
.
.
#meeracle 
#teamMeeracleZZ 
#menjadidenganmeeracle .
  • ARGHHHHHH BANYAKNYA JERAGATTTT !!!!
    .
    .
    Pernah tak stress bila tengok cermin muka penuh jeragat. Padahal umur baru 30an. Macam-macam produk dah pakai tapi masih tak hilang jeragat nie

    Korang pernah dengar Meeracle Gemstone?

    Korang tahu tak dengan bahan-bahan yang terkandung dalam meeracle seperti batu permata ruby, pearl dan diamond jeragat korang dapat dirawat.

    Berkesan ke ?
    Tak ada side effect ke?

    Insyallah kalau korang konsisten menggunakan meeracle, jeragat korang akan hilang. Saya tak janjikan seminggu terus hilang tapi selagi kita konsisten dan bersabar insyallah keajaiban akan terjadi

    Tak ada side effect sayang dengan meeracle nie. Sebab meeracle nie diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi dan lulus KKM dan paling penting produk meeracle dikilangkan oleh meeracle sendiri. Tak ada campur dengan jenama lain

    Peringatan, meeracle hanya untuk orang yang sabar dan konsisten menggunakannya sahaja. Seperti mereka ini :
    @skincare.bebas.kimia
    @skincare.bebas.kimia
    @skincare.bebas.kimia
    .

    Jom wasap untuk dapatkan meeracle anda dengan harga promosi free postage sehingga 10 feb ini 😊
    .
    .
    #meeracle
    #teamMeeracleZZ
    #menjadidenganmeeracle .
  • 65 2 31 minutes ago
  • TO THE BRIDE TO BE OUT THERE
.
It's not just your venue, invitations, wedding dress, and seating chart that need your attention. In addition to your wedding checklist, you have another important thing to conquer before your big day which is your beauty regime.
.
You can start to practice a good skin maintenance at least 6 months before the big day. Include Meeracle set in your checklist, it will help you to prepare a healthy looking skin on your wedding.
.
MEERACLE's Feedback :
@skincare.bebas.kimia
@skincare.bebas.kimia
@skincare.bebas.kimia .
.
.
#wedding
#eday
.
.
  • TO THE BRIDE TO BE OUT THERE
    .
    It's not just your venue, invitations, wedding dress, and seating chart that need your attention. In addition to your wedding checklist, you have another important thing to conquer before your big day which is your beauty regime.
    .
    You can start to practice a good skin maintenance at least 6 months before the big day. Include Meeracle set in your checklist, it will help you to prepare a healthy looking skin on your wedding.
    .
    MEERACLE's Feedback :
    @skincare.bebas.kimia
    @skincare.bebas.kimia
    @skincare.bebas.kimia .
    .
    .
    #wedding
    #eday
    .
    .
  • 43 2 36 minutes ago
  • .
Alhamdulillah untuk segala nikmat yg Allah sudah berikan pada kita hari ini. Syukuri apa yg ada. Raikan walau sekecil-kecil kejayaan yg kita kecapi 😍
.
Nak COD / Self pickup #NiqabJasmine ? Boleh terus dm sis bg org Bagan Serai & Parit Buntar 😇
.
#FlapNiqab
#niqavie_perak
#AgenNiqavie
  • .
    Alhamdulillah untuk segala nikmat yg Allah sudah berikan pada kita hari ini. Syukuri apa yg ada. Raikan walau sekecil-kecil kejayaan yg kita kecapi 😍
    .
    Nak COD / Self pickup #NiqabJasmine ? Boleh terus dm sis bg org Bagan Serai & Parit Buntar 😇
    .
    #FlapNiqab
    #niqavie_perak
    #AgenNiqavie
  • 18 3 45 minutes ago
  • Caravan Square RB3557 112/19 54mm
Frame Color : Matte Gold
Lens Color : Green Mirror (IN STOCK
  • Caravan Square RB3557 112/19 54mm
    Frame Color : Matte Gold
    Lens Color : Green Mirror (IN STOCK
  • 8 2 47 minutes ago
  • Adalah anda mempunyai tanda-tanda seperti :
.
✅ cepat letih/ lesu
✅ berdebar-debar
✅ selalu pening kepala
.
Anda mungkin mempunya simptom kurang zat besi / Anemia.
.
Dapatkan pemeriksaan darah di @klinikdralyna !!
.
Kami membuat promosi pemeriksaan darah dari A-Z 😊
  • Adalah anda mempunyai tanda-tanda seperti :
    .
    ✅ cepat letih/ lesu
    ✅ berdebar-debar
    ✅ selalu pening kepala
    .
    Anda mungkin mempunya simptom kurang zat besi / Anemia.
    .
    Dapatkan pemeriksaan darah di @klinikdralyna !!
    .
    Kami membuat promosi pemeriksaan darah dari A-Z 😊
  • 8 2 48 minutes ago
  • KULIT KINI LEBIH SIHAT SEMULAJADI DENGAN SERUM MEERACLE
.
Nak kulit bersih, cerah dan gebu bagai telur dikupas ?
Meeracle bukan saja mencantikkan tetapi juga merawat kulit jauh kedalam lapisan kulit bagi meransang penghasilan sel kulit baru.
.
Nak lihat testimoni lain?
Jom klik ig berikut ini :
@skincare.bebas.kimia 
@skincare.bebas.kimia 
@skincare.bebas.kimia .
.
Promosi FREE POSTAGE sedang berlansung sehingga 10 Febuari 2019. Klik link wasap dekat bio @meeracle_zz untuk order.
.
.
#meeracle
#TeamMEERACLEzz
.
.
  • KULIT KINI LEBIH SIHAT SEMULAJADI DENGAN SERUM MEERACLE
    .
    Nak kulit bersih, cerah dan gebu bagai telur dikupas ?
    Meeracle bukan saja mencantikkan tetapi juga merawat kulit jauh kedalam lapisan kulit bagi meransang penghasilan sel kulit baru.
    .
    Nak lihat testimoni lain?
    Jom klik ig berikut ini :
    @skincare.bebas.kimia
    @skincare.bebas.kimia
    @skincare.bebas.kimia .
    .
    Promosi FREE POSTAGE sedang berlansung sehingga 10 Febuari 2019. Klik link wasap dekat bio @meeracle_zz untuk order.
    .
    .
    #meeracle
    #TeamMEERACLEzz
    .
    .
  • 73 2 48 minutes ago