#bawaldiamond Instagram Photos & Videos

bawaldiamond - 191.9k posts

Top Posts

  • “Kak mush, sorry la nak confess sikit. Sejak I pakai Bawal Cotton Diamond ni kan. I rasa cantik macam YB Nurul Izzah la. Sorry I terperasan sikit. Insya Allah I nak grab semua warna nanti. Hehe”
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Collection : Bawal Diamond
Material : Cotton Voile
Bidang : 45 x 45
Detailing : Korean Diamond (50pcs+)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Promo Price : RM29/pc Exclude Post
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Combo Price (3pcs) : RM100 Include Post (SM)
• Free Inner Cap
• Free Pin Peniti • Exlusive Box
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kat mana korang boleh dapat Collection Tudung Bawal Cotton Diamond ni ?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Whatsapp : +6011-3994-2194
Website : mustaphshoveri.com/shop
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Walk in : 9am - 5pm (Mon - Sat) : 22/5 - 13/6
SW-05-06, Cova Square
Kota Damansara
47810 Petaling Jaya
Selangor
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Waze : Cova Square
#BawalDiamond #BawalCotton #BawalCottonDiamond #TudungBawal #BawalBatuTabur #BawalBatu
  • “Kak mush, sorry la nak confess sikit. Sejak I pakai Bawal Cotton Diamond ni kan. I rasa cantik macam YB Nurul Izzah la. Sorry I terperasan sikit. Insya Allah I nak grab semua warna nanti. Hehe”
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Collection : Bawal Diamond
    Material : Cotton Voile
    Bidang : 45 x 45
    Detailing : Korean Diamond (50pcs+)
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Promo Price : RM29/pc Exclude Post
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Combo Price (3pcs) : RM100 Include Post (SM)
    • Free Inner Cap
    • Free Pin Peniti • Exlusive Box
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Kat mana korang boleh dapat Collection Tudung Bawal Cotton Diamond ni ?
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Whatsapp : +6011-3994-2194
    Website : mustaphshoveri.com/shop
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Walk in : 9am - 5pm (Mon - Sat) : 22/5 - 13/6
    SW-05-06, Cova Square
    Kota Damansara
    47810 Petaling Jaya
    Selangor
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Waze : Cova Square
    #BawalDiamond #BawalCotton #BawalCottonDiamond #TudungBawal #BawalBatuTabur #BawalBatu
  • 565 58 22 May, 2018
  • Siapa suka warna-warna earth tone macam ni tolong belanja ❤️ satu untuk Cik Benang ya. .

Ni antara koleksi Naura Square Diamond (bidang 55). Semuanya ada 40 warna. Harga RM44 sahaja. .

Untuk bidang 45 pun ada warna yang sama dan semuanya ada hampir 100 pilihan warna. Harga RM36 sahaja. .

Jemput usha website www.benanghijau.com untuk lihat semua warna yang ada ya. 😘
.

#BenangHijau #NauraDiamond #BawalLabuh #BawalDiamond #BawalTabur
  • Siapa suka warna-warna earth tone macam ni tolong belanja ❤️ satu untuk Cik Benang ya. .

    Ni antara koleksi Naura Square Diamond (bidang 55). Semuanya ada 40 warna. Harga RM44 sahaja. .

    Untuk bidang 45 pun ada warna yang sama dan semuanya ada hampir 100 pilihan warna. Harga RM36 sahaja. .

    Jemput usha website www.benanghijau.com untuk lihat semua warna yang ada ya. 😘
    .

    #BenangHijau #NauraDiamond #BawalLabuh #BawalDiamond #BawalTabur
  • 999 27 12 June, 2018
  • Uolss dah intai koleksi Maira Diamond di website Benang Hijau? .

Ada warna yang dah SOLD OUT tau. .

Kalau taknak terlepas warna warna hot, kena cepat cepat order ya! 😍
.

Readystock
Harga normal RM39 
Harga promo RM25 sahaja!!
.

#MairaDiamond #BawalTabur #BawalDiamond
  • Uolss dah intai koleksi Maira Diamond di website Benang Hijau? .

    Ada warna yang dah SOLD OUT tau. .

    Kalau taknak terlepas warna warna hot, kena cepat cepat order ya! 😍
    .

    Readystock
    Harga normal RM39
    Harga promo RM25 sahaja!!
    .

    #MairaDiamond #BawalTabur #BawalDiamond
  • 658 103 17 April, 2018
  • Hai 👋 for those yang tanya kakak macam mana ikat tudung kemas. Nahh kakak baru sempat buat tutorial tudung cara kakak tak pakai pin/jarum. Zap zaappp siap terus keluar 😂 Actually dah banyak tutorial kat youtube tu, tapi still ada ramai yg DM kakak mcm mana kakak pakai tudung kemas? tudung kain jenis apa? ada spray tak owning tudung? takpe kakak share okey💋 .

Kain tudung jenis apa pun kakak tak kesah asal kan selesa. Kakak tak pernah langsung spray owning tudung. Iron je macam biasa sambil nyanyi 😂 hehe .

#tutorial #hijabtutorials #tutorialhijabvideo #bawalovers #bawalcotton #bawalsatin #bawaldiamond #bawallovers #hijabtutorial #malaysianhijjabi
  • Hai 👋 for those yang tanya kakak macam mana ikat tudung kemas. Nahh kakak baru sempat buat tutorial tudung cara kakak tak pakai pin/jarum. Zap zaappp siap terus keluar 😂 Actually dah banyak tutorial kat youtube tu, tapi still ada ramai yg DM kakak mcm mana kakak pakai tudung kemas? tudung kain jenis apa? ada spray tak owning tudung? takpe kakak share okey💋 .

    Kain tudung jenis apa pun kakak tak kesah asal kan selesa. Kakak tak pernah langsung spray owning tudung. Iron je macam biasa sambil nyanyi 😂 hehe .

    #tutorial #hijabtutorials #tutorialhijabvideo #bawalovers #bawalcotton #bawalsatin #bawaldiamond #bawallovers #hijabtutorial #malaysianhijjabi
  • 208 9 21 January, 2019

Latest Instagram Posts

  • #kyranasquare #tudungbellaammara #teammiraletops #barmybaba 
_
3 HELAI RM 50 😱😱
_
Open Order NEW COLOURS Kyrana Square sekaranggg.
Set COMBO 3 HELAI RM 50 sangat berbaloi 😍😍
.
🔸 Design : Kyrana square
🔹 Material : Cotton Voile
💰 HARGA :1pcs RM 19
💰 HARGA : 3pcs RM 50
___
CARA PEMBELIAN
➡WHATSAPP ORDER 👇
📲 011 21400341
  • #kyranasquare #tudungbellaammara #teammiraletops #barmybaba
    _
    3 HELAI RM 50 😱😱
    _
    Open Order NEW COLOURS Kyrana Square sekaranggg.
    Set COMBO 3 HELAI RM 50 sangat berbaloi 😍😍
    .
    🔸 Design : Kyrana square
    🔹 Material : Cotton Voile
    💰 HARGA :1pcs RM 19
    💰 HARGA : 3pcs RM 50
    ___
    CARA PEMBELIAN
    ➡WHATSAPP ORDER 👇
    📲 011 21400341
  • 2 1 1 hour ago
  • #kyranasquare #tudungbellaammara #teammiraletops #barmybaba 
_
3 HELAI RM 50 😱😱
_
Open Order NEW COLOURS Kyrana Square sekaranggg.
Set COMBO 3 HELAI RM 50 sangat berbaloi 😍😍
.
🔸 Design : Kyrana square
🔹 Material : Cotton Voile
💰 HARGA :1pcs RM 19
💰 HARGA : 3pcs RM 50
___
CARA PEMBELIAN
➡WHATSAPP ORDER 👇
📲 011 21400341
  • #kyranasquare #tudungbellaammara #teammiraletops #barmybaba
    _
    3 HELAI RM 50 😱😱
    _
    Open Order NEW COLOURS Kyrana Square sekaranggg.
    Set COMBO 3 HELAI RM 50 sangat berbaloi 😍😍
    .
    🔸 Design : Kyrana square
    🔹 Material : Cotton Voile
    💰 HARGA :1pcs RM 19
    💰 HARGA : 3pcs RM 50
    ___
    CARA PEMBELIAN
    ➡WHATSAPP ORDER 👇
    📲 011 21400341
  • 1 1 1 hour ago
  • #kyranasquare #tudungbellaammara #teammiraletops #barmybaba 
_
3 HELAI RM 50 😱😱
_
Open Order NEW COLOURS Kyrana Square sekaranggg.
Set COMBO 3 HELAI RM 50 sangat berbaloi 😍😍
.
🔸 Design : Kyrana square
🔹 Material : Cotton Voile
💰 HARGA :1pcs RM 19
💰 HARGA : 3pcs RM 50
___
CARA PEMBELIAN
➡WHATSAPP ORDER 👇
📲 011 21400341
  • #kyranasquare #tudungbellaammara #teammiraletops #barmybaba
    _
    3 HELAI RM 50 😱😱
    _
    Open Order NEW COLOURS Kyrana Square sekaranggg.
    Set COMBO 3 HELAI RM 50 sangat berbaloi 😍😍
    .
    🔸 Design : Kyrana square
    🔹 Material : Cotton Voile
    💰 HARGA :1pcs RM 19
    💰 HARGA : 3pcs RM 50
    ___
    CARA PEMBELIAN
    ➡WHATSAPP ORDER 👇
    📲 011 21400341
  • 1 2 1 hour ago
  • #kyranasquare #tudungbellaammara #teammiraletops #barmybaba 
_
3 HELAI RM 50 😱😱
_
Open Order NEW COLOURS Kyrana Square sekaranggg.
Set COMBO 3 HELAI RM 50 sangat berbaloi 😍😍
.
🔸 Design : Kyrana square
🔹 Material : Cotton Voile
💰 HARGA :1pcs RM 19
💰 HARGA : 3pcs RM 50
___
CARA PEMBELIAN
➡WHATSAPP ORDER 👇
📲 011 21400341
  • #kyranasquare #tudungbellaammara #teammiraletops #barmybaba
    _
    3 HELAI RM 50 😱😱
    _
    Open Order NEW COLOURS Kyrana Square sekaranggg.
    Set COMBO 3 HELAI RM 50 sangat berbaloi 😍😍
    .
    🔸 Design : Kyrana square
    🔹 Material : Cotton Voile
    💰 HARGA :1pcs RM 19
    💰 HARGA : 3pcs RM 50
    ___
    CARA PEMBELIAN
    ➡WHATSAPP ORDER 👇
    📲 011 21400341
  • 2 1 1 hour ago
  • #kyranasquare #tudungbellaammara #teammiraletops #barmybaba 
_
3 HELAI RM 50 😱😱
_
Open Order NEW COLOURS Kyrana Square sekaranggg.
Set COMBO 3 HELAI RM 50 sangat berbaloi 😍😍
.
🔸 Design : Kyrana square
🔹 Material : Cotton Voile
💰 HARGA :1pcs RM 19
💰 HARGA : 3pcs RM 50
___
CARA PEMBELIAN
➡WHATSAPP ORDER 👇
📲 011 21400341
  • #kyranasquare #tudungbellaammara #teammiraletops #barmybaba
    _
    3 HELAI RM 50 😱😱
    _
    Open Order NEW COLOURS Kyrana Square sekaranggg.
    Set COMBO 3 HELAI RM 50 sangat berbaloi 😍😍
    .
    🔸 Design : Kyrana square
    🔹 Material : Cotton Voile
    💰 HARGA :1pcs RM 19
    💰 HARGA : 3pcs RM 50
    ___
    CARA PEMBELIAN
    ➡WHATSAPP ORDER 👇
    📲 011 21400341
  • 3 1 1 hour ago
  • #kyranasquare #tudungbellaammara #teammiraletops #barmybaba 
_
3 HELAI RM 50 😱😱
_
Open Order NEW COLOURS Kyrana Square sekaranggg.
Set COMBO 3 HELAI RM 50 sangat berbaloi 😍😍
.
🔸 Design : Kyrana square
🔹 Material : Cotton Voile
💰 HARGA :1pcs RM 19
💰 HARGA : 3pcs RM 50
___
CARA PEMBELIAN
➡WHATSAPP ORDER 👇
📲 011 21400341
  • #kyranasquare #tudungbellaammara #teammiraletops #barmybaba
    _
    3 HELAI RM 50 😱😱
    _
    Open Order NEW COLOURS Kyrana Square sekaranggg.
    Set COMBO 3 HELAI RM 50 sangat berbaloi 😍😍
    .
    🔸 Design : Kyrana square
    🔹 Material : Cotton Voile
    💰 HARGA :1pcs RM 19
    💰 HARGA : 3pcs RM 50
    ___
    CARA PEMBELIAN
    ➡WHATSAPP ORDER 👇
    📲 011 21400341
  • 1 1 1 hour ago