#bawalovers Instagram Photos & Videos

bawalovers - 273.2k posts

Top Posts

  • Percaya tak kalau pakai LE terbaru Kak boo ni semua akan pandang je? 🤔
.
Jarang tau ada design butterfly yang shining pastu ngam pula dengan color dark emerald green macam ni. Memang lain dari yang lain😱
.
#tudungkekaboo 
#kekaboolovers 
#bawalovers 
#hijab 
#kekaboo
  • Percaya tak kalau pakai LE terbaru Kak boo ni semua akan pandang je? 🤔
    .
    Jarang tau ada design butterfly yang shining pastu ngam pula dengan color dark emerald green macam ni. Memang lain dari yang lain😱
    .
    #tudungkekaboo
    #kekaboolovers
    #bawalovers
    #hijab
    #kekaboo
  • 1,407 321 15 February, 2019
  • Kak boo sure mesti dah ramai yang aim Kekaboo Tiara ni kan🙈
.
Ha kalau macam tu nanti 24/1/19 jangan lambat tau grab di website kita pukul 11 am Kak boo dah release dah 🤗
.
#tudungbawal 
#bawal 
#kekaboolovers 
#bawalovers 
#kekaboo
  • Kak boo sure mesti dah ramai yang aim Kekaboo Tiara ni kan🙈
    .
    Ha kalau macam tu nanti 24/1/19 jangan lambat tau grab di website kita pukul 11 am Kak boo dah release dah 🤗
    .
    #tudungbawal
    #bawal
    #kekaboolovers
    #bawalovers
    #kekaboo
  • 1,437 264 18 January, 2019
  • Selamat pagi dan Salam Jumaat 🌹 .
.
sape kat sini suka pakai bawal macam bella boleh usha ig @fienascarf , yang penting bawal premium, batu copy swarovski, kelim tepi tebal dan kemas dan yang paling penting korang boleh request design tau .
.
Jom Follow ig @fienascarf dan facebook Fiena Scarf ❤️
#bawalovers #bawalfienascarf
  • Selamat pagi dan Salam Jumaat 🌹 .
    .
    sape kat sini suka pakai bawal macam bella boleh usha ig @fienascarf , yang penting bawal premium, batu copy swarovski, kelim tepi tebal dan kemas dan yang paling penting korang boleh request design tau .
    .
    Jom Follow ig @fienascarf dan facebook Fiena Scarf ❤️
    #bawalovers #bawalfienascarf
  • 4,484 19 25 January, 2019

Latest Instagram Posts

  • Bawal manik tabur.. Awak2 boleh request manik nk yg macam mana. Kita ikut citarasa awak..haa sukaa kan.😍 Material : cotton premium

Tekan link wasap di bio📱
#bawalovers #tudung #tudungbawal #bawalviral
  • Bawal manik tabur.. Awak2 boleh request manik nk yg macam mana. Kita ikut citarasa awak..haa sukaa kan.😍 Material : cotton premium

    Tekan link wasap di bio📱
    #bawalovers #tudung #tudungbawal #bawalviral
  • 1 0 14 minutes ago