#beautyconsultant Instagram Photos & Videos

beautyconsultant - 292.9k posts

Top Posts

  • Bold blue 🌊
  • Bold blue 🌊
  • 112 4 7 hours ago
  • 😂😂😂 - Shopping Link in bio💜
.
Link in bio or go to www.splendorallure.com
.
❤️More makeup posts @ella.allure .
💕Credits DM me
  • 😂😂😂 - Shopping Link in bio💜
    .
    Link in bio or go to www.splendorallure.com
    .
    ❤️More makeup posts @ella.allure .
    💕Credits DM me
  • 535 26 16 December, 2018
  • Нужна ваша помощь...
⠀
Я разносторонний человек и как оказалось ,творческий.
⠀
Хоть аккаунт у меня про красоту,здоровье,как- то скучно об одном и том же.
⠀
Вы уже заметили,что я очень давно не проводила прямых эфиров и понимаю,что они необходимы .
⠀
Тем более информации у меня много и я готова с вами делиться своими знаниями.
⠀
Поэтому предлагаю вам помочь мне в выборе новых тем для прямых эфиров,которые я давно не проводила ,но могу рассказать о многом:
⠀
- разбор косметички
⠀
- рассказать о себе
⠀
- о коже,уходе за ней.
⠀
- о декоративной косметике
⠀
- о экопродукции
⠀
- макияж на каждый день
⠀
- экспресс - макияж
⠀
- о сфинксах,могу рассказать и показать своего крысика.
⠀
- о своем хобби
⠀
- а может пригласить гостя на эфир,то кто вам был бы интересен?
⠀
- ваш вариант
⠀
Что вам было бы полезно и интересно послушать,научиться???
⠀
А может вообще ничего не интересно?
⠀
Пишите в комментариях.
⠀
Участвую
в @insta_marafon #инста_марафон

#зимнийблогер #пятничныйденъ 
#декабрь#вашапомощь
#lcsvactive #ледимиллениал
#никола #питер #устюжна
⠀
  • Нужна ваша помощь...

    Я разносторонний человек и как оказалось ,творческий.

    Хоть аккаунт у меня про красоту,здоровье,как- то скучно об одном и том же.

    Вы уже заметили,что я очень давно не проводила прямых эфиров и понимаю,что они необходимы .

    Тем более информации у меня много и я готова с вами делиться своими знаниями.

    Поэтому предлагаю вам помочь мне в выборе новых тем для прямых эфиров,которые я давно не проводила ,но могу рассказать о многом:

    - разбор косметички

    - рассказать о себе

    - о коже,уходе за ней.

    - о декоративной косметике

    - о экопродукции

    - макияж на каждый день

    - экспресс - макияж

    - о сфинксах,могу рассказать и показать своего крысика.

    - о своем хобби

    - а может пригласить гостя на эфир,то кто вам был бы интересен?

    - ваш вариант

    Что вам было бы полезно и интересно послушать,научиться???

    А может вообще ничего не интересно?

    Пишите в комментариях.

    Участвую
    в @insta_marafon #инста_марафон

    #зимнийблогер #пятничныйденъ
    #декабрь #вашапомощь
    #lcsvactive #ледимиллениал
    #никола #питер #устюжна
  • 675 61 14 December, 2018

Latest Instagram Posts

  • Views from my desk. THANK GOODNESS I can just walk downstairs to my office, especially on days like today. ❄️🧣🧦🧤
  • Views from my desk. THANK GOODNESS I can just walk downstairs to my office, especially on days like today. ❄️🧣🧦🧤
  • 6 3 52 minutes ago
  • It’s MONDAY and I need my usual dose of caffeine. Gotta hustle hard 🤗 What are your plans for this week? 🌟
  • It’s MONDAY and I need my usual dose of caffeine. Gotta hustle hard 🤗 What are your plans for this week? 🌟
  • 13 2 59 minutes ago
  • Promosi Januari 2019 🤩

Foundation mesra dan selamat, ❌ tidak menyumbatkan liang pori,  tekstur ringan spt tidak memakai foundation,
❌ tidak melekit dan selesa dipakai
Primer Fd lindungi kulit wajah
✅Menutup liang roma terbuka
✅Ada SPF15
Berus 2in1 dr bulu kuda padi...
Byk lg kelebihan set promote nie... anda kena rasa n nikmati 😍
jangan lepaskan peluang grab promo harga jimat 😍

#domeymarykay 
#domeyenterprise0194742960 
#beautyconsultant
  • Promosi Januari 2019 🤩

    Foundation mesra dan selamat, ❌ tidak menyumbatkan liang pori, tekstur ringan spt tidak memakai foundation,
    ❌ tidak melekit dan selesa dipakai
    Primer Fd lindungi kulit wajah
    ✅Menutup liang roma terbuka
    ✅Ada SPF15
    Berus 2in1 dr bulu kuda padi...
    Byk lg kelebihan set promote nie... anda kena rasa n nikmati 😍
    jangan lepaskan peluang grab promo harga jimat 😍

    #domeymarykay
    #domeyenterprise0194742960
    #beautyconsultant
  • 2 0 1 hour ago
  • WAX Hair Removal DIY Set in our SHOP~💖💖
.
Get 4 Free Wax Bean Bags (Strawberry, Lavender, Milk, Chocolate), Wax Heater, 15 sticks and User Manual
.
5 Business Days Shipping within USA💋
.
💚 Link in bio or go to www.splendorallure.com
.
💗More makeup posts @elegance.allure
  • WAX Hair Removal DIY Set in our SHOP~💖💖
    .
    Get 4 Free Wax Bean Bags (Strawberry, Lavender, Milk, Chocolate), Wax Heater, 15 sticks and User Manual
    .
    5 Business Days Shipping within USA💋
    .
    💚 Link in bio or go to www.splendorallure.com
    .
    💗More makeup posts @elegance.allure
  • 24 2 1 hour ago
  • *RAHSIA FLAWLESS!* .
.
..
Ramai tanya  domain primer ni  Mcm foundation jugak ke? 
Buat  pengetahuan,foundation primer ni tak sama macam foundation yg kita pakai tu. yang ni tiada color (colorless), kita apply before pakai foundation. Supaya pori2 tidak ketara dan sapuan foundation lebih halus!😍 .
.
.
Foundation primer ni ada Spf15 tau. Bestkan? Kulit Akan lebih smooth lepas apply, dan juga melindungi kulit wajah kita dari sinaran UV yang merbahaya tu☺ .
.

Kelebihan foundation primer:
✔mengekalkan mekap (tahan lama)
✔peresap cahaya dan kulit lebih licin
✔bantu kurangkan garis halus, pori, kedutan serta ketidaksempurnaan kulit
✔menambah lapisan perlindungan matahari
✔gel yg sangat ringan & tidak berminyak *BEST KAN?*
. 
Ini lah antara rahsia para make up artis professional bertahun tahun lamanya! Nampak cantik dan tahan ja kan dorang make up. .
.
Untuk pengetahuan semua, jika kulit wajah kita berminyak,  bedak asas kita boleh berubah tau! So untuk elakkannya, dan nak kekal rona kulit kita, pakaila Primer Foundation Mary Kay ni :). .
.
Produk Marykay ni bukan tahan sebulan dua, berbulan2 lamanya. 8bulan-12bulan ok, depends cara pemakaian kita 😀
.
.
Jom wassup sekarang sementara ada stock!
.
.
.
#MKtips 
#foundationprimermarykay
#marykayfoundationprimer
#foundationprimer .
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykayproduct #marykaycosmetics #marykaymysg #dermatologist #kulitsihat #kulitbebasjerawat #beautyconsultant #sideincome #marykaybest #marykayselangor #marykayhuluselangor #morganiteswanbeautycenter 
Xoxo,
Zaza
Mary Kay Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
  • *RAHSIA FLAWLESS!* .
    .
    ..
    Ramai tanya domain primer ni Mcm foundation jugak ke?
    Buat pengetahuan,foundation primer ni tak sama macam foundation yg kita pakai tu. yang ni tiada color (colorless), kita apply before pakai foundation. Supaya pori2 tidak ketara dan sapuan foundation lebih halus!😍 .
    .
    .
    Foundation primer ni ada Spf15 tau. Bestkan? Kulit Akan lebih smooth lepas apply, dan juga melindungi kulit wajah kita dari sinaran UV yang merbahaya tu☺ .
    .

    Kelebihan foundation primer:
    ✔mengekalkan mekap (tahan lama)
    ✔peresap cahaya dan kulit lebih licin
    ✔bantu kurangkan garis halus, pori, kedutan serta ketidaksempurnaan kulit
    ✔menambah lapisan perlindungan matahari
    ✔gel yg sangat ringan & tidak berminyak *BEST KAN?*
    .
    Ini lah antara rahsia para make up artis professional bertahun tahun lamanya! Nampak cantik dan tahan ja kan dorang make up. .
    .
    Untuk pengetahuan semua, jika kulit wajah kita berminyak, bedak asas kita boleh berubah tau! So untuk elakkannya, dan nak kekal rona kulit kita, pakaila Primer Foundation Mary Kay ni :). .
    .
    Produk Marykay ni bukan tahan sebulan dua, berbulan2 lamanya. 8bulan-12bulan ok, depends cara pemakaian kita 😀
    .
    .
    Jom wassup sekarang sementara ada stock!
    .
    .
    .
    #MKtips
    #foundationprimermarykay
    #marykayfoundationprimer
    #foundationprimer .
    #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykayproduct #marykaycosmetics #marykaymysg #dermatologist #kulitsihat #kulitbebasjerawat #beautyconsultant #sideincome #marykaybest #marykayselangor #marykayhuluselangor #morganiteswanbeautycenter
    Xoxo,
    Zaza
    Mary Kay Beauty Consultant
    Mary Kay Malaysia
  • 3 0 2 hours ago