#captainamerica Instagram Photos & Videos

captainamerica - 7.1m posts

Top Posts

  • Natalie Dormer - Zoolander 2 premiere 2016 💙
  • Natalie Dormer - Zoolander 2 premiere 2016 💙
  • 5,467 26 8 hours ago
  • Accurate tho
  • Accurate tho
  • 116 2 2 minutes ago

Latest Instagram Posts

  • Accurate tho
  • Accurate tho
  • 116 2 2 minutes ago
  • Early post cuz I’ll be busy tonight “I don’t speak broke” imagine saying that to tony freaking stark 
I’m doing a collab with @me_and_my_marvel_memes and @hollanders_quackson_ !
Please like the comment of the actor/actress you want out!! Do not comment your vote!
  • Early post cuz I’ll be busy tonight “I don’t speak broke” imagine saying that to tony freaking stark
    I’m doing a collab with @me_and_my_marvel_memes and @hollanders_quackson_ !
    Please like the comment of the actor/actress you want out!! Do not comment your vote!
  • 17 5 6 minutes ago
  • Movie: Spider-Man (2002) 
Actors: Tobey Maguire, Willem Dafoe, Kirsten Dunst
Genre: Action/Adventure

Review: Sam Raimi has directed one of the best Comic book movies all time, this movie has paved the wave for comic book movies and marvel movies in general, one the reasons I love this movie so much is because of the heart and depth that Tobey puts in into his character Peter Parker. When peters uncle Ben dies we see peters reaction he’s completely heart broken right then n there peter knew that his uncles death was on him and that anger driven motivation moved him to find his uncles killer immediately, Sam did a great job directing that scene. Now one of he most important things about this movie is the birth of Spider-Man, As soon peter gets his powers he starts jumping off buildings and climbing on walls that scene wasn’t the birth o Spider-Man, that scene when he saves marry Jane wasn’t the birth of Spider-Man, that scene when he fights the green goblin wasn’t the green goblin, But the final swing at the end of the movie is the birth of Spider-Man we see that peter was in realization of his responsibilities and he finally knew that this was a job, peter continues to say “this my gift, my curse who am i Spider-Man” and the movie ends with a glorious swinging scene no matter who you prefer Tobey will always be Spider-Man.
  • Movie: Spider-Man (2002)
    Actors: Tobey Maguire, Willem Dafoe, Kirsten Dunst
    Genre: Action/Adventure

    Review: Sam Raimi has directed one of the best Comic book movies all time, this movie has paved the wave for comic book movies and marvel movies in general, one the reasons I love this movie so much is because of the heart and depth that Tobey puts in into his character Peter Parker. When peters uncle Ben dies we see peters reaction he’s completely heart broken right then n there peter knew that his uncles death was on him and that anger driven motivation moved him to find his uncles killer immediately, Sam did a great job directing that scene. Now one of he most important things about this movie is the birth of Spider-Man, As soon peter gets his powers he starts jumping off buildings and climbing on walls that scene wasn’t the birth o Spider-Man, that scene when he saves marry Jane wasn’t the birth of Spider-Man, that scene when he fights the green goblin wasn’t the green goblin, But the final swing at the end of the movie is the birth of Spider-Man we see that peter was in realization of his responsibilities and he finally knew that this was a job, peter continues to say “this my gift, my curse who am i Spider-Man” and the movie ends with a glorious swinging scene no matter who you prefer Tobey will always be Spider-Man.
  • 12 2 6 minutes ago
  • i love his baby face 💕
  • i love his baby face 💕
  • 3 1 7 minutes ago
  • .
.
⚠STOP⚠
❗PENGGEMAR MARVEL WAJIB BACA❗
.
.
👋Halo bosku, kalian para penggemar marvel pasti udah gak asing lagi kan ya sama karakter superhero Captain America❓ Yuppss Captain America‼ Dia adalah salah satu tentara super yang menjadi anggota Avenger yang berperan sebagai pemimpin tim. Pada awal kemunculannya di film Captain America: The First Avenger, ia memiliki musuh besar bernama Red Skull dan Baron Zemo.

Yang suka Captain America mana nih suaranyaa, mimin mau denger..
Kalian suka Captain America❓ Tapi case hp masih gitu-gitu aja? Warnanya udah luntur dan engga bagus lagi? Mau beli case kece yang berbeda dengan yang lain, tapi bingung cari dimana?❓
Mimin punya solusi nih, di @athenacaseid kami dapat membantu Anda mencari case kece khusus untuk Anda ,yang tentunya gak pasaran dong ya. Kalian juga bisa custom case superhero sesuka hatimu. Tentunya cuman di @athenacaseid 👍

Tunggu apa lagi bosku?
 Buruan order case kece ini hanya di @athenacaseid
📞Chat Kak Mimin sekarang juga ya bosku 087822235151 atau lebih mudahnya silahkan klik link di bio😊
.
.💳Pembayaran bisa lewat BCA atau Indomaret. Jadi bagi kalian yang tidak memiliki atm, bisa lo bayar lewat indomaret👍

Selamat Berbelanja😊
Kepuasan Anda adalah prioritas kami❤

#captainamerica #firstavenger #casecaptainamerica #casekece #casemarvel #marvelcinematicuniverse
#casehpmurah #casebandung #casebekasi #casejakarta
  • .
    .
    ⚠STOP⚠
    ❗PENGGEMAR MARVEL WAJIB BACA❗
    .
    .
    👋Halo bosku, kalian para penggemar marvel pasti udah gak asing lagi kan ya sama karakter superhero Captain America❓ Yuppss Captain America‼ Dia adalah salah satu tentara super yang menjadi anggota Avenger yang berperan sebagai pemimpin tim. Pada awal kemunculannya di film Captain America: The First Avenger, ia memiliki musuh besar bernama Red Skull dan Baron Zemo.

    Yang suka Captain America mana nih suaranyaa, mimin mau denger..
    Kalian suka Captain America❓ Tapi case hp masih gitu-gitu aja? Warnanya udah luntur dan engga bagus lagi? Mau beli case kece yang berbeda dengan yang lain, tapi bingung cari dimana?❓
    Mimin punya solusi nih, di @athenacaseid kami dapat membantu Anda mencari case kece khusus untuk Anda ,yang tentunya gak pasaran dong ya. Kalian juga bisa custom case superhero sesuka hatimu. Tentunya cuman di @athenacaseid 👍

    Tunggu apa lagi bosku?
    Buruan order case kece ini hanya di @athenacaseid
    📞Chat Kak Mimin sekarang juga ya bosku 087822235151 atau lebih mudahnya silahkan klik link di bio😊
    .
    .💳Pembayaran bisa lewat BCA atau Indomaret. Jadi bagi kalian yang tidak memiliki atm, bisa lo bayar lewat indomaret👍

    Selamat Berbelanja😊
    Kepuasan Anda adalah prioritas kami❤

    #captainamerica #firstavenger #casecaptainamerica #casekece #casemarvel #marvelcinematicuniverse
    #casehpmurah #casebandung #casebekasi #casejakarta
  • 2 0 10 minutes ago
  • Drew explains to #captainamerica that #Batman is his favorite Superhero. When he says Marvels, Drew replies #Ironman 😂 Blake’s answer was right on, Captain America!
  • Drew explains to #captainamerica that #Batman is his favorite Superhero. When he says Marvels, Drew replies #Ironman 😂 Blake’s answer was right on, Captain America!
  • 4 0 12 minutes ago
  • しゃんはいつづき〜
ヒーローのターン事細かにメモ
.
1/18 ②
ついに海外パークですら別行動をとりはじめる私達(WiFi一個しか借りてないしパークWiFiに繋がらないのに強気)
11:10 マーベルユニバース着、ソーの整列やってるのにラインカットで泣くとりあえず待つ
11:30 集合タイムがはじまる(謎)、#グルート はそれだけで帰る→GoG、CA整列開始
11:35 #スターロード #ピータークイル #ガモーラ #ガーディアンズオブギャラクシー #gardiansofthegalaxy 
ダッフィーのポシェット見てこのクマの首お前がちょん切って持ってきたんかって言われる()まじでキャラづくりが完璧だからスターロードめっちゃ一方的にしゃべるしガモーラ喋んないし笑わないしやばかたよ、、、
12:05 #Spiderman #スパイダーマン
とりあえず暇なのでスパイディに25分くらい並んで、かわいいスパイディだったけど2度目なので割愛
出てきたらソー整列始まってて戸惑う→とりあえず聞いたもののラインカット済み→ソーとグリせずには帰れない()→とりあえず待つ
12:10 暇なのでキャプテン撤収を見送る
友達が様子見に寄ってくれたのでお話ししつつどうしよっかなあって言ってたら!キャストさんが!さっきソーに会いたいって言ってた子だよね?って!言って!整列ラストに追加してくれた😭😭😭😭😭
12:28 #マイティソー #ソー #Thor
イケメンすぎて死んだ、死、記憶ほぼとんでるわ
12:30 再度集合、どうやら、1時間に1度集合してて、このタイミングでソー→GoGにチェンジ、キャプテンの整列再開っぽい、ソーのは予想より回転早くて30分に間に合いそうだったから追加してくれた模様、日によって?ストレンジ先生の日とかもあるっぽい
ということで理解したわたしは集合タイム終わりかけに移動してキャプテンへ
12:33 #CaptainAmerica #キャプテンアメリカ
再開後1番に並んで会いに🇺🇸 日本好きなキャプテン()で突然黒崎一護が友達と言われたり、かめはめ波写真を要求されたり楽しすぎた、、、めちゃくちゃ喋った、、、後ろの皆さんごめんな、、、
とりあえず全員こなしたので撤収〜1時間半くらいずっとここに籠ってたの笑う
.
文が長すぎだから終わる
#shanghaidisneyland #上海ディズニーランド #上海迪士尼乐园 #Marvel #marveluniverse #マーベル #マーベルユニバース
  • しゃんはいつづき〜
    ヒーローのターン事細かにメモ
    .
    1/18 ②
    ついに海外パークですら別行動をとりはじめる私達(WiFi一個しか借りてないしパークWiFiに繋がらないのに強気)
    11:10 マーベルユニバース着、ソーの整列やってるのにラインカットで泣くとりあえず待つ
    11:30 集合タイムがはじまる(謎)、 #グルート はそれだけで帰る→GoG、CA整列開始
    11:35 #スターロード #ピータークイル #ガモーラ #ガーディアンズオブギャラクシー #gardiansofthegalaxy
    ダッフィーのポシェット見てこのクマの首お前がちょん切って持ってきたんかって言われる()まじでキャラづくりが完璧だからスターロードめっちゃ一方的にしゃべるしガモーラ喋んないし笑わないしやばかたよ、、、
    12:05 #Spiderman #スパイダーマン
    とりあえず暇なのでスパイディに25分くらい並んで、かわいいスパイディだったけど2度目なので割愛
    出てきたらソー整列始まってて戸惑う→とりあえず聞いたもののラインカット済み→ソーとグリせずには帰れない()→とりあえず待つ
    12:10 暇なのでキャプテン撤収を見送る
    友達が様子見に寄ってくれたのでお話ししつつどうしよっかなあって言ってたら!キャストさんが!さっきソーに会いたいって言ってた子だよね?って!言って!整列ラストに追加してくれた😭😭😭😭😭
    12:28 #マイティソー #ソー #Thor
    イケメンすぎて死んだ、死、記憶ほぼとんでるわ
    12:30 再度集合、どうやら、1時間に1度集合してて、このタイミングでソー→GoGにチェンジ、キャプテンの整列再開っぽい、ソーのは予想より回転早くて30分に間に合いそうだったから追加してくれた模様、日によって?ストレンジ先生の日とかもあるっぽい
    ということで理解したわたしは集合タイム終わりかけに移動してキャプテンへ
    12:33 #CaptainAmerica #キャプテンアメリカ
    再開後1番に並んで会いに🇺🇸 日本好きなキャプテン()で突然黒崎一護が友達と言われたり、かめはめ波写真を要求されたり楽しすぎた、、、めちゃくちゃ喋った、、、後ろの皆さんごめんな、、、
    とりあえず全員こなしたので撤収〜1時間半くらいずっとここに籠ってたの笑う
    .
    文が長すぎだから終わる
    #shanghaidisneyland #上海ディズニーランド #上海迪士尼乐园 #Marvel #marveluniverse #マーベル #マーベルユニバース
  • 1 0 16 minutes ago