#cutenails Instagram Photos & Videos

cutenails - 1.7m posts

Top Posts

Latest Instagram Posts

 • And he snores!
 • And he snores!
 • 5 1 19 minutes ago
 • Sally Hansen - I nude it was you!
-
🇬🇧 I love this nailpolish, on its own or with a nail art. Like the name suggests this is a nude color with a peachy hint. It is creamy, not streaky and full with two coats. I hope you like it.
Skirt - @mintvelvet
-
🇦🇱 Më pëlqen shumë ky manekyr, vetëm ose me nail art. Siç thot emri, kjo është një ngjyrë mishi me nota pjeshke. Është kremoz, nuk lë viza ne aplikim e sipër dhe është i plot me dy stresa. Shpresoj që do t'ju pëlqej.
-
- #shqip #albaniangirl #albanian
 • Sally Hansen - I nude it was you!
  -
  🇬🇧 I love this nailpolish, on its own or with a nail art. Like the name suggests this is a nude color with a peachy hint. It is creamy, not streaky and full with two coats. I hope you like it.
  Skirt - @mintvelvet
  -
  🇦🇱 Më pëlqen shumë ky manekyr, vetëm ose me nail art. Siç thot emri, kjo është një ngjyrë mishi me nota pjeshke. Është kremoz, nuk lë viza ne aplikim e sipër dhe është i plot me dy stresa. Shpresoj që do t'ju pëlqej.
  -
  - #shqip #albaniangirl #albanian
 • 11 5 42 minutes ago