#facemask Instagram Photos & Videos

facemask - 2.2m posts

Top Posts

  • 📷: @mariannevidal using one of her favorite masks, our Polishing Charcoal + Black Sugar Gel Mask + Scrub. 😍✨ Tag us for a chance to be featured!
  • 📷: @mariannevidal using one of her favorite masks, our Polishing Charcoal + Black Sugar Gel Mask + Scrub. 😍✨ Tag us for a chance to be featured!
  • 2,843 62 16 January, 2019

Latest Instagram Posts

  • Lush Mask Of Magnaminty
260.000
125g

Cara Penggunaan
Oleskan masker secukupnya hingga merata pada wajah, hindari area mata. Diamkan selama 5-10 menit, kemudian bilas wajah menggunakan air hangat hingga bersih

Kandungan dan Manfaat dari Masker Wajah Alami Lush Mask of Magnaminty

Masker ini mengandung kaolin (China Clay), peppermint segar, biji aduki, vanilla, dan madu. Bahan-bahan tersebut memiliki fungsi yang berbeda-beda untuk kulit. Kaolin dan biji aduki bekerja sebagai scrub yang berguna untuk mengangkat kotoran pori-pori dan membantu mengeksfoliasi kulit mati sehingga kulit wajah menjadi bersih dan segar. Kemudian bahan-bahan lainnya dipercaya dapat meredakan kemerahan pada kulit, menenangkan, dan melembapkan kulit. Sedangkan peppermint-nya memberikan aroma segar dan membuatmu menjadi lebih rileks saat memakai masker ini

#mask #facemask #lushmask #magnaminty
  • Lush Mask Of Magnaminty
    260.000
    125g

    Cara Penggunaan
    Oleskan masker secukupnya hingga merata pada wajah, hindari area mata. Diamkan selama 5-10 menit, kemudian bilas wajah menggunakan air hangat hingga bersih

    Kandungan dan Manfaat dari Masker Wajah Alami Lush Mask of Magnaminty

    Masker ini mengandung kaolin (China Clay), peppermint segar, biji aduki, vanilla, dan madu. Bahan-bahan tersebut memiliki fungsi yang berbeda-beda untuk kulit. Kaolin dan biji aduki bekerja sebagai scrub yang berguna untuk mengangkat kotoran pori-pori dan membantu mengeksfoliasi kulit mati sehingga kulit wajah menjadi bersih dan segar. Kemudian bahan-bahan lainnya dipercaya dapat meredakan kemerahan pada kulit, menenangkan, dan melembapkan kulit. Sedangkan peppermint-nya memberikan aroma segar dan membuatmu menjadi lebih rileks saat memakai masker ini

    #mask #facemask #lushmask #magnaminty
  • 0 0 5 minutes ago
  • Lush Mask Of Magnaminty
260.000
125g

Cara Penggunaan
Oleskan masker secukupnya hingga merata pada wajah, hindari area mata. Diamkan selama 5-10 menit, kemudian bilas wajah menggunakan air hangat hingga bersih

Kandungan dan Manfaat dari Masker Wajah Alami Lush Mask of Magnaminty

Masker ini mengandung kaolin (China Clay), peppermint segar, biji aduki, vanilla, dan madu. Bahan-bahan tersebut memiliki fungsi yang berbeda-beda untuk kulit. Kaolin dan biji aduki bekerja sebagai scrub yang berguna untuk mengangkat kotoran pori-pori dan membantu mengeksfoliasi kulit mati sehingga kulit wajah menjadi bersih dan segar. Kemudian bahan-bahan lainnya dipercaya dapat meredakan kemerahan pada kulit, menenangkan, dan melembapkan kulit. Sedangkan peppermint-nya memberikan aroma segar dan membuatmu menjadi lebih rileks saat memakai masker ini

#mask #facemask #lushmask #magnaminty
  • Lush Mask Of Magnaminty
    260.000
    125g

    Cara Penggunaan
    Oleskan masker secukupnya hingga merata pada wajah, hindari area mata. Diamkan selama 5-10 menit, kemudian bilas wajah menggunakan air hangat hingga bersih

    Kandungan dan Manfaat dari Masker Wajah Alami Lush Mask of Magnaminty

    Masker ini mengandung kaolin (China Clay), peppermint segar, biji aduki, vanilla, dan madu. Bahan-bahan tersebut memiliki fungsi yang berbeda-beda untuk kulit. Kaolin dan biji aduki bekerja sebagai scrub yang berguna untuk mengangkat kotoran pori-pori dan membantu mengeksfoliasi kulit mati sehingga kulit wajah menjadi bersih dan segar. Kemudian bahan-bahan lainnya dipercaya dapat meredakan kemerahan pada kulit, menenangkan, dan melembapkan kulit. Sedangkan peppermint-nya memberikan aroma segar dan membuatmu menjadi lebih rileks saat memakai masker ini

    #mask #facemask #lushmask #magnaminty
  • 0 0 5 minutes ago
  • When you miss “ The #girls “ ... thinking of you ... and yes ... I’m wearing the #stereotypical #facemask in every #movie ever made ... lol ... having a rough night ( again ) and have no energy for shadows and looks right now ... soon babies ... xoxo 💋
  • When you miss “ The #girls “ ... thinking of you ... and yes ... I’m wearing the #stereotypical #facemask in every #movie ever made ... lol ... having a rough night ( again ) and have no energy for shadows and looks right now ... soon babies ... xoxo 💋
  • 6 0 7 minutes ago
  • Terima kasih sebab shopping dengan shainaa. Alhamdulillah.  Kalini nak spam bebanyak feedback semuaaaaaaaa customer terchentaa shainaaa ☝💓..berlambak lagi tak terupload 🙈. So keep calm and dont forget pakai mask dari @maskkoreamurah 💋.Konfem esok lusa selamanya cantik bersih berseri muka tu ☝.
.
🌟Boleh tengok feedback tulen dari semua customer shainaa sendiri. NO CIPLAK CIPLAK NII 🙅. 👉 #feedbackbyMKM .
.
📌COD SELURUH KAWASAN KUALA TERENGGANU(deal dulu nahh 🙈). MIN mask 10pcs . CAS RM2.
.
💎nak order mask? Serius nak order mask? Ws shainaa terus ye ke +60143060251. DM DM ni tk berapa perasan😚. Dan tak digalakkan mana.
.
FORMAT ORDER MASK DENGAN BETUL 👉.
1-screenshot mask awk nak.
2-hantar ws berserta gambar ss tadi ke shaina.
3-jangan lupa tulis berapa pcs setiap mask yg awk nak tu.
4-bgthu nak pos ke mana.
5-keep calm dan tgu shainaa reply ws korang ❤.
.
.
#maskmurah#maskmalaysia#facemask#sheetmask#maskmurahoriginal#maskkoreamurah#maskmalaysiamurah#maskmukaoriginal#maskkorea
  • Terima kasih sebab shopping dengan shainaa. Alhamdulillah. Kalini nak spam bebanyak feedback semuaaaaaaaa customer terchentaa shainaaa ☝💓..berlambak lagi tak terupload 🙈. So keep calm and dont forget pakai mask dari @maskkoreamurah 💋.Konfem esok lusa selamanya cantik bersih berseri muka tu ☝.
    .
    🌟Boleh tengok feedback tulen dari semua customer shainaa sendiri. NO CIPLAK CIPLAK NII 🙅. 👉 #feedbackbyMKM .
    .
    📌COD SELURUH KAWASAN KUALA TERENGGANU(deal dulu nahh 🙈). MIN mask 10pcs . CAS RM2.
    .
    💎nak order mask? Serius nak order mask? Ws shainaa terus ye ke +60143060251. DM DM ni tk berapa perasan😚. Dan tak digalakkan mana.
    .
    FORMAT ORDER MASK DENGAN BETUL 👉.
    1-screenshot mask awk nak.
    2-hantar ws berserta gambar ss tadi ke shaina.
    3-jangan lupa tulis berapa pcs setiap mask yg awk nak tu.
    4-bgthu nak pos ke mana.
    5-keep calm dan tgu shainaa reply ws korang ❤.
    .
    .
    #maskmurah #maskmalaysia #facemask #sheetmask #maskmurahoriginal #maskkoreamurah #maskmalaysiamurah #maskmukaoriginal #maskkorea
  • 8 0 8 minutes ago
  • Lush Mask Of Magnaminty
260.000
125g

Cara Penggunaan
Oleskan masker secukupnya hingga merata pada wajah, hindari area mata. Diamkan selama 5-10 menit, kemudian bilas wajah menggunakan air hangat hingga bersih

Kandungan dan Manfaat dari Masker Wajah Alami Lush Mask of Magnaminty

Masker ini mengandung kaolin (China Clay), peppermint segar, biji aduki, vanilla, dan madu. Bahan-bahan tersebut memiliki fungsi yang berbeda-beda untuk kulit. Kaolin dan biji aduki bekerja sebagai scrub yang berguna untuk mengangkat kotoran pori-pori dan membantu mengeksfoliasi kulit mati sehingga kulit wajah menjadi bersih dan segar. Kemudian bahan-bahan lainnya dipercaya dapat meredakan kemerahan pada kulit, menenangkan, dan melembapkan kulit. Sedangkan peppermint-nya memberikan aroma segar dan membuatmu menjadi lebih rileks saat memakai masker ini

#mask #facemask #lushmask #magnaminty
  • Lush Mask Of Magnaminty
    260.000
    125g

    Cara Penggunaan
    Oleskan masker secukupnya hingga merata pada wajah, hindari area mata. Diamkan selama 5-10 menit, kemudian bilas wajah menggunakan air hangat hingga bersih

    Kandungan dan Manfaat dari Masker Wajah Alami Lush Mask of Magnaminty

    Masker ini mengandung kaolin (China Clay), peppermint segar, biji aduki, vanilla, dan madu. Bahan-bahan tersebut memiliki fungsi yang berbeda-beda untuk kulit. Kaolin dan biji aduki bekerja sebagai scrub yang berguna untuk mengangkat kotoran pori-pori dan membantu mengeksfoliasi kulit mati sehingga kulit wajah menjadi bersih dan segar. Kemudian bahan-bahan lainnya dipercaya dapat meredakan kemerahan pada kulit, menenangkan, dan melembapkan kulit. Sedangkan peppermint-nya memberikan aroma segar dan membuatmu menjadi lebih rileks saat memakai masker ini

    #mask #facemask #lushmask #magnaminty
  • 1 0 8 minutes ago
  • Terima kasih sebab shopping dengan shainaa. Alhamdulillah.  Kalini nak spam bebanyak feedback semuaaaaaaaa customer terchentaa shainaaa ☝💓..berlambak lagi tak terupload 🙈. So keep calm and dont forget pakai mask dari @maskkoreamurah 💋.Konfem esok lusa selamanya cantik bersih berseri muka tu ☝.
.
🌟Boleh tengok feedback tulen dari semua customer shainaa sendiri. NO CIPLAK CIPLAK NII 🙅. 👉 #feedbackbyMKM .
.
📌COD SELURUH KAWASAN KUALA TERENGGANU(deal dulu nahh 🙈). MIN mask 10pcs . CAS RM2.
.
💎nak order mask? Serius nak order mask? Ws shainaa terus ye ke +60143060251. DM DM ni tk berapa perasan😚. Dan tak digalakkan mana.
.
FORMAT ORDER MASK DENGAN BETUL 👉.
1-screenshot mask awk nak.
2-hantar ws berserta gambar ss tadi ke shaina.
3-jangan lupa tulis berapa pcs setiap mask yg awk nak tu.
4-bgthu nak pos ke mana.
5-keep calm dan tgu shainaa reply ws korang ❤.
.
.
#maskmurah#maskmalaysia#facemask#sheetmask#maskmurahoriginal#maskkoreamurah#maskmalaysiamurah#maskmukaoriginal#maskkorea
  • Terima kasih sebab shopping dengan shainaa. Alhamdulillah. Kalini nak spam bebanyak feedback semuaaaaaaaa customer terchentaa shainaaa ☝💓..berlambak lagi tak terupload 🙈. So keep calm and dont forget pakai mask dari @maskkoreamurah 💋.Konfem esok lusa selamanya cantik bersih berseri muka tu ☝.
    .
    🌟Boleh tengok feedback tulen dari semua customer shainaa sendiri. NO CIPLAK CIPLAK NII 🙅. 👉 #feedbackbyMKM .
    .
    📌COD SELURUH KAWASAN KUALA TERENGGANU(deal dulu nahh 🙈). MIN mask 10pcs . CAS RM2.
    .
    💎nak order mask? Serius nak order mask? Ws shainaa terus ye ke +60143060251. DM DM ni tk berapa perasan😚. Dan tak digalakkan mana.
    .
    FORMAT ORDER MASK DENGAN BETUL 👉.
    1-screenshot mask awk nak.
    2-hantar ws berserta gambar ss tadi ke shaina.
    3-jangan lupa tulis berapa pcs setiap mask yg awk nak tu.
    4-bgthu nak pos ke mana.
    5-keep calm dan tgu shainaa reply ws korang ❤.
    .
    .
    #maskmurah #maskmalaysia #facemask #sheetmask #maskmurahoriginal #maskkoreamurah #maskmalaysiamurah #maskmukaoriginal #maskkorea
  • 6 0 9 minutes ago
  • Terima kasih sebab shopping dengan shainaa. Alhamdulillah.  Kalini nak spam bebanyak feedback semuaaaaaaaa customer terchentaa shainaaa ☝💓..berlambak lagi tak terupload 🙈. So keep calm and dont forget pakai mask dari @maskkoreamurah 💋.Konfem esok lusa selamanya cantik bersih berseri muka tu ☝.
.
🌟Boleh tengok feedback tulen dari semua customer shainaa sendiri. NO CIPLAK CIPLAK NII 🙅. 👉 #feedbackbyMKM .
.
📌COD SELURUH KAWASAN KUALA TERENGGANU(deal dulu nahh 🙈). MIN mask 10pcs . CAS RM2.
.
💎nak order mask? Serius nak order mask? Ws shainaa terus ye ke +60143060251. DM DM ni tk berapa perasan😚. Dan tak digalakkan mana.
.
FORMAT ORDER MASK DENGAN BETUL 👉.
1-screenshot mask awk nak.
2-hantar ws berserta gambar ss tadi ke shaina.
3-jangan lupa tulis berapa pcs setiap mask yg awk nak tu.
4-bgthu nak pos ke mana.
5-keep calm dan tgu shainaa reply ws korang ❤.
.
.
#maskmurah#maskmalaysia#facemask#sheetmask#maskmurahoriginal#maskkoreamurah#maskmalaysiamurah#maskmukaoriginal#maskkorea
  • Terima kasih sebab shopping dengan shainaa. Alhamdulillah. Kalini nak spam bebanyak feedback semuaaaaaaaa customer terchentaa shainaaa ☝💓..berlambak lagi tak terupload 🙈. So keep calm and dont forget pakai mask dari @maskkoreamurah 💋.Konfem esok lusa selamanya cantik bersih berseri muka tu ☝.
    .
    🌟Boleh tengok feedback tulen dari semua customer shainaa sendiri. NO CIPLAK CIPLAK NII 🙅. 👉 #feedbackbyMKM .
    .
    📌COD SELURUH KAWASAN KUALA TERENGGANU(deal dulu nahh 🙈). MIN mask 10pcs . CAS RM2.
    .
    💎nak order mask? Serius nak order mask? Ws shainaa terus ye ke +60143060251. DM DM ni tk berapa perasan😚. Dan tak digalakkan mana.
    .
    FORMAT ORDER MASK DENGAN BETUL 👉.
    1-screenshot mask awk nak.
    2-hantar ws berserta gambar ss tadi ke shaina.
    3-jangan lupa tulis berapa pcs setiap mask yg awk nak tu.
    4-bgthu nak pos ke mana.
    5-keep calm dan tgu shainaa reply ws korang ❤.
    .
    .
    #maskmurah #maskmalaysia #facemask #sheetmask #maskmurahoriginal #maskkoreamurah #maskmalaysiamurah #maskmukaoriginal #maskkorea
  • 5 0 10 minutes ago
  • See previous post
  • See previous post
  • 0 1 11 minutes ago
  • 0 1 15 minutes ago