#fashiondesigner Instagram Photos & Videos

fashiondesigner - 12.2m posts

Top Posts

  • Vocês amam looks atraentes, né? ✨ Qual o seu favorito: 1 ou 2?
  • Vocês amam looks atraentes, né? ✨ Qual o seu favorito: 1 ou 2?
  • 842 39 1 hour ago

Latest Instagram Posts

  • К заказу всегда доступны дорожные сумки #lv_cherry 😍 разные варианты канвы и размеры 😎
⠀
▫️Ищем любую вещь по вашему фото 📸
▫️Адрес: Пограничная, 10 💒
▫️Работаем по звонку 📲
▫️Для заказа и за подробной информацией пишите в WhatsApp 8(908)96-00-786 🌸
  • К заказу всегда доступны дорожные сумки #lv_cherry 😍 разные варианты канвы и размеры 😎

    ▫️Ищем любую вещь по вашему фото 📸
    ▫️Адрес: Пограничная, 10 💒
    ▫️Работаем по звонку 📲
    ▫️Для заказа и за подробной информацией пишите в WhatsApp 8(908)96-00-786 🌸
  • 25 1 12 February, 2019
  • Morning gais🧕🏻
.
Wow! Bawal Cotton Plain Design lawa-lawa yukk 😍😍😍 .

Siyes lawa. Kain mudah bentuk..Ada lebih 50 warna pilihan yang dijamin sentap menawan kalbu anda!
.
Harga pun best, murah dan berpatutan sangat awak. siap pos!

Beli sekali pasti berpuas hati🥰
.

Nak tahu lebih detail cepat Dm atau Ws kami sekarang!

http://www.wasap.my/60136466437
.
Open borong & Retail
#bawal #bawalovers #bawaldiamond #wanitamuslimah #fashiondesigner #hijabfashion #hijabtutorial #muslimahfashion
  • Morning gais🧕🏻
    .
    Wow! Bawal Cotton Plain Design lawa-lawa yukk 😍😍😍 .

    Siyes lawa. Kain mudah bentuk..Ada lebih 50 warna pilihan yang dijamin sentap menawan kalbu anda!
    .
    Harga pun best, murah dan berpatutan sangat awak. siap pos!

    Beli sekali pasti berpuas hati🥰
    .

    Nak tahu lebih detail cepat Dm atau Ws kami sekarang!

    http://www.wasap.my/60136466437
    .
    Open borong & Retail
    #bawal #bawalovers #bawaldiamond #wanitamuslimah #fashiondesigner #hijabfashion #hijabtutorial #muslimahfashion
  • 17 3 12 February, 2019
  • Morning gais🧕🏻
.
Wow! Bawal Cotton Plain Design lawa-lawa yukk 😍😍😍 .

Siyes lawa. Kain mudah bentuk..Ada lebih 50 warna pilihan yang dijamin sentap menawan kalbu anda!
.
Harga pun best, murah dan berpatutan sangat awak. siap pos!

Beli sekali pasti berpuas hati🥰
.

Nak tahu lebih detail cepat Dm atau Ws kami sekarang!

http://www.wasap.my/60136466437
.
Open borong & Retail
#bawal #bawalovers #bawaldiamond #wanitamuslimah #fashiondesigner #hijabfashion #hijabtutorial #muslimahfashion
  • Morning gais🧕🏻
    .
    Wow! Bawal Cotton Plain Design lawa-lawa yukk 😍😍😍 .

    Siyes lawa. Kain mudah bentuk..Ada lebih 50 warna pilihan yang dijamin sentap menawan kalbu anda!
    .
    Harga pun best, murah dan berpatutan sangat awak. siap pos!

    Beli sekali pasti berpuas hati🥰
    .

    Nak tahu lebih detail cepat Dm atau Ws kami sekarang!

    http://www.wasap.my/60136466437
    .
    Open borong & Retail
    #bawal #bawalovers #bawaldiamond #wanitamuslimah #fashiondesigner #hijabfashion #hijabtutorial #muslimahfashion
  • 19 1 12 February, 2019
  • [www.claexclusive.com]

Good morning #clalovers! Ya ampun, cantiknya #MelurTop ni! Tapi..lagi cantik kalau korang pakai tau. Bukan nak kata apa, kalau Kak CLA tengok pun dah tergoda apa lagi bila korang pakai 😍😍😍
_
Melur top ni bercirikan kurung kedah, classic and dalam masa yang sama boleh digunakan sebagai casual outfit, nak guna ke office pun boleh! 🔥🔥🔥
_
Melur Top | Material: Cotton | Size: XS-XL
_
To purchase you may use these method:
WA: +6013-7063889
WEBSITE: www.claexclusive.com
WALK-IN: C'la Exclusive
  • [www.claexclusive.com]

    Good morning #clalovers ! Ya ampun, cantiknya #MelurTop ni! Tapi..lagi cantik kalau korang pakai tau. Bukan nak kata apa, kalau Kak CLA tengok pun dah tergoda apa lagi bila korang pakai 😍😍😍
    _
    Melur top ni bercirikan kurung kedah, classic and dalam masa yang sama boleh digunakan sebagai casual outfit, nak guna ke office pun boleh! 🔥🔥🔥
    _
    Melur Top | Material: Cotton | Size: XS-XL
    _
    To purchase you may use these method:
    WA: +6013-7063889
    WEBSITE: www.claexclusive.com
    WALK-IN: C'la Exclusive
  • 17 1 12 February, 2019
  • Preview the new collection from @derbyandpower at the Melbourne Retail Festival - Stand No 6 💖 Perfect for Spring Racing!
  • Preview the new collection from @derbyandpower at the Melbourne Retail Festival - Stand No 6 💖 Perfect for Spring Racing!
  • 47 1 12 February, 2019
  • Morning gais🧕🏻
.
Wow! Bawal Cotton Plain Design lawa-lawa yukk 😍😍😍 .

Siyes lawa. Kain mudah bentuk..Ada lebih 50 warna pilihan yang dijamin sentap menawan kalbu anda!
.
Harga pun best, murah dan berpatutan sangat awak. siap pos!

Beli sekali pasti berpuas hati🥰
.

Nak tahu lebih detail cepat Dm atau Ws kami sekarang!

http://www.wasap.my/60136466437
.
Open borong & Retail
#bawal #bawalovers #bawaldiamond #wanitamuslimah #fashiondesigner #hijabfashion #hijabtutorial #muslimahfashion
  • Morning gais🧕🏻
    .
    Wow! Bawal Cotton Plain Design lawa-lawa yukk 😍😍😍 .

    Siyes lawa. Kain mudah bentuk..Ada lebih 50 warna pilihan yang dijamin sentap menawan kalbu anda!
    .
    Harga pun best, murah dan berpatutan sangat awak. siap pos!

    Beli sekali pasti berpuas hati🥰
    .

    Nak tahu lebih detail cepat Dm atau Ws kami sekarang!

    http://www.wasap.my/60136466437
    .
    Open borong & Retail
    #bawal #bawalovers #bawaldiamond #wanitamuslimah #fashiondesigner #hijabfashion #hijabtutorial #muslimahfashion
  • 12 0 12 February, 2019
  • In motion❤️. By #tompalumbo ❤️.
  • In motion❤️. By #tompalumbo ❤️.
  • 39 4 12 February, 2019
  • Morning gais🧕🏻
.
Wow! Bawal Cotton Plain Design lawa-lawa yukk 😍😍😍 .

Siyes lawa. Kain mudah bentuk..Ada lebih 50 warna pilihan yang dijamin sentap menawan kalbu anda!
.
Harga pun best, murah dan berpatutan sangat awak. siap pos!

Beli sekali pasti berpuas hati🥰
.

Nak tahu lebih detail cepat Dm atau Ws kami sekarang!

http://www.wasap.my/60136466437
.
Open borong & Retail
#bawal #bawalovers #bawaldiamond #wanitamuslimah #fashiondesigner #hijabfashion #hijabtutorial #muslimahfashion
  • Morning gais🧕🏻
    .
    Wow! Bawal Cotton Plain Design lawa-lawa yukk 😍😍😍 .

    Siyes lawa. Kain mudah bentuk..Ada lebih 50 warna pilihan yang dijamin sentap menawan kalbu anda!
    .
    Harga pun best, murah dan berpatutan sangat awak. siap pos!

    Beli sekali pasti berpuas hati🥰
    .

    Nak tahu lebih detail cepat Dm atau Ws kami sekarang!

    http://www.wasap.my/60136466437
    .
    Open borong & Retail
    #bawal #bawalovers #bawaldiamond #wanitamuslimah #fashiondesigner #hijabfashion #hijabtutorial #muslimahfashion
  • 10 0 12 February, 2019