#gayatravel Instagram Photos & Videos

gayatravel - 59.6k posts

Top Posts

  • Sesiapa yang bagi idea buat buai ni sangat genius, sebab bila air pasang akan nampak seolah-olah hammock ni terapung di atas air. Lagi sempurna bila sunset memang nice sebab betul-betul menghadap matahari terbenam. Gambar ni ambil guna self timer je 😅 #explorelabuan #wowmalaysiaborneo #gayatravel #labuan
.
Pemandangan 6:20 a.m
  • Sesiapa yang bagi idea buat buai ni sangat genius, sebab bila air pasang akan nampak seolah-olah hammock ni terapung di atas air. Lagi sempurna bila sunset memang nice sebab betul-betul menghadap matahari terbenam. Gambar ni ambil guna self timer je 😅 #explorelabuan #wowmalaysiaborneo #gayatravel #labuan
    .
    Pemandangan 6:20 a.m
  • 1,264 17 10 January, 2019
  • I’m back, beaches! (After berbulan kemarau berpanjangan...)
  • I’m back, beaches! (After berbulan kemarau berpanjangan...)
  • 174 23 19 January, 2019
  • Apabila ditanya apa yang boleh kau ceritakan tentang Labuan?

Andai kita hanya sekadar cerita tentang cantiknya pemandangan? tempat lain juga ada.

Kalau semua orang bercerita tentang apa yang tempat lain juga boleh ada, jadi siapa yang mau cerita tentang apa yang cuma di Labuan ada. 
Kerana itu dengan platform #MyLabuanStory ini saya pilih untuk bercerita tentang keistimewaan Labuan yang susah mau jumpa di tempat lain. Tentang uniknya sejarah Labuan, menariknya destinasi alam semulajadi yang penuh cerita. Tidak kurang hebatnya sejarah dunia yang tersimpan. Semoga lebih ramai yang tahu Labuan sendiri sudah istimewa tanpa menayang cantiknya semata.

#MyLabuanStory, #ExploreLabuanContest, #ExploreLabuan, #GayaTravel @perbadananlabuan @gayatravel
  • Apabila ditanya apa yang boleh kau ceritakan tentang Labuan?

    Andai kita hanya sekadar cerita tentang cantiknya pemandangan? tempat lain juga ada.

    Kalau semua orang bercerita tentang apa yang tempat lain juga boleh ada, jadi siapa yang mau cerita tentang apa yang cuma di Labuan ada.
    Kerana itu dengan platform #MyLabuanStory ini saya pilih untuk bercerita tentang keistimewaan Labuan yang susah mau jumpa di tempat lain. Tentang uniknya sejarah Labuan, menariknya destinasi alam semulajadi yang penuh cerita. Tidak kurang hebatnya sejarah dunia yang tersimpan. Semoga lebih ramai yang tahu Labuan sendiri sudah istimewa tanpa menayang cantiknya semata.

    #MyLabuanStory , #ExploreLabuanContest , #ExploreLabuan , #GayaTravel @perbadananlabuan @gayatravel
  • 852 16 31 December, 2018
  • Posting this just because I miss my hometown and food 🤤. The name of the dish I’m holding is ‘nasi linopot’ (rice or mashed yam wrapped in leaves). They usually use tarap (or Marang, a fruit native to #Borneo) tree leaves. Had it together with bambangan (seasonal wild mango), hinava (fermented fish), salted fish and egg at  #BorneoEthnicCuisine Restaurant in #Sandakan. Uhhhhhhh, so tempting! 
___
Third picture is a dessert which a sweet and juicy tapioca served with ice cream and fourth picture is my all-time favourite ‘hinompuka’ also known as steamed glutinous rice cake made of a mixture of brown rice flour, glutinous red rice flour, palm sugar and grated coconut flesh. During my childhood time, I always find this delicacy after back from school. Comfort food! 
______
#SabahTourism #Sabah #ICYDKSandakan #GayaTravel
  • Posting this just because I miss my hometown and food 🤤. The name of the dish I’m holding is ‘nasi linopot’ (rice or mashed yam wrapped in leaves). They usually use tarap (or Marang, a fruit native to #Borneo ) tree leaves. Had it together with bambangan (seasonal wild mango), hinava (fermented fish), salted fish and egg at #BorneoEthnicCuisine Restaurant in #Sandakan . Uhhhhhhh, so tempting!
    ___
    Third picture is a dessert which a sweet and juicy tapioca served with ice cream and fourth picture is my all-time favourite ‘hinompuka’ also known as steamed glutinous rice cake made of a mixture of brown rice flour, glutinous red rice flour, palm sugar and grated coconut flesh. During my childhood time, I always find this delicacy after back from school. Comfort food!
    ______
    #SabahTourism #Sabah #ICYDKSandakan #GayaTravel
  • 644 24 15 November, 2018

Latest Instagram Posts

  • "Listen without judgement, 
speak without prejudice, 
help without entitlement, understand without pretension and 
love without conditions." #LostinJapan
#SeetheWorld with #GayaTravel
  • "Listen without judgement,
    speak without prejudice,
    help without entitlement, understand without pretension and
    love without conditions." #LostinJapan
    #SeetheWorld with #GayaTravel
  • 77 10 8 hours ago
  • I’m back, beaches! (After berbulan kemarau berpanjangan...)
  • I’m back, beaches! (After berbulan kemarau berpanjangan...)
  • 174 23 19 January, 2019
  • "She goes where she will without pretense and arrives at her destination prepared to be herself and only herself.” – Maya Angelou.
_______________________

Picture taken at the 21st Century Museum of Contemporary Art in #Kanazawa city, which is a highly-Instagrammable museum that exhibits world-class art installations by renowned artists including Anish Kapoor.

#JRTakayamaHokurikuPass
#LostinJapan #JRPass
#SonywithHer in #Japan
#SeetheWorld with #GayaTravel
  • "She goes where she will without pretense and arrives at her destination prepared to be herself and only herself.” – Maya Angelou.
    _______________________

    Picture taken at the 21st Century Museum of Contemporary Art in #Kanazawa city, which is a highly-Instagrammable museum that exhibits world-class art installations by renowned artists including Anish Kapoor.

    #JRTakayamaHokurikuPass
    #LostinJapan #JRPass
    #SonywithHer in #Japan
    #SeetheWorld with #GayaTravel
  • 56 0 18 January, 2019
  • Be thankful for what you are now, and keep fighting for what you to be tomorrow.
#quoteoftheday
.
And here I am standing in the middle of the street trying to get this perfect 👌🏽 shot. Back to back waiting for traffic light turned red.
.
Shout out kepada korang!!!
Apa plan weekend ni?
Patut la ada yang travel, rupanya long weekend. Ada cuti thaipusam.

Anyway, sebab korang lah pembaca setia aku. So, nak bagitau camera kesayangan D7100 sudah pun terjual. Gembira mestilah sebab dapat duit time poket kering ni dan SEDIH sebab terlalu banyak memori dengan kamera ni. 1st beli 2015 dan terus guna for trip Bali-Lombok sampai last year 2019 trip NZ. Dah merata aku bawak: south india, bali-lombok, singapore, indochina, australia, japan dan NZ. Sayang beb, tapi poket kosong lagi penting.

Ohh, 1 lagi soalan. Kepada yang guna camera sama ada dslr ataupun mirrorless, paling lama korang guna berapa tahun sebelum tukar atau upgrade body?
.
🌏: Shinjuku, Tokyo 🇯🇵
📆: JAN 2018
.
#thesolivagantjourney #japan #tokyo #japaninstagram #traveljapan #explorejapan #japan🇯🇵 #japanstreet #exploringjapan #japantourism #airasiatravels #travel3sixty #malaysiantraveler #gayatravel #travelinstagram #travelinsta #wonderworld #nikond7100
  • Be thankful for what you are now, and keep fighting for what you to be tomorrow.
    #quoteoftheday
    .
    And here I am standing in the middle of the street trying to get this perfect 👌🏽 shot. Back to back waiting for traffic light turned red.
    .
    Shout out kepada korang!!!
    Apa plan weekend ni?
    Patut la ada yang travel, rupanya long weekend. Ada cuti thaipusam.

    Anyway, sebab korang lah pembaca setia aku. So, nak bagitau camera kesayangan D7100 sudah pun terjual. Gembira mestilah sebab dapat duit time poket kering ni dan SEDIH sebab terlalu banyak memori dengan kamera ni. 1st beli 2015 dan terus guna for trip Bali-Lombok sampai last year 2019 trip NZ. Dah merata aku bawak: south india, bali-lombok, singapore, indochina, australia, japan dan NZ. Sayang beb, tapi poket kosong lagi penting.

    Ohh, 1 lagi soalan. Kepada yang guna camera sama ada dslr ataupun mirrorless, paling lama korang guna berapa tahun sebelum tukar atau upgrade body?
    .
    🌏: Shinjuku, Tokyo 🇯🇵
    📆: JAN 2018
    .
    #thesolivagantjourney #japan #tokyo #japaninstagram #traveljapan #explorejapan #japan 🇯🇵 #japanstreet #exploringjapan #japantourism #airasiatravels #travel3sixty #malaysiantraveler #gayatravel #travelinstagram #travelinsta #wonderworld #nikond7100
  • 116 2 17 January, 2019
  • Lets rolls.
  • Lets rolls.
  • 88 3 17 January, 2019
  • Last night, we get the chance to interview a Wing Chun Master. 2nd generation of Master Ip Man’s student. Among the early question that he asked when we request for permission to shoot is, “are we passionate in making video/content?”. I guess those question will be the question i ask myself everyday. Its the little idea that been flown me to places i never dream of to be. 
Thank you #strangerforparadise .
Little ideas matter
.
#malaysiatraveller #gayatravel #exploremacau #🇲🇴 #discovermacau #klookstories
  • Last night, we get the chance to interview a Wing Chun Master. 2nd generation of Master Ip Man’s student. Among the early question that he asked when we request for permission to shoot is, “are we passionate in making video/content?”. I guess those question will be the question i ask myself everyday. Its the little idea that been flown me to places i never dream of to be.
    Thank you #strangerforparadise .
    Little ideas matter
    .
    #malaysiatraveller #gayatravel #exploremacau #🇲🇴 #discovermacau #klookstories
  • 108 4 17 January, 2019
  • The game of waiting.
  • The game of waiting.
  • 81 5 16 January, 2019
  • Banyuwangi is separated from #Bali by the Bali Straits, only 30 minutes’ ferry ride to and from Gilimanuk Harbour in West Bali and Ketapang Harbour in Banyuwangi.
.
One of the places we would recommend for you to visit when arriving at West Bali is The Octagon Ocean Club. This avant-garde dining venue is so exceptional and private, located amidst the forest and sea in West Bali National Park. More than just a venue with an incredible 33-metre infinity pool, the menu here is just extraordinary.
___
@indtravel @pesonaid.travel
#SeeTheWorld with #GayaTravel
#WonderfulIndonesia
#BaliIndonesia
#BaliHoliday
#Travel
  • Banyuwangi is separated from #Bali by the Bali Straits, only 30 minutes’ ferry ride to and from Gilimanuk Harbour in West Bali and Ketapang Harbour in Banyuwangi.
    .
    One of the places we would recommend for you to visit when arriving at West Bali is The Octagon Ocean Club. This avant-garde dining venue is so exceptional and private, located amidst the forest and sea in West Bali National Park. More than just a venue with an incredible 33-metre infinity pool, the menu here is just extraordinary.
    ___
    @indtravel @pesonaid.travel
    #SeeTheWorld with #GayaTravel
    #WonderfulIndonesia
    #BaliIndonesia
    #BaliHoliday
    #Travel
  • 162 12 16 January, 2019