#glowing Instagram Photos & Videos

glowing - 3.3m posts

Top Posts

  • Happy Thursday 👽
  • Happy Thursday 👽
  • 45,125 412 21 February, 2019
  • left or right? ✨
  • left or right? ✨
  • 9,880 186 21 February, 2019
  • 💜 purple has always been one of my favorite colors! I have so many purple things in my bedroom lol Let me know if you’re interested in these pompom earrings I made 🌟 Also, what’s your favorite color? 💜
  • 💜 purple has always been one of my favorite colors! I have so many purple things in my bedroom lol Let me know if you’re interested in these pompom earrings I made 🌟 Also, what’s your favorite color? 💜
  • 247 25 10 hours ago
  • What makes you GLOW?! Besides highlighter and a good natural exfoliant? Tell us!!!! Is it what you eat? The exercise you get? The yoga and meditation? What helps you get that glow ✨✨✨✨✨?! In the meantime I ‘highlighted’ each of my favorite glowgetting makeup illuminators and highlighters! Let’s GLOW!
  • What makes you GLOW?! Besides highlighter and a good natural exfoliant? Tell us!!!! Is it what you eat? The exercise you get? The yoga and meditation? What helps you get that glow ✨✨✨✨✨?! In the meantime I ‘highlighted’ each of my favorite glowgetting makeup illuminators and highlighters! Let’s GLOW!
  • 357 16 9 hours ago
  • so excited to be apart of the @ryderwear team! 💪🏼🏋🏻‍♀️👟✨
  • so excited to be apart of the @ryderwear team! 💪🏼🏋🏻‍♀️👟✨
  • 1,074 28 44 minutes ago

Latest Instagram Posts

  • Glow with me or watch me glow🔥
  • Glow with me or watch me glow🔥
  • 21 2 3 minutes ago
  • Gorgeous hannah 😍💕💜
  • Gorgeous hannah 😍💕💜
  • 10 2 6 minutes ago
  • FOUNDATION PALING LARIS ABAD INI❗️
=================================
.
KGF foundation by karisma Cosmetic. Tak perlu make up tepek tebal2 dah.. Cukup dengan day krim karisma +KGF karisma👍🏻👍🏻👍🏻Cepat n pantass. nak bersiap,nak solat,nak amik wuduk pon senang cepat kn.💃🏻💃🏻💃🏻 tak perlu berjam2 nak removed makeup balik dah.
.
Anda Hadapi masalah setiap kali makeup untuk ke tempat kerja?? Masalah over makeup.. Sebenarnya lebih cantik ke tempat kerja dengan makeup yg light dan tidak tebal.. Janji nampak muka fresh dan boleh cover parut jerawat. Setuju tak??
.
"Best la kgf foundation ni, foundation pakai tak rasa bertepek kat muka, selalu jenis krim rasa lekit ja, yg ni rasa mcm xpakai pun ringan ja kat muka, yang penting GLOWING abis muka.. hehe" -
.
.
"Betol la sis, make up tahan lama, tak bercapuk langsung.. Tahan glowing dan flawless sampai ke malam, pengantin punya make up pun kalah..haha" kgf foundation sangat memahami masalah anda, sebab tu kgf foundation diciptakan untuk bantu akak akak supaya kelihatan lebih cantik dengan wajah yg segar
.
.
KGF dihasilkan dengan pelbagai manfaat :- Kesan SEMASA Penggunaan KGF
---------------------------------------------
✅Kulit wajah sentiasa glowing
✅Tiada kesan capuk atau merekah
✅Kulit wajah tidak berminyak
✅Tahan lama

Kesan KEKAL Selepas Guna KGF
--------------------------------------------
✅Kulit anjal
✅Jerawat pudar dan kecut
✅Kulit lembab
✅Kulit semakin cerah
✅Kulit semakin halus

Pasti...Chantikkk Sangattt!!!
. .
Nak tahu detail??
Meh risik2 Dengan Kak Ct  whatsapp
📞018-949 0344 Atau klik link Pada Bio @karisma.cosmetic_johor

#karismacosmetic #kgf #glowing #flawless #mingguanwanita #karismaglowingfoundation #plentong #serialam #rawatskin #mulus #serum #bazarmurah #perak #selangor #penang #kedah #melaka #kluang #batupahat #pontian #kotatinggi #nakflawless #bebasjerawat
  • FOUNDATION PALING LARIS ABAD INI❗️
    =================================
    .
    KGF foundation by karisma Cosmetic. Tak perlu make up tepek tebal2 dah.. Cukup dengan day krim karisma +KGF karisma👍🏻👍🏻👍🏻Cepat n pantass. nak bersiap,nak solat,nak amik wuduk pon senang cepat kn.💃🏻💃🏻💃🏻 tak perlu berjam2 nak removed makeup balik dah.
    .
    Anda Hadapi masalah setiap kali makeup untuk ke tempat kerja?? Masalah over makeup.. Sebenarnya lebih cantik ke tempat kerja dengan makeup yg light dan tidak tebal.. Janji nampak muka fresh dan boleh cover parut jerawat. Setuju tak??
    .
    "Best la kgf foundation ni, foundation pakai tak rasa bertepek kat muka, selalu jenis krim rasa lekit ja, yg ni rasa mcm xpakai pun ringan ja kat muka, yang penting GLOWING abis muka.. hehe" -
    .
    .
    "Betol la sis, make up tahan lama, tak bercapuk langsung.. Tahan glowing dan flawless sampai ke malam, pengantin punya make up pun kalah..haha" kgf foundation sangat memahami masalah anda, sebab tu kgf foundation diciptakan untuk bantu akak akak supaya kelihatan lebih cantik dengan wajah yg segar
    .
    .
    KGF dihasilkan dengan pelbagai manfaat :- Kesan SEMASA Penggunaan KGF
    ---------------------------------------------
    ✅Kulit wajah sentiasa glowing
    ✅Tiada kesan capuk atau merekah
    ✅Kulit wajah tidak berminyak
    ✅Tahan lama

    Kesan KEKAL Selepas Guna KGF
    --------------------------------------------
    ✅Kulit anjal
    ✅Jerawat pudar dan kecut
    ✅Kulit lembab
    ✅Kulit semakin cerah
    ✅Kulit semakin halus

    Pasti...Chantikkk Sangattt!!!
    . .
    Nak tahu detail??
    Meh risik2 Dengan Kak Ct whatsapp
    📞018-949 0344 Atau klik link Pada Bio @karisma.cosmetic_johor

    #karismacosmetic #kgf #glowing #flawless #mingguanwanita #karismaglowingfoundation #plentong #serialam #rawatskin #mulus #serum #bazarmurah #perak #selangor #penang #kedah #melaka #kluang #batupahat #pontian #kotatinggi #nakflawless #bebasjerawat
  • 8 0 7 minutes ago
  • Missing this sun kissed skin ☀️💋😩
Ready for another vacation...
✌🏻💼✈️ >>>🏝👙🌡
  • Missing this sun kissed skin ☀️💋😩
    Ready for another vacation...
    ✌🏻💼✈️ >>>🏝👙🌡
  • 30 3 12 minutes ago