#igersociety Instagram Photos & Videos

igersociety - 142.4k posts

Top Posts

  • There’s nothing quite like experiencing the tranquility of the parks botanical gardens and spending some quality time with the gentlest of giants. Align your mind and spirit to the sway of the jungle and travel to a place where magic happens 🌴🐘🌴.
. .

Photo Credit: @pabloferndzz ▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂
Share your amazing photos while living in Bali and Beyond with using hashtag #balilivin and follow @balilivin for a chance to be featured!
.
Inquiries: info@balilivin.com
.
www.balilivin.com
  • There’s nothing quite like experiencing the tranquility of the parks botanical gardens and spending some quality time with the gentlest of giants. Align your mind and spirit to the sway of the jungle and travel to a place where magic happens 🌴🐘🌴.
    . .

    Photo Credit: @pabloferndzz ▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂
    Share your amazing photos while living in Bali and Beyond with using hashtag #balilivin and follow @balilivin for a chance to be featured!
    .
    Inquiries: info@balilivin.com
    .
    www.balilivin.com
  • 3,883 57 14 February, 2019
  • Gili Putih - A little slice of Paradise in North Bali 💙.
.
Gili Putih Island is one of the new beach destinations in North Bali,  Sumbekima Village, Gerokgak - Buleleng. This island is a mound of white sand in the middle of the sea like an island but uninhabited, just a beautiful white sand dune. The uniqueness of this island, it turns out the shape is always different according to the tidal conditions of ocean waves.
.
Photo Credit: @mao.amore ▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂
Share your amazing photos while livin in Bali with using Hashtag #balilivin for a chance to be featured!
.
Inquiries: info@balilivin.com
.
www.balilivin.com
  • Gili Putih - A little slice of Paradise in North Bali 💙.
    .
    Gili Putih Island is one of the new beach destinations in North Bali, Sumbekima Village, Gerokgak - Buleleng. This island is a mound of white sand in the middle of the sea like an island but uninhabited, just a beautiful white sand dune. The uniqueness of this island, it turns out the shape is always different according to the tidal conditions of ocean waves.
    .
    Photo Credit: @mao.amore ▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂
    Share your amazing photos while livin in Bali with using Hashtag #balilivin for a chance to be featured!
    .
    Inquiries: info@balilivin.com
    .
    www.balilivin.com
  • 1,457 13 14 February, 2019
  • Catching sunset trough infinity pool 🌅✨ .
.
Munduk Moding Plantation is where Bali’s skies blend with the water of the infinity pool, the Bali sea and the towering volcanoes in Java. Where nature creates art .
.
.
Incomparable views serenaded by birdsong and a choir of crickets. A hideaway nestled in a working coffee plantation surrounded by jungle. Here the real Bali is alive. Munduk Moding Plantation has been named the best Eco-Luxury resort in Indonesia in 2016 by the World Luxury Hotels Association and the main pool was nominated by Asia Spa as one of the best 10 Infinity pools in the world in 2014.
.
Photo Credit: @travel_leap ▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂
Share your amazing photos while livin in Bali with using Hashtag #balilivin for a chance to be featured.
.
Inquiries: info@balilivin.com
.
www.balilivin.com
  • Catching sunset trough infinity pool 🌅✨ .
    .
    Munduk Moding Plantation is where Bali’s skies blend with the water of the infinity pool, the Bali sea and the towering volcanoes in Java. Where nature creates art .
    .
    .
    Incomparable views serenaded by birdsong and a choir of crickets. A hideaway nestled in a working coffee plantation surrounded by jungle. Here the real Bali is alive. Munduk Moding Plantation has been named the best Eco-Luxury resort in Indonesia in 2016 by the World Luxury Hotels Association and the main pool was nominated by Asia Spa as one of the best 10 Infinity pools in the world in 2014.
    .
    Photo Credit: @travel_leap ▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂
    Share your amazing photos while livin in Bali with using Hashtag #balilivin for a chance to be featured.
    .
    Inquiries: info@balilivin.com
    .
    www.balilivin.com
  • 2,307 41 18 hours ago
  • .
Nature is calling 🍃 .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
If: Kayake aku .
📷: @mht_aldi .
📌: Kebun Teh Pagilaran, Ds. Keteleng, Kec. Blado, Kab. Batang, Jawa Tengah.
  • .
    Nature is calling 🍃 .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    If: Kayake aku .
    📷: @mht_aldi .
    📌: Kebun Teh Pagilaran, Ds. Keteleng, Kec. Blado, Kab. Batang, Jawa Tengah.
  • 237 32 2 hours ago

Latest Instagram Posts

  • PG By @inge.95 -  Loc : lembah ramma - malino - sulsel
.
Kau temukan aku di sudut luka.. penuh air mata dan pengharapan yang patah.. jalanku tak kentara dan tak ada arah.. sampai kau putusakan Membuatkan ku peta... tapi sekali lagi aku tak tau arah..entah dengan suka rela atau terpaksa ataukah memng dengan tujuan yang sama..kau ikut sertakan aku dalam cerita..cerita yang di sebut KITA... .
.
Suatu hari kau tinggalkan aku tanpa tanda..membuatku mencarimu dengan sisa tenaga yang ada..tak tau berapa kali aku terluka..tak tau juga berpa kali aku terjatuh tanpa rasa..di siang hari di selimuti tanda tanya.. Di malam hari di selimuti rindu yang tiada tara.. .
. .
"Kau jahat" kataku.
"Kenapa kau selamatkan aku jika pada akhirnya kau juga membunuhku" lanjutku.
"Kenapa tak kau biarkan aku mati dengan harapanku jika harapan yang dulu kau utuhkan kau pecahkan dengan tidak berperasaan" "Tak taukah kau kini tak bisa hidup tanpamu" "Tapi Kenapa"? " kenapa"? "Kenapa" ? Hatiku bertanya... .
***
.
Hari berganti hari..bulan berganti bulan.. dan tahun berganti tahun..dan perlahan luka yang di basuh air mata kini kering entah kemana.. Waktu juga kini menunjukkan arah..harapan yang patah kini telah sembuh tanpa luka.. Bibirpun kini dapat berucap BISA...
.
 Berselang cukup lama.....
.
di Sore itu..di tempat itu..dimana aku sudah siap melupakanmu kau datang menyapaku..kau memelukku..kau angkat lagi cerita tentang KITA dulu.. Kau bilng padaku kini aku yang baru telah tiba..terheran aku dibuatnya.. Sesak dadaku dengan tanda tanya. seakan berlomba meminta jawaban yang ada... "Apakah sebenarnya yang terjadi"?? "Apa yang telah tiba"?? "Kau fikir hidupku sedang bercanda"...tanyaku.. . .
. .
.
#perempuangunung
Hallo para Perempuan Gunung Indonesia
jangan lupa mampir ke instagram @perempuangunung ya.
  • PG By @inge.95 - Loc : lembah ramma - malino - sulsel
    .
    Kau temukan aku di sudut luka.. penuh air mata dan pengharapan yang patah.. jalanku tak kentara dan tak ada arah.. sampai kau putusakan Membuatkan ku peta... tapi sekali lagi aku tak tau arah..entah dengan suka rela atau terpaksa ataukah memng dengan tujuan yang sama..kau ikut sertakan aku dalam cerita..cerita yang di sebut KITA... .
    .
    Suatu hari kau tinggalkan aku tanpa tanda..membuatku mencarimu dengan sisa tenaga yang ada..tak tau berapa kali aku terluka..tak tau juga berpa kali aku terjatuh tanpa rasa..di siang hari di selimuti tanda tanya.. Di malam hari di selimuti rindu yang tiada tara.. .
    . .
    "Kau jahat" kataku.
    "Kenapa kau selamatkan aku jika pada akhirnya kau juga membunuhku" lanjutku.
    "Kenapa tak kau biarkan aku mati dengan harapanku jika harapan yang dulu kau utuhkan kau pecahkan dengan tidak berperasaan" "Tak taukah kau kini tak bisa hidup tanpamu" "Tapi Kenapa"? " kenapa"? "Kenapa" ? Hatiku bertanya... .
    ***
    .
    Hari berganti hari..bulan berganti bulan.. dan tahun berganti tahun..dan perlahan luka yang di basuh air mata kini kering entah kemana.. Waktu juga kini menunjukkan arah..harapan yang patah kini telah sembuh tanpa luka.. Bibirpun kini dapat berucap BISA...
    .
    Berselang cukup lama.....
    .
    di Sore itu..di tempat itu..dimana aku sudah siap melupakanmu kau datang menyapaku..kau memelukku..kau angkat lagi cerita tentang KITA dulu.. Kau bilng padaku kini aku yang baru telah tiba..terheran aku dibuatnya.. Sesak dadaku dengan tanda tanya. seakan berlomba meminta jawaban yang ada... "Apakah sebenarnya yang terjadi"?? "Apa yang telah tiba"?? "Kau fikir hidupku sedang bercanda"...tanyaku.. . .
    . .
    .
    #perempuangunung
    Hallo para Perempuan Gunung Indonesia
    jangan lupa mampir ke instagram @perempuangunung ya.
  • 47 1 3 minutes ago
  • Kita gak pernah rebutan kursi seperti yang katanya wakil wakil kita sekarang ini , untuk kesenangan dan kepentingan pribadi kita bawa kursi sendiri-sendiri sambil ngopi 😆
•
📌 Pos 2 Gn Raung
📸 @sonywahyup
  • Kita gak pernah rebutan kursi seperti yang katanya wakil wakil kita sekarang ini , untuk kesenangan dan kepentingan pribadi kita bawa kursi sendiri-sendiri sambil ngopi 😆

    📌 Pos 2 Gn Raung
    📸 @sonywahyup
  • 132 6 37 minutes ago
  • The kind of winter that makes you wanna curl up all day.
•
•
•
🌏 Kijimadaira Onsen
🇯🇵 Nagano - Japan
  • The kind of winter that makes you wanna curl up all day.



    🌏 Kijimadaira Onsen
    🇯🇵 Nagano - Japan
  • 40 3 55 minutes ago
  • weekend2 gini kalian kemana nih gess ? Mendaki gunung mencari ketenangan,bersantai duduk2 dipantai Atau cuma diem dirumah sambil mantengin TV aja ?😁😂
.
.
📷 @altina.af
.
.
Need more interesting information?
let's chat us in:
Phone: +62 811 3676 112
whatsap: +62 822 644 777 93
email: contact@bromokita.com
•
  • weekend2 gini kalian kemana nih gess ? Mendaki gunung mencari ketenangan,bersantai duduk2 dipantai Atau cuma diem dirumah sambil mantengin TV aja ?😁😂
    .
    .
    📷 @altina.af
    .
    .
    Need more interesting information?
    let's chat us in:
    Phone: +62 811 3676 112
    whatsap: +62 822 644 777 93
    email: contact@bromokita.com
  • 59 3 1 hour ago
  • Hi Fellas!

Jaden Boots terinspirasi dari outdoor style para traveller yang casual dan nyaman.

Boots ini didesain dengan cutting patterns yang stylish dan looks yang elegant.

Jaden boots mewakili karakter traveller yang ingin tampil simple dan modish saat travelling.

Fellas pengen travelling pakai Jaden kemana nih?
.
-
.
Jaden boots are inspired by casual and comfy travelers' outdoor style.

These boots are designed with stylish cutting patterns and elegant looks.

Jaden boots represent travellers' characters that wanna be looked simple and modish during travelling.

What place would you like to travel with Jaden Boots, Fellas?
  • Hi Fellas!

    Jaden Boots terinspirasi dari outdoor style para traveller yang casual dan nyaman.

    Boots ini didesain dengan cutting patterns yang stylish dan looks yang elegant.

    Jaden boots mewakili karakter traveller yang ingin tampil simple dan modish saat travelling.

    Fellas pengen travelling pakai Jaden kemana nih?
    .
    -
    .
    Jaden boots are inspired by casual and comfy travelers' outdoor style.

    These boots are designed with stylish cutting patterns and elegant looks.

    Jaden boots represent travellers' characters that wanna be looked simple and modish during travelling.

    What place would you like to travel with Jaden Boots, Fellas?
  • 95 1 2 hours ago
  • 🐫 : kak foto aku dong, masa yg lain terus
👩‍🚀 : Oke cepet senyum, berdirinya bagusan dikit ya, 1,2,3 🐫 : 🐫🐫🐫🐫🐫🐫🐫🐫🐫🐫🐫
  • 🐫 : kak foto aku dong, masa yg lain terus
    👩‍🚀 : Oke cepet senyum, berdirinya bagusan dikit ya, 1,2,3 🐫 : 🐫🐫🐫🐫🐫🐫🐫🐫🐫🐫🐫
  • 83 2 2 hours ago
  • .
Nature is calling 🍃 .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
If: Kayake aku .
📷: @mht_aldi .
📌: Kebun Teh Pagilaran, Ds. Keteleng, Kec. Blado, Kab. Batang, Jawa Tengah.
  • .
    Nature is calling 🍃 .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    If: Kayake aku .
    📷: @mht_aldi .
    📌: Kebun Teh Pagilaran, Ds. Keteleng, Kec. Blado, Kab. Batang, Jawa Tengah.
  • 237 32 2 hours ago
  • Taking pictures, momentarily freezes, reveals how rich reality really is.
  • Taking pictures, momentarily freezes, reveals how rich reality really is.
  • 31 5 2 hours ago
  • PG By @ftrnurailiyah04 -  Jadi Abang mau eneng masakin apa ? Sop jempol apa sate dinosaurus 😂.
-
-
📌 Alun-Alun Suryakencana
-
-
#perempuangunung
Hallo para Perempuan Gunung Indonesia
jangan lupa mampir ke instagram @perempuangunung ya.
  • PG By @ftrnurailiyah04 - Jadi Abang mau eneng masakin apa ? Sop jempol apa sate dinosaurus 😂.
    -
    -
    📌 Alun-Alun Suryakencana
    -
    -
    #perempuangunung
    Hallo para Perempuan Gunung Indonesia
    jangan lupa mampir ke instagram @perempuangunung ya.
  • 1,240 6 2 hours ago