#loosepack Instagram Photos & Videos

loosepack - 933 posts

Top Posts

Latest Instagram Posts

  • REVIEW SAMYANG SRIRACHA
........
Sorry la sistur tak bagi review yang instafemes buat. πŸ˜‚ Tapi dengan ilmu main rebana anak masa join dikir barat kat UM dulu, boleh la bercakap depan kamera sikit. Heh! Bukan kah lebih ukhwah gitu bila owner igshop sendiri buat review? πŸ˜‡βœ¨βœ¨ So, kalau korang bukak pek Samyang Sriracha tu, itu la yang ada. Takde mainan percuma pun. Sedehhhh πŸ˜” Tapi sepertinya, samyang ini kurang mendapat sambutan gitu ya? 😨 Yang bener? Takpe.. Yang tu kita sembang episod lain. Kalau nak tahu cepat, boleh tengok full video kat Youtube. Kehkehkeh. πŸ˜†

Korang pernah try samyang ni? 😁 ✨
  • REVIEW SAMYANG SRIRACHA
    ........
    Sorry la sistur tak bagi review yang instafemes buat. πŸ˜‚ Tapi dengan ilmu main rebana anak masa join dikir barat kat UM dulu, boleh la bercakap depan kamera sikit. Heh! Bukan kah lebih ukhwah gitu bila owner igshop sendiri buat review? πŸ˜‡βœ¨βœ¨ So, kalau korang bukak pek Samyang Sriracha tu, itu la yang ada. Takde mainan percuma pun. Sedehhhh πŸ˜” Tapi sepertinya, samyang ini kurang mendapat sambutan gitu ya? 😨 Yang bener? Takpe.. Yang tu kita sembang episod lain. Kalau nak tahu cepat, boleh tengok full video kat Youtube. Kehkehkeh. πŸ˜†

    Korang pernah try samyang ni? 😁 ✨
  • 26 3 14 hours ago
  • Ni dah kali kedua rasanya @niksyakirin jadi model samyang dalam ig ni. πŸ˜‚πŸ˜‚
Thank you Sya! πŸ’•πŸ’•πŸ’•
  • Ni dah kali kedua rasanya @niksyakirin jadi model samyang dalam ig ni. πŸ˜‚πŸ˜‚
    Thank you Sya! πŸ’•πŸ’•πŸ’•
  • 62 14 19 January, 2019
  • SUNYI BILA SINGLE. AYUH TAMBAH MADU BIAR LEBIH MANIS! 🍯

Aip! Madu2 ni sensitip! 😑
Tapi tidak kalau untuk beli samyang. Lol. Beli satu loose pack mcm krik krik je. Tak puas makan satu flavor je, nak rasa yang lain jugak. Tapi nanti over bajet. πŸ€”

Jangan takut, jangan khawatir, 
Itu tutt, bukan petir, 🌩️ Beli je lagi empat, kasi yang single tu peneman, kasi yang lain tu madu. The more the merrier, keluarga bahagia aaa aaa~~ πŸ‘ͺπŸ‘ͺπŸ‘ͺπŸ‘ͺ Mix mana2 perisa pun boleh. Tak ada 'rasis' flavor samyang berlaku di sini kecuali yang Family Pack. Eh? Kata takde 'rasis'? Hahaha. Ni kena explain dalam episod lain. 😜

Apa2 hal just click link kat bio atas tu. πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘† Kalau keluar dp selfie ngan kucing tu, haa.. Betul la tu. Tak salah nombor dah 😝

P/s : Bagi madu kat samyang takpa. Hang nak bagi madu kat bini hang, sistur tak bertanggungjawab nohhh. πŸ˜… Pandai2 la hmpa setel. 😜
  • SUNYI BILA SINGLE. AYUH TAMBAH MADU BIAR LEBIH MANIS! 🍯

    Aip! Madu2 ni sensitip! 😑
    Tapi tidak kalau untuk beli samyang. Lol. Beli satu loose pack mcm krik krik je. Tak puas makan satu flavor je, nak rasa yang lain jugak. Tapi nanti over bajet. πŸ€”

    Jangan takut, jangan khawatir,
    Itu tutt, bukan petir, 🌩️ Beli je lagi empat, kasi yang single tu peneman, kasi yang lain tu madu. The more the merrier, keluarga bahagia aaa aaa~~ πŸ‘ͺπŸ‘ͺπŸ‘ͺπŸ‘ͺ Mix mana2 perisa pun boleh. Tak ada 'rasis' flavor samyang berlaku di sini kecuali yang Family Pack. Eh? Kata takde 'rasis'? Hahaha. Ni kena explain dalam episod lain. 😜

    Apa2 hal just click link kat bio atas tu. πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘† Kalau keluar dp selfie ngan kucing tu, haa.. Betul la tu. Tak salah nombor dah 😝

    P/s : Bagi madu kat samyang takpa. Hang nak bagi madu kat bini hang, sistur tak bertanggungjawab nohhh. πŸ˜… Pandai2 la hmpa setel. 😜
  • 38 10 15 January, 2019