#makeupblogger Instagram Photos & Videos

makeupblogger - 3.8m posts

Top Posts

  • sunset blend ☀️ @iselamarieee featuring the matte palette!
  • sunset blend ☀️ @iselamarieee featuring the matte palette!
  • 3,424 18 13 hours ago
  • It’s LOVE day, so I thought I’d share my most loved @handmdskincare product with you all 🖤 Self-care is sooo important to me, and this peel makes me feel like an absolute queen 👑 treat yourself to some new skincare ladies, you’re worth it 🙌🏼
  • It’s LOVE day, so I thought I’d share my most loved @handmdskincare product with you all 🖤 Self-care is sooo important to me, and this peel makes me feel like an absolute queen 👑 treat yourself to some new skincare ladies, you’re worth it 🙌🏼
  • 25,402 9 4 hours ago

Latest Instagram Posts

  • Не зря же говорят “Мы — то, что мы едим”. Правильное питание, здоровый образ жизни и гармоничные мысли обеспечивают человеку здоровое пищеварение. 
Но живя в Турций невозможно питаться правильно, не удерживаешься перед баклавой, кебабом и многими жирными блюдами. И поэтому, я начала пить коктейль «Wellness Natural Balance”  Коктейль - это сбалансированный прием пищи!  Его я применяю 1 раз в день с утра плюс витамины в пакетике, чтоб получить все виды протеинов для организма и необходимые витамины. 
А Вы придерживаетесь правильному питанию? .
.
.
.
.
Hepimiz sağlıklı, enerjik ve pozitif olmak istiyoruz. Ama yaşadığımız şehir ortamı, aslında
vücudumuzun ihtiyacı olan doğal yaşam ve beslenmeye hiç uygun değil. Wellness Natural Balance kokteyl’i kullanmaya başladım.
Aktif bir yaşam tarzı, düşük kalorili, besin değeri yüksek beslenme şekli hastalıkları önlemeye ve hayat kalitesini yükseltmeye yardımcı olur💫 
Siz sağlıklı besleniyor musunuz? .
.
.

#OnlineBGFORSAGE16
#cosmetics #eyeliner #makeupblogger #makeuplovers #çorummakyaj #morphe #oriflameturkiye #makeuplooks #urbandecay #beautyblogger #eye #oriflamekz #organicfood #healthyishcafe #healthylifestyle #nyxcosmetics #makeupinspiration #lipstick #beautyblog #istanbul #turkey#makeupblog #makeupartistsworldwide #makeuponpoint #eyemakeup #lipgloss #makeupwedding
  • Не зря же говорят “Мы — то, что мы едим”. Правильное питание, здоровый образ жизни и гармоничные мысли обеспечивают человеку здоровое пищеварение.
    Но живя в Турций невозможно питаться правильно, не удерживаешься перед баклавой, кебабом и многими жирными блюдами. И поэтому, я начала пить коктейль «Wellness Natural Balance” Коктейль - это сбалансированный прием пищи! Его я применяю 1 раз в день с утра плюс витамины в пакетике, чтоб получить все виды протеинов для организма и необходимые витамины.
    А Вы придерживаетесь правильному питанию? .
    .
    .
    .
    .
    Hepimiz sağlıklı, enerjik ve pozitif olmak istiyoruz. Ama yaşadığımız şehir ortamı, aslında
    vücudumuzun ihtiyacı olan doğal yaşam ve beslenmeye hiç uygun değil. Wellness Natural Balance kokteyl’i kullanmaya başladım.
    Aktif bir yaşam tarzı, düşük kalorili, besin değeri yüksek beslenme şekli hastalıkları önlemeye ve hayat kalitesini yükseltmeye yardımcı olur💫
    Siz sağlıklı besleniyor musunuz? .
    .
    .

    #OnlineBGFORSAGE16
    #cosmetics #eyeliner #makeupblogger #makeuplovers #çorummakyaj #morphe #oriflameturkiye #makeuplooks #urbandecay #beautyblogger #eye #oriflamekz #organicfood #healthyishcafe #healthylifestyle #nyxcosmetics #makeupinspiration #lipstick #beautyblog #istanbul #turkey #makeupblog #makeupartistsworldwide #makeuponpoint #eyemakeup #lipgloss #makeupwedding
  • 3 0 53 seconds ago
  • Apakah kebaikan Skinvigorate Cleansing Brush?
_
♥ Memberus bersih kotoran dan mekap seperti bedak dan foundation sehingga 85% berbanding gosokan jari.
_
♥ Waterproof (kalis air) boleh guna waktu mandi. Masa berenang jer tak boleh jadi jangan buat perangai pulak. hehe.
_
♥ Setiap kepala berus mengandungi 20,000 helai bulu untuk membersihkan kesemua 20,000 liang pori pada wajah kita. Wow hebat kan!
_
♥ Setiap helai bulu berus sehalus 80 mikrometer...dapat masuk ke dalam liang pori yang sebesar 180 mikrometer!
_
♥ Cleanser (Pencuci wajah) dapat dijimatkan apabila mencuci dengan berus.
_
♥ Boleh menggunakan cleanser brand lain dengan berus ini.
_
♥ Dikuasai bateri AA, tahan 6 bulan, tidak perlu dicas.
_
♥ Berus ini ringan, kecil, mudah digenggam tangan. Mudah dibawa ke mana sahaja.
_
♥ Berputar selaju 400 kali seminit. Ia bukan hanya dapat membuang sel kulit mati dan kotoran malah turut memberi urutan pada wajah ketika memberus. Bulunya yang halus lagi lembut memberi pengguna perasaan seperti di Spa. Yang best tak perlu lagi bazir duit dan masa untuk ke spa. Boleh digunakan hari-hari.
_
♥ Memudahkan semua krim dan serum wajah meresap ke kulit dengan mudah, meningkatkan keberkesanan produk wajah.
_
♥ Membantu sehingga 60% serapan krim penjagaan wajah ke kulit. Tanpa berus, krim diserap setakat maksimum 40% sahaja.
_
♥ Berkualiti tinggi. Tak terlalu mahal dan bukan yang termurah dalam pasaran. Ada guarantee untuk SATU TAHUN.

Normal Price : RM189 EXC POSTAGE
Promo : RM___ FREE POSTAGE @ FREE GIFT

_
👸
Love,
https://goo.gl/bnatZZ
Nurul Aini Hazirah
Mary Kay Beauty Consultant

#MaryKayNilai
#MaryKayMelaka
#MaryKaySepang
#MaryKayJengka
#MaryKayPahang
#MatteLiquidLipColor
#marykaylover
#ByAiniHazirah
#marykaylipstick
#marykaymakeup
#blogger
#instagood 
#lancome
#paris 
#instablogger 
#likeforlike
#lifestyleblogger
#makeupblogger
#insta
#tag
#instabloggers
#beautyandthebeast
#lifestyle
#styleblogger 💅
  • Apakah kebaikan Skinvigorate Cleansing Brush?
    _
    ♥ Memberus bersih kotoran dan mekap seperti bedak dan foundation sehingga 85% berbanding gosokan jari.
    _
    ♥ Waterproof (kalis air) boleh guna waktu mandi. Masa berenang jer tak boleh jadi jangan buat perangai pulak. hehe.
    _
    ♥ Setiap kepala berus mengandungi 20,000 helai bulu untuk membersihkan kesemua 20,000 liang pori pada wajah kita. Wow hebat kan!
    _
    ♥ Setiap helai bulu berus sehalus 80 mikrometer...dapat masuk ke dalam liang pori yang sebesar 180 mikrometer!
    _
    ♥ Cleanser (Pencuci wajah) dapat dijimatkan apabila mencuci dengan berus.
    _
    ♥ Boleh menggunakan cleanser brand lain dengan berus ini.
    _
    ♥ Dikuasai bateri AA, tahan 6 bulan, tidak perlu dicas.
    _
    ♥ Berus ini ringan, kecil, mudah digenggam tangan. Mudah dibawa ke mana sahaja.
    _
    ♥ Berputar selaju 400 kali seminit. Ia bukan hanya dapat membuang sel kulit mati dan kotoran malah turut memberi urutan pada wajah ketika memberus. Bulunya yang halus lagi lembut memberi pengguna perasaan seperti di Spa. Yang best tak perlu lagi bazir duit dan masa untuk ke spa. Boleh digunakan hari-hari.
    _
    ♥ Memudahkan semua krim dan serum wajah meresap ke kulit dengan mudah, meningkatkan keberkesanan produk wajah.
    _
    ♥ Membantu sehingga 60% serapan krim penjagaan wajah ke kulit. Tanpa berus, krim diserap setakat maksimum 40% sahaja.
    _
    ♥ Berkualiti tinggi. Tak terlalu mahal dan bukan yang termurah dalam pasaran. Ada guarantee untuk SATU TAHUN.

    Normal Price : RM189 EXC POSTAGE
    Promo : RM___ FREE POSTAGE @ FREE GIFT

    _
    👸
    Love,
    https://goo.gl/bnatZZ
    Nurul Aini Hazirah
    Mary Kay Beauty Consultant

    #MaryKayNilai
    #MaryKayMelaka
    #MaryKaySepang
    #MaryKayJengka
    #MaryKayPahang
    #MatteLiquidLipColor
    #marykaylover
    #ByAiniHazirah
    #marykaylipstick
    #marykaymakeup
    #blogger
    #instagood
    #lancome
    #paris
    #instablogger
    #likeforlike
    #lifestyleblogger
    #makeupblogger
    #insta
    #tag
    #instabloggers
    #beautyandthebeast
    #lifestyle
    #styleblogger 💅
  • 11 0 9 minutes ago
  • KENAPA SEMUA ORANG PERLU ADA SKINVI?

1. Skinvi mencuci kulit you 85% lagi effective dari cuci muka guna tangan.

2. Skinvi boleh berputar 400 kali putaran SEMINIT sambil mengurut kulit, jadi bagus sangat utk blood circulation. Blood circulation yang baik boleh bantu you untuk dapat kulit sihat dan lebih radiant.

3. Kita ada sebanyak 20,000 pores di seluruh muka. Jerawat akan tumbuh bilamana pores tersumbat dengan debu and minyak. Brush Skinvi memang sengaja di-design dengan saiz yang teramat kecik, lagi kecik dari saiz pores kita, jadi bristle Skinvi dapat masuk dalam dan bersihkan pores yang tersumbat.

4. Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk yang berkulit sensitif, sebab bristles-nya tersangatlah soft.

5. Sesuai untuk orang yang selalu busy, sebab you hanya perlukan paling lama 2 minit.

6. Banyak cleansing yang ada kat pasaran cepat rosak kalau terkena air, tapi Skinvi adalah bersifat waterproof.

7. Cara cuci brush tersangatlah senang. Cuci je dengan shower gel atau shampoo right after lepas guna dan bilas bersih. Selamat.

8. Jauh affordable berbanding brand yang lain. Sila compare dengan produk yang tinggi kualitinya. Yang lebih murah dari Mary Kay, adalah lebih baik you guna berus gigi je pada kulit sebab lagi murah harganya, lagi kasar bristle-nya (your choice). 9. Ringan dan ada dua tahap kelajuan yang you boleh pilih. I biasa guna yang laju untuk sental bahagian hidung.

10. Skinvi boleh capai lebih dari 400 putaran SEMINIT dengan urutan lembut dan jauh lebih bersih.

Last but not least, kalau guna berterusan, akan terasa perbezaan dia. Tona sekata, pori mengecil, kulit rasa cergas dan segar, and kulit nampak lagi cerah berbanding cuci pakai cleanser dengan tangan.

_
👸
Love,
https://goo.gl/bnatZZ
Nurul Aini Hazirah
Mary Kay Beauty Consultant

#MaryKayNilai
#MaryKayMelaka
#MaryKaySepang
#MaryKayJengka
#MaryKayPahang
#MatteLiquidLipColor
#marykaylover
#ByAiniHazirah
#marykaylipstick
#marykaymakeup
#blogger
#instagood 
#lancome
#paris 
#instablogger 
#likeforlike
#lifestyleblogger
#makeupblogger
#insta
#tag
#instabloggers
#beautyandthebeast
#lifestyle
#styleblogger 💅
  • KENAPA SEMUA ORANG PERLU ADA SKINVI?

    1. Skinvi mencuci kulit you 85% lagi effective dari cuci muka guna tangan.

    2. Skinvi boleh berputar 400 kali putaran SEMINIT sambil mengurut kulit, jadi bagus sangat utk blood circulation. Blood circulation yang baik boleh bantu you untuk dapat kulit sihat dan lebih radiant.

    3. Kita ada sebanyak 20,000 pores di seluruh muka. Jerawat akan tumbuh bilamana pores tersumbat dengan debu and minyak. Brush Skinvi memang sengaja di-design dengan saiz yang teramat kecik, lagi kecik dari saiz pores kita, jadi bristle Skinvi dapat masuk dalam dan bersihkan pores yang tersumbat.

    4. Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk yang berkulit sensitif, sebab bristles-nya tersangatlah soft.

    5. Sesuai untuk orang yang selalu busy, sebab you hanya perlukan paling lama 2 minit.

    6. Banyak cleansing yang ada kat pasaran cepat rosak kalau terkena air, tapi Skinvi adalah bersifat waterproof.

    7. Cara cuci brush tersangatlah senang. Cuci je dengan shower gel atau shampoo right after lepas guna dan bilas bersih. Selamat.

    8. Jauh affordable berbanding brand yang lain. Sila compare dengan produk yang tinggi kualitinya. Yang lebih murah dari Mary Kay, adalah lebih baik you guna berus gigi je pada kulit sebab lagi murah harganya, lagi kasar bristle-nya (your choice). 9. Ringan dan ada dua tahap kelajuan yang you boleh pilih. I biasa guna yang laju untuk sental bahagian hidung.

    10. Skinvi boleh capai lebih dari 400 putaran SEMINIT dengan urutan lembut dan jauh lebih bersih.

    Last but not least, kalau guna berterusan, akan terasa perbezaan dia. Tona sekata, pori mengecil, kulit rasa cergas dan segar, and kulit nampak lagi cerah berbanding cuci pakai cleanser dengan tangan.

    _
    👸
    Love,
    https://goo.gl/bnatZZ
    Nurul Aini Hazirah
    Mary Kay Beauty Consultant

    #MaryKayNilai
    #MaryKayMelaka
    #MaryKaySepang
    #MaryKayJengka
    #MaryKayPahang
    #MatteLiquidLipColor
    #marykaylover
    #ByAiniHazirah
    #marykaylipstick
    #marykaymakeup
    #blogger
    #instagood
    #lancome
    #paris
    #instablogger
    #likeforlike
    #lifestyleblogger
    #makeupblogger
    #insta
    #tag
    #instabloggers
    #beautyandthebeast
    #lifestyle
    #styleblogger 💅
  • 10 0 13 minutes ago
  • KENAPA SEMUA ORANG PERLU ADA SKINVI?

1. Skinvi mencuci kulit you 85% lagi effective dari cuci muka guna tangan.

2. Skinvi boleh berputar 400 kali putaran SEMINIT sambil mengurut kulit, jadi bagus sangat utk blood circulation. Blood circulation yang baik boleh bantu you untuk dapat kulit sihat dan lebih radiant.

3. Kita ada sebanyak 20,000 pores di seluruh muka. Jerawat akan tumbuh bilamana pores tersumbat dengan debu and minyak. Brush Skinvi memang sengaja di-design dengan saiz yang teramat kecik, lagi kecik dari saiz pores kita, jadi bristle Skinvi dapat masuk dalam dan bersihkan pores yang tersumbat.

4. Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk yang berkulit sensitif, sebab bristles-nya tersangatlah soft.

5. Sesuai untuk orang yang selalu busy, sebab you hanya perlukan paling lama 2 minit.

6. Banyak cleansing yang ada kat pasaran cepat rosak kalau terkena air, tapi Skinvi adalah bersifat waterproof.

7. Cara cuci brush tersangatlah senang. Cuci je dengan shower gel atau shampoo right after lepas guna dan bilas bersih. Selamat.

8. Jauh affordable berbanding brand yang lain. Sila compare dengan produk yang tinggi kualitinya. Yang lebih murah dari Mary Kay, adalah lebih baik you guna berus gigi je pada kulit sebab lagi murah harganya, lagi kasar bristle-nya (your choice). 9. Ringan dan ada dua tahap kelajuan yang you boleh pilih. I biasa guna yang laju untuk sental bahagian hidung.

10. Skinvi boleh capai lebih dari 400 putaran SEMINIT dengan urutan lembut dan jauh lebih bersih.

Last but not least, kalau guna berterusan, akan terasa perbezaan dia. Tona sekata, pori mengecil, kulit rasa cergas dan segar, and kulit nampak lagi cerah berbanding cuci pakai cleanser dengan tangan.

_
👸
Love,
https://goo.gl/bnatZZ
Nurul Aini Hazirah
Mary Kay Beauty Consultant

#MaryKayNilai
#MaryKayMelaka
#MaryKaySepang
#MaryKayJengka
#MaryKayPahang
#MatteLiquidLipColor
#marykaylover
#ByAiniHazirah
#marykaylipstick
#marykaymakeup
#blogger
#instagood 
#lancome
#paris 
#instablogger 
#likeforlike
#lifestyleblogger
#makeupblogger
#insta
#tag
#instabloggers
#beautyandthebeast
#lifestyle
#styleblogger 💅
  • KENAPA SEMUA ORANG PERLU ADA SKINVI?

    1. Skinvi mencuci kulit you 85% lagi effective dari cuci muka guna tangan.

    2. Skinvi boleh berputar 400 kali putaran SEMINIT sambil mengurut kulit, jadi bagus sangat utk blood circulation. Blood circulation yang baik boleh bantu you untuk dapat kulit sihat dan lebih radiant.

    3. Kita ada sebanyak 20,000 pores di seluruh muka. Jerawat akan tumbuh bilamana pores tersumbat dengan debu and minyak. Brush Skinvi memang sengaja di-design dengan saiz yang teramat kecik, lagi kecik dari saiz pores kita, jadi bristle Skinvi dapat masuk dalam dan bersihkan pores yang tersumbat.

    4. Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk yang berkulit sensitif, sebab bristles-nya tersangatlah soft.

    5. Sesuai untuk orang yang selalu busy, sebab you hanya perlukan paling lama 2 minit.

    6. Banyak cleansing yang ada kat pasaran cepat rosak kalau terkena air, tapi Skinvi adalah bersifat waterproof.

    7. Cara cuci brush tersangatlah senang. Cuci je dengan shower gel atau shampoo right after lepas guna dan bilas bersih. Selamat.

    8. Jauh affordable berbanding brand yang lain. Sila compare dengan produk yang tinggi kualitinya. Yang lebih murah dari Mary Kay, adalah lebih baik you guna berus gigi je pada kulit sebab lagi murah harganya, lagi kasar bristle-nya (your choice). 9. Ringan dan ada dua tahap kelajuan yang you boleh pilih. I biasa guna yang laju untuk sental bahagian hidung.

    10. Skinvi boleh capai lebih dari 400 putaran SEMINIT dengan urutan lembut dan jauh lebih bersih.

    Last but not least, kalau guna berterusan, akan terasa perbezaan dia. Tona sekata, pori mengecil, kulit rasa cergas dan segar, and kulit nampak lagi cerah berbanding cuci pakai cleanser dengan tangan.

    _
    👸
    Love,
    https://goo.gl/bnatZZ
    Nurul Aini Hazirah
    Mary Kay Beauty Consultant

    #MaryKayNilai
    #MaryKayMelaka
    #MaryKaySepang
    #MaryKayJengka
    #MaryKayPahang
    #MatteLiquidLipColor
    #marykaylover
    #ByAiniHazirah
    #marykaylipstick
    #marykaymakeup
    #blogger
    #instagood
    #lancome
    #paris
    #instablogger
    #likeforlike
    #lifestyleblogger
    #makeupblogger
    #insta
    #tag
    #instabloggers
    #beautyandthebeast
    #lifestyle
    #styleblogger 💅
  • 6 1 16 minutes ago
  • Good morning Beauties !! ❤️
.
.
.
.
  • Good morning Beauties !! ❤️
    .
    .
    .
    .
  • 12 1 17 minutes ago
  • There are two ways of spreading light: to be the candle or the mirror that reflects it.
  • There are two ways of spreading light: to be the candle or the mirror that reflects it.
  • 23 1 20 minutes ago