#penang Instagram Photos & Videos

penang - 4.7m posts

Top Posts

  • Insiden #JambatanPulauPinang : 
Kenderaan SUV Mazda CX 5 yang terhumban ke dasar laut selepas terlibat dalam kemalangan awal pagi Ahad lepas berjaya diangkat keluar menggunakan kren pada pukul 5.45 petang sebentar tadi.

Mayat mangsa, Moey Yun Peng, 20, dijumpai di tempat duduk pemandu. #kosmo #jambatanpulaupinang #penang #albumkosmo 
Foto oleh Bernama
  • Insiden #JambatanPulauPinang :
    Kenderaan SUV Mazda CX 5 yang terhumban ke dasar laut selepas terlibat dalam kemalangan awal pagi Ahad lepas berjaya diangkat keluar menggunakan kren pada pukul 5.45 petang sebentar tadi.

    Mayat mangsa, Moey Yun Peng, 20, dijumpai di tempat duduk pemandu. #kosmo #jambatanpulaupinang #penang #albumkosmo
    Foto oleh Bernama
  • 12,751 257 22 January, 2019
  • If I could dream up a temple, it would look something like this 🏮🏮🏮
.
#HenryZoryInMalaysia
  • If I could dream up a temple, it would look something like this 🏮🏮🏮
    .
    #HenryZoryInMalaysia
  • 2,085 26 22 January, 2019
  • Ажурный храм🤩 очень красивый!😍
  • Ажурный храм🤩 очень красивый!😍
  • 1,372 9 21 January, 2019
  • #GeorgetownCity // Probably the best second hand bookstore in Georgetown. Do you know where is it? Tell us! 😬 📸 by @fahmieabubakar
  • #GeorgetownCity // Probably the best second hand bookstore in Georgetown. Do you know where is it? Tell us! 😬 📸 by @fahmieabubakar
  • 2,013 40 20 hours ago
  • This spicy Mee Jawa is one of the best street food in Butterworth 😋 [Muslim-friendly] #penang
-
📍 6794, Jalan Raja Uda, Taman Dahlia, 12300 Butterworth, Pulau Pinang
🕑 12-6pm daily
  • This spicy Mee Jawa is one of the best street food in Butterworth 😋 [Muslim-friendly] #penang
    -
    📍 6794, Jalan Raja Uda, Taman Dahlia, 12300 Butterworth, Pulau Pinang
    🕑 12-6pm daily
  • 3,854 178 22 January, 2019
  • Her gittiği yerde magnet ve kartpostal toplayanlar burada mıııı🤗🙋🏻‍♀️
#geziminopenang
  • Her gittiği yerde magnet ve kartpostal toplayanlar burada mıııı🤗🙋🏻‍♀️
    #geziminopenang
  • 816 13 23 hours ago

Latest Instagram Posts

  • 有你們的聚會都是瘋狂美好的快樂時光。願我們七老八十,還能聚在一起吶喊口號「PT11,全心全意,永不放棄,沖啊!」.🔥
.
Every gathering with you guys is the moment of laughter and craziness. May we still shoutout our PT11 slogan even during our 70s or 80s. 🔥
.
#PT11 #8Years #Memory #Throwback #Penang #Bear #Wedding #Gathering #PTUM
  • 有你們的聚會都是瘋狂美好的快樂時光。願我們七老八十,還能聚在一起吶喊口號「PT11,全心全意,永不放棄,沖啊!」.🔥
    .
    Every gathering with you guys is the moment of laughter and craziness. May we still shoutout our PT11 slogan even during our 70s or 80s. 🔥
    .
    #PT11 #8Years #Memory #Throwback #Penang #Bear #Wedding #Gathering #PTUM
  • 1 1 3 minutes ago
  • 一路之下
#penang 
# J.B Photographer
  • 一路之下
    #penang
    # J.B Photographer
  • 4 0 3 minutes ago
  • 💜 SWEET AND FLIRTY 💜
.
Hey uols, today admin nak review Selena Gomez by @8to8.my Amazingly Inspired 😍
.
Perfume ni sebijik macam nama tuan punya badan. It’s very cute and flirty ! Wahh macam Selena Gomez jiran sebelah rumah I je uols. Member main conggak dulu2 waktu kecik lah kata kan hahaha 🤣
.
SEMUA PEREMPUAN CONFIRM LOVE TERUK PERFUME NI! TAK TIPU SIS TAKKAN HAMPA,  RAMAI DAH REPEAT ORDER ! 💯
.
Bau vanilla under tones and the light sensual smell !  OMG best gila okay ! Siapa minat bau sweet2 must try this 😍
.
Top notes: Orange, Peach, Pineapple, Raspberry
.
Middle notes: Musk, Freesia, Blackberry
.
Base notes: Amber, Vanilla, Dark Chocolate , Coconut
.
For purchase boleh Dm or WhatsApp 017-5146865
.
#8to8.my #inspiredperfume #penang #malaysia #magininabottle #amazinglyinspired #8to8perfume #longlastingperfume #highqualityperfume #sprayaje
  • 💜 SWEET AND FLIRTY 💜
    .
    Hey uols, today admin nak review Selena Gomez by @8to8.my Amazingly Inspired 😍
    .
    Perfume ni sebijik macam nama tuan punya badan. It’s very cute and flirty ! Wahh macam Selena Gomez jiran sebelah rumah I je uols. Member main conggak dulu2 waktu kecik lah kata kan hahaha 🤣
    .
    SEMUA PEREMPUAN CONFIRM LOVE TERUK PERFUME NI! TAK TIPU SIS TAKKAN HAMPA, RAMAI DAH REPEAT ORDER ! 💯
    .
    Bau vanilla under tones and the light sensual smell ! OMG best gila okay ! Siapa minat bau sweet2 must try this 😍
    .
    Top notes: Orange, Peach, Pineapple, Raspberry
    .
    Middle notes: Musk, Freesia, Blackberry
    .
    Base notes: Amber, Vanilla, Dark Chocolate , Coconut
    .
    For purchase boleh Dm or WhatsApp 017-5146865
    .
    #8to8 .my #inspiredperfume #penang #malaysia #magininabottle #amazinglyinspired #8to8perfume #longlastingperfume #highqualityperfume #sprayaje
  • 1 0 8 minutes ago
  • Spent the long weekend in #Penang and it was glorious. It is no wonder this island is known as the Pearl of the Orient - it truly is a gem, frozen in time. Stuffed myself silly with char kway teow, so happy.
  • Spent the long weekend in #Penang and it was glorious. It is no wonder this island is known as the Pearl of the Orient - it truly is a gem, frozen in time. Stuffed myself silly with char kway teow, so happy.
  • 156 2 10 minutes ago
  • Potion ajaib ni boleh pakai siang dan malam tau. Waktu siang kita boleh pakai potion ajaib ni sebelum start mekap. 
Titiskan dekat foundation and blend sekata. Muka kita akan nampak smooth and mekap pun tak bercapuk tau!

Boleh jugak terus titis dekat muka and jadikannya as a primer. Mekap lagi tahan lama and lansung tak crack. 
Kalau kita pakai pi lah foundation apa pun, mix dengan #SkinPotionOil ni memang mekap jadi super best 👍🏻 Mekap kekal cantik long lasting sepanjang hari 😘 Terbaikkkkkk.
  • Potion ajaib ni boleh pakai siang dan malam tau. Waktu siang kita boleh pakai potion ajaib ni sebelum start mekap.
    Titiskan dekat foundation and blend sekata. Muka kita akan nampak smooth and mekap pun tak bercapuk tau!

    Boleh jugak terus titis dekat muka and jadikannya as a primer. Mekap lagi tahan lama and lansung tak crack.
    Kalau kita pakai pi lah foundation apa pun, mix dengan #SkinPotionOil ni memang mekap jadi super best 👍🏻 Mekap kekal cantik long lasting sepanjang hari 😘 Terbaikkkkkk.
  • 2 1 12 minutes ago