#quality Instagram Photos & Videos

quality - 10.5m posts

Top Posts

  • We are done 😂🤣🤣 Quality matters 😀🙌
  • We are done 😂🤣🤣 Quality matters 😀🙌
  • 137 1 5 hours ago
  • Which one?
  • Which one?
  • 1,831 24 18 hours ago
  • Download Presco it’s the first and only mobile application that lets users apply Lightroom presets created by professional photographers on their own photos as easy as applying an Instagram filter. Presco presents different collections with over 250 presets in total.  #photooftheday #filter #filterselfie #quality #camera #edit
  • Download Presco it’s the first and only mobile application that lets users apply Lightroom presets created by professional photographers on their own photos as easy as applying an Instagram filter. Presco presents different collections with over 250 presets in total. #photooftheday #filter #filterselfie #quality #camera #edit
  • 1,413 81 18 hours ago

Latest Instagram Posts

  • Alhamdulilah yesterday was smooth for the grotetest /final test for my dutch class! I’m so happy and finally can relaxing for couple of weeks before the new class begin, and hopefully will pass the test and have a great results coming up! 😍😍 SOLDEN IN MEIR IS NOT OVER YET! Winter sale here in Belgium started since 3 January until the first week of February! But I finished my shopping 🛍 and got everything I need for this winter months and as well for the whole year! Alhamdulilah 💖
.
.
Tips shopping ala @modestyulia 😁
1. Gunakan winter sale/ summer sale/ Black Friday sale untuk benar-benar belanja barang-barang kebutuhan kamu (yang udah di list/ di hunting sebelumnya).
2. Shop smart! Nah kalo udah ada list kayak gitu, belanja di toko jadi ngga maruk, karena udah tau pieces yang mana yang akan di beli, model, warna dll.
3. Pastikan belanja sesuai kebutuhan. Seperti yang ini belum punya dan mau “banget”! Like “must have basic items”. Hindari beli barang-barang “kayaknya butuh, kayaknya bakal trend, dll”. Jadi misalnya kayak saya, ke YouTube dan searching “basic pieces that everyone need in their wardrobe” haha that’s really works! 
4. Minimalist! Sejak awal menikah, saya dan suami menerapkan gaya hidup minimalist. Ngga butuh banyak-banyak barang atau baju, yang pasti kualitas bagus (contoh 100% cotton, atau leather). Jadi saya dan suami ngga lagi beli barang yang PU atau polyester. Karena tidak tahan lama serta akan jadi sampah dan susah untuk di daur ulang. If you buy quality instead of quantity or BRAND, you’ll be fine!
5. Enjoy shopping! Jangan lupa baca doa sebelum belanja 😍🛍
.
.
#wintersale #sale #shoppingtips #shoppingsmart #smartshopping #quality #saveworld #save #saving #smartbuyer
  • Alhamdulilah yesterday was smooth for the grotetest /final test for my dutch class! I’m so happy and finally can relaxing for couple of weeks before the new class begin, and hopefully will pass the test and have a great results coming up! 😍😍 SOLDEN IN MEIR IS NOT OVER YET! Winter sale here in Belgium started since 3 January until the first week of February! But I finished my shopping 🛍 and got everything I need for this winter months and as well for the whole year! Alhamdulilah 💖
    .
    .
    Tips shopping ala @modestyulia 😁
    1. Gunakan winter sale/ summer sale/ Black Friday sale untuk benar-benar belanja barang-barang kebutuhan kamu (yang udah di list/ di hunting sebelumnya).
    2. Shop smart! Nah kalo udah ada list kayak gitu, belanja di toko jadi ngga maruk, karena udah tau pieces yang mana yang akan di beli, model, warna dll.
    3. Pastikan belanja sesuai kebutuhan. Seperti yang ini belum punya dan mau “banget”! Like “must have basic items”. Hindari beli barang-barang “kayaknya butuh, kayaknya bakal trend, dll”. Jadi misalnya kayak saya, ke YouTube dan searching “basic pieces that everyone need in their wardrobe” haha that’s really works!
    4. Minimalist! Sejak awal menikah, saya dan suami menerapkan gaya hidup minimalist. Ngga butuh banyak-banyak barang atau baju, yang pasti kualitas bagus (contoh 100% cotton, atau leather). Jadi saya dan suami ngga lagi beli barang yang PU atau polyester. Karena tidak tahan lama serta akan jadi sampah dan susah untuk di daur ulang. If you buy quality instead of quantity or BRAND, you’ll be fine!
    5. Enjoy shopping! Jangan lupa baca doa sebelum belanja 😍🛍
    .
    .
    #wintersale #sale #shoppingtips #shoppingsmart #smartshopping #quality #saveworld #save #saving #smartbuyer
  • 0 0 1 minute ago
  • Salamander պատուհաններն էլ ավելի դիմացկուն են եղանակային պայմանների ազդեցությանը և ապահովում են 👇
✔️ջերմամեկուսացում
✔️ձայնամեկուսացում
✔️ջարդվելուց դիմացկունություն

Այցելե՛ք Valan Prof խանութ-սրահներ և գտե՛ք այն ինչ պակասում է Ձեր բնակարանի կառուցապատումը կատարյալ դարձնելու համար։ 👌
#valanprof #salamander #quality #safety
  • Salamander պատուհաններն էլ ավելի դիմացկուն են եղանակային պայմանների ազդեցությանը և ապահովում են 👇
    ✔️ջերմամեկուսացում
    ✔️ձայնամեկուսացում
    ✔️ջարդվելուց դիմացկունություն

    Այցելե՛ք Valan Prof խանութ-սրահներ և գտե՛ք այն ինչ պակասում է Ձեր բնակարանի կառուցապատումը կատարյալ դարձնելու համար։ 👌
    #valanprof #salamander #quality #safety
  • 0 0 2 minutes ago
  • SUNNY DAY, FUN DAY - Harvest in Costa Rica is during the dry months of the year when it literally rains only once a month! Now imagine working under this heat with no protection. JOIN OUR ADVENTURE this February together with @thecoffeequest and experience this a lot more!
  • SUNNY DAY, FUN DAY - Harvest in Costa Rica is during the dry months of the year when it literally rains only once a month! Now imagine working under this heat with no protection. JOIN OUR ADVENTURE this February together with @thecoffeequest and experience this a lot more!
  • 1 1 4 minutes ago