#ramenmurah Instagram Photos & Videos

ramenmurah - 31.1k posts

Top Posts

Latest Instagram Posts

  • Korang pernah makan tak ramen ni?😬.
-
Ramen bulgogi + telor😍. Boleh tambah macam² lagi bahan atas selera korang. Ramen ni sis jual paling murah tau RM4 jur untuk satu peket. Jom cepat² grab sorang satu sebelum stok licinnn😋.
-
Nak order macam mana? Just klik link biru dekat bio tu untuk whatsapp. Mudah kan?😊 Sorry kepada yang dm sis, sis lambat reply sebab sis fokus balas chat customer yang tanya dekat whatsapp dulu naa😘
  • Korang pernah makan tak ramen ni?😬.
    -
    Ramen bulgogi + telor😍. Boleh tambah macam² lagi bahan atas selera korang. Ramen ni sis jual paling murah tau RM4 jur untuk satu peket. Jom cepat² grab sorang satu sebelum stok licinnn😋.
    -
    Nak order macam mana? Just klik link biru dekat bio tu untuk whatsapp. Mudah kan?😊 Sorry kepada yang dm sis, sis lambat reply sebab sis fokus balas chat customer yang tanya dekat whatsapp dulu naa😘
  • 9 1 2 hours ago
  • REVIEW SAMYANG SRIRACHA
........
Sorry la sistur tak bagi review yang instafemes buat. 😂 Tapi dengan ilmu main rebana anak masa join dikir barat kat UM dulu, boleh la bercakap depan kamera sikit. Heh! Bukan kah lebih ukhwah gitu bila owner igshop sendiri buat review? 😇✨✨ So, kalau korang bukak pek Samyang Sriracha tu, itu la yang ada. Takde mainan percuma pun. Sedehhhh 😔 Tapi sepertinya, samyang ini kurang mendapat sambutan gitu ya? 😨 Yang bener? Takpe.. Yang tu kita sembang episod lain. Kalau nak tahu cepat, boleh tengok full video kat Youtube. Kehkehkeh. 😆

Korang pernah try samyang ni? 😁 ✨
  • REVIEW SAMYANG SRIRACHA
    ........
    Sorry la sistur tak bagi review yang instafemes buat. 😂 Tapi dengan ilmu main rebana anak masa join dikir barat kat UM dulu, boleh la bercakap depan kamera sikit. Heh! Bukan kah lebih ukhwah gitu bila owner igshop sendiri buat review? 😇✨✨ So, kalau korang bukak pek Samyang Sriracha tu, itu la yang ada. Takde mainan percuma pun. Sedehhhh 😔 Tapi sepertinya, samyang ini kurang mendapat sambutan gitu ya? 😨 Yang bener? Takpe.. Yang tu kita sembang episod lain. Kalau nak tahu cepat, boleh tengok full video kat Youtube. Kehkehkeh. 😆

    Korang pernah try samyang ni? 😁 ✨
  • 26 3 15 hours ago
  • SAMYANG RAMEN 🔥
.
1⃣ Ramen Original Spicy
2⃣ Ramen 2x Spicy
3⃣ Ramen Cheese
4⃣ Ramen Ice ❌
5⃣ Ramen Curry
6⃣ Ramen Stew
7⃣ Ramen Carbonara
8⃣ Ramen Mala
9⃣ Ramen Jjajang
🔟 Ramen Sriracha
.
Price 👇
📌 1 loose pack (140g) : RM6
📌 3 loose packs (420g) : RM15
📌 1 big pack / 5 loose packs (700g) : RM24
.
🍝 *Can mix flavour
.
📦 PRICE EXCLUDE POSTAGE
.
Ws 0182354578 untuk order!
.
#ramen #ramenmurah #samyangramen #samyang
  • SAMYANG RAMEN 🔥
    .
    1⃣ Ramen Original Spicy
    2⃣ Ramen 2x Spicy
    3⃣ Ramen Cheese
    4⃣ Ramen Ice ❌
    5⃣ Ramen Curry
    6⃣ Ramen Stew
    7⃣ Ramen Carbonara
    8⃣ Ramen Mala
    9⃣ Ramen Jjajang
    🔟 Ramen Sriracha
    .
    Price 👇
    📌 1 loose pack (140g) : RM6
    📌 3 loose packs (420g) : RM15
    📌 1 big pack / 5 loose packs (700g) : RM24
    .
    🍝 *Can mix flavour
    .
    📦 PRICE EXCLUDE POSTAGE
    .
    Ws 0182354578 untuk order!
    .
    #ramen #ramenmurah #samyangramen #samyang
  • 44 1 20 January, 2019
  • Ni dah kali kedua rasanya @niksyakirin jadi model samyang dalam ig ni. 😂😂
Thank you Sya! 💕💕💕
  • Ni dah kali kedua rasanya @niksyakirin jadi model samyang dalam ig ni. 😂😂
    Thank you Sya! 💕💕💕
  • 62 14 19 January, 2019