#samyangice Instagram Photos & Videos

samyangice - 3.8k posts

Top Posts

  • Siapa dok craving tu, mehla beli sebungkus dua😋😋😋Kita ada 9 flavor spicy ramen, 4 flavor baru non spicy (new/kecil) & 4 flavor maggi korea tak pedas (best👍) BANYAKKAN😂

BERMINAT TERUS DM hehe😄
  • Siapa dok craving tu, mehla beli sebungkus dua😋😋😋Kita ada 9 flavor spicy ramen, 4 flavor baru non spicy (new/kecil) & 4 flavor maggi korea tak pedas (best👍) BANYAKKAN😂

    BERMINAT TERUS DM hehe😄
  • 117 2 8 January, 2019
  • Jom kita layan video viral sis @beby_toratora makan samyang ramen😋 SEDAPP OII HAHA😜
Kedah tak berenti hujan ni sejukkk😷 kalau dapat makan pedasss best ni hehe
  • Jom kita layan video viral sis @beby_toratora makan samyang ramen😋 SEDAPP OII HAHA😜
    Kedah tak berenti hujan ni sejukkk😷 kalau dapat makan pedasss best ni hehe
  • 1,126 34 29 November, 2017

Latest Instagram Posts

  • SUNYI BILA SINGLE. AYUH TAMBAH MADU BIAR LEBIH MANIS! 🍯

Aip! Madu2 ni sensitip! 😡
Tapi tidak kalau untuk beli samyang. Lol. Beli satu loose pack mcm krik krik je. Tak puas makan satu flavor je, nak rasa yang lain jugak. Tapi nanti over bajet. 🤔

Jangan takut, jangan khawatir, 
Itu tutt, bukan petir, 🌩️ Beli je lagi empat, kasi yang single tu peneman, kasi yang lain tu madu. The more the merrier, keluarga bahagia aaa aaa~~ 👪👪👪👪 Mix mana2 perisa pun boleh. Tak ada 'rasis' flavor samyang berlaku di sini kecuali yang Family Pack. Eh? Kata takde 'rasis'? Hahaha. Ni kena explain dalam episod lain. 😜

Apa2 hal just click link kat bio atas tu. 👆👆👆 Kalau keluar dp selfie ngan kucing tu, haa.. Betul la tu. Tak salah nombor dah 😝

P/s : Bagi madu kat samyang takpa. Hang nak bagi madu kat bini hang, sistur tak bertanggungjawab nohhh. 😅 Pandai2 la hmpa setel. 😜
  • SUNYI BILA SINGLE. AYUH TAMBAH MADU BIAR LEBIH MANIS! 🍯

    Aip! Madu2 ni sensitip! 😡
    Tapi tidak kalau untuk beli samyang. Lol. Beli satu loose pack mcm krik krik je. Tak puas makan satu flavor je, nak rasa yang lain jugak. Tapi nanti over bajet. 🤔

    Jangan takut, jangan khawatir,
    Itu tutt, bukan petir, 🌩️ Beli je lagi empat, kasi yang single tu peneman, kasi yang lain tu madu. The more the merrier, keluarga bahagia aaa aaa~~ 👪👪👪👪 Mix mana2 perisa pun boleh. Tak ada 'rasis' flavor samyang berlaku di sini kecuali yang Family Pack. Eh? Kata takde 'rasis'? Hahaha. Ni kena explain dalam episod lain. 😜

    Apa2 hal just click link kat bio atas tu. 👆👆👆 Kalau keluar dp selfie ngan kucing tu, haa.. Betul la tu. Tak salah nombor dah 😝

    P/s : Bagi madu kat samyang takpa. Hang nak bagi madu kat bini hang, sistur tak bertanggungjawab nohhh. 😅 Pandai2 la hmpa setel. 😜
  • 38 10 15 January, 2019
  • Siapa dok craving tu, mehla beli sebungkus dua😋😋😋Kita ada 9 flavor spicy ramen, 4 flavor baru non spicy (new/kecil) & 4 flavor maggi korea tak pedas (best👍) BANYAKKAN😂

BERMINAT TERUS DM hehe😄
  • Siapa dok craving tu, mehla beli sebungkus dua😋😋😋Kita ada 9 flavor spicy ramen, 4 flavor baru non spicy (new/kecil) & 4 flavor maggi korea tak pedas (best👍) BANYAKKAN😂

    BERMINAT TERUS DM hehe😄
  • 117 2 8 January, 2019