#samyangnoodles Instagram Photos & Videos

samyangnoodles - 12.2k posts

Top Posts

  • Samyang Noodles with Rice package with Mango Lassi! So good.

I’m so mad @instagram often fails to record the audio when i film in the app
  • Samyang Noodles with Rice package with Mango Lassi! So good.

    I’m so mad @instagram often fails to record the audio when i film in the app
  • 859 3 11 November, 2018
  • IF U DONT LIKE EATING SOUNDS mute this vid
  • IF U DONT LIKE EATING SOUNDS mute this vid
  • 133 5 24 September, 2018

Latest Instagram Posts

  • FREE COD AREA :
•
🛵 Kota Bharu
🛵 P.Chepa/Panji/Cherang
🛵 PCB/Badang
🛵 Aeon Mall/KBM/Tesco
🛵 Parkson/Pantai Timor/Mydin
  • FREE COD AREA :

    🛵 Kota Bharu
    🛵 P.Chepa/Panji/Cherang
    🛵 PCB/Badang
    🛵 Aeon Mall/KBM/Tesco
    🛵 Parkson/Pantai Timor/Mydin
  • 11 1 7 hours ago
  • ⚠️ PENANGAN AYAM KURIYA MELANDA!! ⚠️
•
Pernah tak tengok video member - member keluar pi makan ayam korea kat restoren mahal?
•
Dalam video tu pulak diorang duk tunjuk ayam korea yang merah - merah bersalut sos... •
Bila makan menari - nari lidah terkena kulit ayam korea yang rangup lagi masin fuhhh berair mulut weh!
•
Bila makan rasa pedas - pedas masam menghantui lelangit sehinggakan tak sanggup nak telan ayam kuriya tu 🤤
•
Amacam? Korang teringin tak nak makan ayam kuriya? Tak payah pergi restoren memahal, buat sendiri je
•
Ha buat sendiri? Susah laaa.. susahla kalau sendiri nak kena kacau sos nak masak ayam semua tu
•
Ni u ambik ayamas, sambil goreng tu u renehkan KSC Sauce then bila dan siap goreng masukkan ayam goreng ke dalam sos tadi, siap! 😱
•
Tak sampai 30 min pon nak makan ayam kuriya sekarang ni! Yang bestnya sebotol bleh buat 50 ketul bosskur ‼️
•
“ Hari - Hari Boleh Ngapp!! “
  • ⚠️ PENANGAN AYAM KURIYA MELANDA!! ⚠️

    Pernah tak tengok video member - member keluar pi makan ayam korea kat restoren mahal?

    Dalam video tu pulak diorang duk tunjuk ayam korea yang merah - merah bersalut sos... •
    Bila makan menari - nari lidah terkena kulit ayam korea yang rangup lagi masin fuhhh berair mulut weh!

    Bila makan rasa pedas - pedas masam menghantui lelangit sehinggakan tak sanggup nak telan ayam kuriya tu 🤤

    Amacam? Korang teringin tak nak makan ayam kuriya? Tak payah pergi restoren memahal, buat sendiri je

    Ha buat sendiri? Susah laaa.. susahla kalau sendiri nak kena kacau sos nak masak ayam semua tu

    Ni u ambik ayamas, sambil goreng tu u renehkan KSC Sauce then bila dan siap goreng masukkan ayam goreng ke dalam sos tadi, siap! 😱

    Tak sampai 30 min pon nak makan ayam kuriya sekarang ni! Yang bestnya sebotol bleh buat 50 ketul bosskur ‼️

    “ Hari - Hari Boleh Ngapp!! “
  • 29 1 22 hours ago
  • PINANG ABANG SEBELUM STOCK MENINGGAL !.
•
Hoooreyyy! Penangan LEE MIN HO semua pakat duk pinang KSC SAUCÉ.Siapa yang masih ragu-ragu nak rembat sos paling menyengat ni ??.
•
Dulu abang ada masalah bile balik rumah perut kempis mintak diisi,nak masak asam podaih mahu kena tunggu 4 jam baru siap masak 😭 Lama bebenorrr nak tunggu sampai boleh masuk dalam perut.Sekarang say no more !! Kita ada sos ayam kuriyaaa ekspress masak tak sampai 30 minitt terus masuk dalam perot ! Fuhhhh nyengittt 🔥.
•
Jom pinang KSC SAUCÉ stock limited 🙋🏻‍♂️
  • PINANG ABANG SEBELUM STOCK MENINGGAL !.

    Hoooreyyy! Penangan LEE MIN HO semua pakat duk pinang KSC SAUCÉ.Siapa yang masih ragu-ragu nak rembat sos paling menyengat ni ??.

    Dulu abang ada masalah bile balik rumah perut kempis mintak diisi,nak masak asam podaih mahu kena tunggu 4 jam baru siap masak 😭 Lama bebenorrr nak tunggu sampai boleh masuk dalam perut.Sekarang say no more !! Kita ada sos ayam kuriyaaa ekspress masak tak sampai 30 minitt terus masuk dalam perot ! Fuhhhh nyengittt 🔥.

    Jom pinang KSC SAUCÉ stock limited 🙋🏻‍♂️
  • 20 2 21 January, 2019
  • Weekend is end gais, jom mulakan pagi isnin korang dengan sesuatu yang positif💞
•
No more monday blues ❌
•
“ Hari - Hari Boleh Ngapp!! “
  • Weekend is end gais, jom mulakan pagi isnin korang dengan sesuatu yang positif💞

    No more monday blues ❌

    “ Hari - Hari Boleh Ngapp!! “
  • 19 1 21 January, 2019
  • ⚠️ MALAM2 BUAT AYAM KOREA ON TAK ON?! ⚠️
•
Aduhhh malamni lapar la pulak lagi2 perut jantan tu haa asyik lapar je 24/7. Sruh buat kerja malas 😤
•
Apa kata ubah sikit selera kita makan ayam korea malamni, barulah rare bosskur! Takde KERLAS makan maggi je! •
Nak buat ayam korea grab je KSC Sauce cepat-cepat ( sebab skrg trend orang grab 2 botol terus ) then taruk je ayam goreng dalam kuali dah siap!
•
Nak yang lagi mudah? Tak rasa sama la bosskur nak mudah2. Kena makan panas2 baru best!! 🤤
•
“ Hari - Hari Boleh Ngapp!! “
  • ⚠️ MALAM2 BUAT AYAM KOREA ON TAK ON?! ⚠️

    Aduhhh malamni lapar la pulak lagi2 perut jantan tu haa asyik lapar je 24/7. Sruh buat kerja malas 😤

    Apa kata ubah sikit selera kita makan ayam korea malamni, barulah rare bosskur! Takde KERLAS makan maggi je! •
    Nak buat ayam korea grab je KSC Sauce cepat-cepat ( sebab skrg trend orang grab 2 botol terus ) then taruk je ayam goreng dalam kuali dah siap!

    Nak yang lagi mudah? Tak rasa sama la bosskur nak mudah2. Kena makan panas2 baru best!! 🤤

    “ Hari - Hari Boleh Ngapp!! “
  • 24 1 20 January, 2019
  • REVIEW SAMYANG SRIRACHA
........
Sorry la sistur tak bagi review yang instafemes buat. 😂 Tapi dengan ilmu main rebana anak masa join dikir barat kat UM dulu, boleh la bercakap depan kamera sikit. Heh! Bukan kah lebih ukhwah gitu bila owner igshop sendiri buat review? 😇✨✨ So, kalau korang bukak pek Samyang Sriracha tu, itu la yang ada. Takde mainan percuma pun. Sedehhhh 😔 Tapi sepertinya, samyang ini kurang mendapat sambutan gitu ya? 😨 Yang bener? Takpe.. Yang tu kita sembang episod lain. Kalau nak tahu cepat, boleh tengok full video kat Youtube. Kehkehkeh. 😆

Korang pernah try samyang ni? 😁 ✨
  • REVIEW SAMYANG SRIRACHA
    ........
    Sorry la sistur tak bagi review yang instafemes buat. 😂 Tapi dengan ilmu main rebana anak masa join dikir barat kat UM dulu, boleh la bercakap depan kamera sikit. Heh! Bukan kah lebih ukhwah gitu bila owner igshop sendiri buat review? 😇✨✨ So, kalau korang bukak pek Samyang Sriracha tu, itu la yang ada. Takde mainan percuma pun. Sedehhhh 😔 Tapi sepertinya, samyang ini kurang mendapat sambutan gitu ya? 😨 Yang bener? Takpe.. Yang tu kita sembang episod lain. Kalau nak tahu cepat, boleh tengok full video kat Youtube. Kehkehkeh. 😆

    Korang pernah try samyang ni? 😁 ✨
  • 33 3 20 January, 2019
  • Wahhh cod SAMYANG Free utk customer harini!
•
Mentang2 dapat free trus grab KSC Sauce utk buat ayam korea barulah jeliro nk make SAMYANG! 🤤
•
Haih berair mulut pikir sal SAMYANG ngn AYAM KOREA ni bestnya kalau hari2 boleh buat! 🔥
•
Pakai KSC SAUCE impian anda akan tercapai!! ✨
  • Wahhh cod SAMYANG Free utk customer harini!

    Mentang2 dapat free trus grab KSC Sauce utk buat ayam korea barulah jeliro nk make SAMYANG! 🤤

    Haih berair mulut pikir sal SAMYANG ngn AYAM KOREA ni bestnya kalau hari2 boleh buat! 🔥

    Pakai KSC SAUCE impian anda akan tercapai!! ✨
  • 22 1 20 January, 2019
  • TAK MENANG TANGAN SORTING ORDER 👍🏻.
•
Fuh!Berdarah telingaa tengok Waseep dan DM masuk tak henti-henti dari tadi semua duk pakat nak rembat sos ayam kuriya paling hangat di pasaran 👏🏻.
•
Siapa yang selalu pening nak masak apa dekat rumah ? Selalu takde mase nak masak asam podaih ! Selalu balik rumah bingit perut tak tahu nak makan apa ? Jumzzz semua kita jimatkan masa dengan masak ayam kuriya dengan menggunakan KSC SAUCÉ ! •
Alhamdulillah semua buat pilihan bijak dengan rembat 2 botol KSC SAUCÉ !Boleh buat stock dalam kabinet dapur uuuuyeasss 🤪.
  • TAK MENANG TANGAN SORTING ORDER 👍🏻.

    Fuh!Berdarah telingaa tengok Waseep dan DM masuk tak henti-henti dari tadi semua duk pakat nak rembat sos ayam kuriya paling hangat di pasaran 👏🏻.

    Siapa yang selalu pening nak masak apa dekat rumah ? Selalu takde mase nak masak asam podaih ! Selalu balik rumah bingit perut tak tahu nak makan apa ? Jumzzz semua kita jimatkan masa dengan masak ayam kuriya dengan menggunakan KSC SAUCÉ ! •
    Alhamdulillah semua buat pilihan bijak dengan rembat 2 botol KSC SAUCÉ !Boleh buat stock dalam kabinet dapur uuuuyeasss 🤪.
  • 45 1 20 January, 2019
  • Selamat tengahhari, jangan sesekali BERTANGGUH untuk melakukan sesuatu kerana NANTI adalah TAKKAN ⚠️
  • Selamat tengahhari, jangan sesekali BERTANGGUH untuk melakukan sesuatu kerana NANTI adalah TAKKAN ⚠️
  • 22 2 20 January, 2019
  • Ni dah kali kedua rasanya @niksyakirin jadi model samyang dalam ig ni. 😂😂
Thank you Sya! 💕💕💕
  • Ni dah kali kedua rasanya @niksyakirin jadi model samyang dalam ig ni. 😂😂
    Thank you Sya! 💕💕💕
  • 63 14 19 January, 2019
  • Ya Allah tengah hari ni lapar la pulak ‼️
•
Mak ai mengidam nye KOREA MAKAN KRUK KRAK KRUK KRAK fuhhh merecikss💦
•
Tag member korang yang suka ayam korea!! ⚠️
  • Ya Allah tengah hari ni lapar la pulak ‼️

    Mak ai mengidam nye KOREA MAKAN KRUK KRAK KRUK KRAK fuhhh merecikss💦

    Tag member korang yang suka ayam korea!! ⚠️
  • 27 2 19 January, 2019
  • “ Kruk krak kruk krak “
•
Haih, alangkah indahnya bleh mkn ayam korea pg ni.. •
Nak buat sendiri?! Werghh tak sedap! Dhla nk cri sesuatu bahan tu susah. Kicap pon dh pening nk pkai kicap mna 🤣
•
Tak payah la pening2, bestkan klau ad SAUCE segera ayam korea? • 
Mau hari2 aku buat! 🔥💦
•
  • “ Kruk krak kruk krak “

    Haih, alangkah indahnya bleh mkn ayam korea pg ni.. •
    Nak buat sendiri?! Werghh tak sedap! Dhla nk cri sesuatu bahan tu susah. Kicap pon dh pening nk pkai kicap mna 🤣

    Tak payah la pening2, bestkan klau ad SAUCE segera ayam korea? •
    Mau hari2 aku buat! 🔥💦
  • 32 3 19 January, 2019
  • GOODMORNING & SELAMAT PAGI!
•
Pagi ni siapa dah try KSC Sauce untuk buat ayam korea?!
•
Fuhh mengidam beb bangun pagi ni. Pekena ayam korea ni best jugak!
•
Makan pulak sorang dlm bilik.. slurppp jgn share!! 🙈
•
Jom buat ayam korea with KSC SAUCE!
•
FREE COD AREA:
🛵 Kota Bharu
🛵 P.Chepa/Panji/Cherang
🛵 PCB/Badang
🛵 Aeon Mall/KBM/Tesco
🛵 Parkson/Pantai Timor/Mydin
•
“ Hari Hari Boleh Ngapp!! “
  • GOODMORNING & SELAMAT PAGI!

    Pagi ni siapa dah try KSC Sauce untuk buat ayam korea?!

    Fuhh mengidam beb bangun pagi ni. Pekena ayam korea ni best jugak!

    Makan pulak sorang dlm bilik.. slurppp jgn share!! 🙈

    Jom buat ayam korea with KSC SAUCE!

    FREE COD AREA:
    🛵 Kota Bharu
    🛵 P.Chepa/Panji/Cherang
    🛵 PCB/Badang
    🛵 Aeon Mall/KBM/Tesco
    🛵 Parkson/Pantai Timor/Mydin

    “ Hari Hari Boleh Ngapp!! “
  • 25 1 19 January, 2019
  • ‼️ HEY YOU! MEH SINI! YE AWAKLA! ‼️
•
MENGIDAM AYAM KOREA TAK MALAMNI? NAK SAYA TOLONG?!
•
Nih pakai KSC SAUCE, u takyah pikir nak cari bahan apa nak buat sos! Nak menumis bagai huh macam la kita ada masa kan?!
•
Kalau boleh balik rumah nak nasi lauk semua dah siap! Amboi bukan u duk syurga! 😌
•
Nih i gerenti u balik goreng ayam taruk KSC SAUCE dah siap!! 👍🏻
•
Mak ai mudahnya! Ye laa dah memang tugas kitorang untuk selamatkan YOU DARIPADA MEMBUANG MASA SEMATA2 NAK BUAT AYAM KOREA!! 🤨
•
Lepasni rasa mengidam grab KSC SAUCE fuh dah siap! 🔥
•
“ HARI HARI BOLEH NGAPP!! “
  • ‼️ HEY YOU! MEH SINI! YE AWAKLA! ‼️

    MENGIDAM AYAM KOREA TAK MALAMNI? NAK SAYA TOLONG?!

    Nih pakai KSC SAUCE, u takyah pikir nak cari bahan apa nak buat sos! Nak menumis bagai huh macam la kita ada masa kan?!

    Kalau boleh balik rumah nak nasi lauk semua dah siap! Amboi bukan u duk syurga! 😌

    Nih i gerenti u balik goreng ayam taruk KSC SAUCE dah siap!! 👍🏻

    Mak ai mudahnya! Ye laa dah memang tugas kitorang untuk selamatkan YOU DARIPADA MEMBUANG MASA SEMATA2 NAK BUAT AYAM KOREA!! 🤨

    Lepasni rasa mengidam grab KSC SAUCE fuh dah siap! 🔥

    “ HARI HARI BOLEH NGAPP!! “
  • 55 3 17 January, 2019
  • BANGUN PAGI KENA START PIKIR BENDA - BENDA POSITIF BARULAH SATU HARI TU KITA NAMPAK BENDA - BENDA YANG BEST BERLAKU!
•
Pernah tak u alami suatu hari di mana u rasa bertenaga sangat that one whole day, like apa - apa masalah yang datang pon u boleh terima dengan hati yg terbuka?
•
And pernah tak u alami satu hari yang malang yg mana ada je benda tak kena berlaku sepanjang haritu menyebabksn u rasa fedup utk hidup that whole day?
•
Itu adalah penangan Law Of Attraction. Kalau bangun pagi dah start pikir masalah, masalah la yg datang. Kalau pagi2 pikir benda yg best2. Pikir apa benda u nak buat haritu yg boleh gembirakan kan u, u akan nampak that one whole day akan byk berlaku benda yg best, betul tak?
•
Kamon gais, siapa kata mindset kita tak penting. Our brain is the powerful creation in the whole universe, so use it wisely! ✨
  • BANGUN PAGI KENA START PIKIR BENDA - BENDA POSITIF BARULAH SATU HARI TU KITA NAMPAK BENDA - BENDA YANG BEST BERLAKU!

    Pernah tak u alami suatu hari di mana u rasa bertenaga sangat that one whole day, like apa - apa masalah yang datang pon u boleh terima dengan hati yg terbuka?

    And pernah tak u alami satu hari yang malang yg mana ada je benda tak kena berlaku sepanjang haritu menyebabksn u rasa fedup utk hidup that whole day?

    Itu adalah penangan Law Of Attraction. Kalau bangun pagi dah start pikir masalah, masalah la yg datang. Kalau pagi2 pikir benda yg best2. Pikir apa benda u nak buat haritu yg boleh gembirakan kan u, u akan nampak that one whole day akan byk berlaku benda yg best, betul tak?

    Kamon gais, siapa kata mindset kita tak penting. Our brain is the powerful creation in the whole universe, so use it wisely! ✨
  • 57 3 17 January, 2019
  • BOLEH DIMAKAN SEISI KELUARGA
•
Fuhhh bila lagi nak jd adik kesayangan akak bila akak request ayam korea lajuZzz je ke dapur buat ayam korea!
•
Mana tak lajuzz nye sebab senang & pantas dooh nok buat ayam korea nih!🔥
•
Petik jari puing terus siap! Amacam? Tak percaya? Sila tengok live semalam utk cara2 buat ayam korea! 🤤
•
“ hari hari boleh ngapp!! “
  • BOLEH DIMAKAN SEISI KELUARGA

    Fuhhh bila lagi nak jd adik kesayangan akak bila akak request ayam korea lajuZzz je ke dapur buat ayam korea!

    Mana tak lajuzz nye sebab senang & pantas dooh nok buat ayam korea nih!🔥

    Petik jari puing terus siap! Amacam? Tak percaya? Sila tengok live semalam utk cara2 buat ayam korea! 🤤

    “ hari hari boleh ngapp!! “
  • 39 1 16 January, 2019
  • Bangun pagi jangan lupa breakfast dgn KSC SAUCE!! 🔥
•
Pagi - pagi pekena ayam korea memang fuhh merecikss bosskur! 💦
•
Yang penting sedap dan senang nak buat fuh!! 🔥
  • Bangun pagi jangan lupa breakfast dgn KSC SAUCE!! 🔥

    Pagi - pagi pekena ayam korea memang fuhh merecikss bosskur! 💦

    Yang penting sedap dan senang nak buat fuh!! 🔥
  • 45 3 16 January, 2019
  • FUH RANGUP MOLEK BOSSKUR‼️
•
Kekoh ni bunyi “ kruk krak kruk krak “ dale mulut
•
Nok dok male2 boleh make bendo ni hari2 tanpo missed sari pon?!
•
Yo la sebab sebotol bleh buat 50 KETUL AYAM KOREA BOSSKUR🔥
•
Sekali make pon 5 ketul dh, ni bleh wak AYAM KOREA 10 hari berturut weh!
•
Make plok nge ramen fuhh merecik 💦
•
Tag member yg suka makan pedas!!
  • FUH RANGUP MOLEK BOSSKUR‼️

    Kekoh ni bunyi “ kruk krak kruk krak “ dale mulut

    Nok dok male2 boleh make bendo ni hari2 tanpo missed sari pon?!

    Yo la sebab sebotol bleh buat 50 KETUL AYAM KOREA BOSSKUR🔥

    Sekali make pon 5 ketul dh, ni bleh wak AYAM KOREA 10 hari berturut weh!

    Make plok nge ramen fuhh merecik 💦

    Tag member yg suka makan pedas!!
  • 38 1 15 January, 2019
  • SUNYI BILA SINGLE. AYUH TAMBAH MADU BIAR LEBIH MANIS! 🍯

Aip! Madu2 ni sensitip! 😡
Tapi tidak kalau untuk beli samyang. Lol. Beli satu loose pack mcm krik krik je. Tak puas makan satu flavor je, nak rasa yang lain jugak. Tapi nanti over bajet. 🤔

Jangan takut, jangan khawatir, 
Itu tutt, bukan petir, 🌩️ Beli je lagi empat, kasi yang single tu peneman, kasi yang lain tu madu. The more the merrier, keluarga bahagia aaa aaa~~ 👪👪👪👪 Mix mana2 perisa pun boleh. Tak ada 'rasis' flavor samyang berlaku di sini kecuali yang Family Pack. Eh? Kata takde 'rasis'? Hahaha. Ni kena explain dalam episod lain. 😜

Apa2 hal just click link kat bio atas tu. 👆👆👆 Kalau keluar dp selfie ngan kucing tu, haa.. Betul la tu. Tak salah nombor dah 😝

P/s : Bagi madu kat samyang takpa. Hang nak bagi madu kat bini hang, sistur tak bertanggungjawab nohhh. 😅 Pandai2 la hmpa setel. 😜
  • SUNYI BILA SINGLE. AYUH TAMBAH MADU BIAR LEBIH MANIS! 🍯

    Aip! Madu2 ni sensitip! 😡
    Tapi tidak kalau untuk beli samyang. Lol. Beli satu loose pack mcm krik krik je. Tak puas makan satu flavor je, nak rasa yang lain jugak. Tapi nanti over bajet. 🤔

    Jangan takut, jangan khawatir,
    Itu tutt, bukan petir, 🌩️ Beli je lagi empat, kasi yang single tu peneman, kasi yang lain tu madu. The more the merrier, keluarga bahagia aaa aaa~~ 👪👪👪👪 Mix mana2 perisa pun boleh. Tak ada 'rasis' flavor samyang berlaku di sini kecuali yang Family Pack. Eh? Kata takde 'rasis'? Hahaha. Ni kena explain dalam episod lain. 😜

    Apa2 hal just click link kat bio atas tu. 👆👆👆 Kalau keluar dp selfie ngan kucing tu, haa.. Betul la tu. Tak salah nombor dah 😝

    P/s : Bagi madu kat samyang takpa. Hang nak bagi madu kat bini hang, sistur tak bertanggungjawab nohhh. 😅 Pandai2 la hmpa setel. 😜
  • 38 10 15 January, 2019
  • NGIDE AYAM KOREA? Meh kito wak!! ☀️
•
Fuhh panas molek arini kat kelate. Sapio duk klate meraso la
•
Panas2 gini beraso ngide gotu goni plok. Kalu bo stakat ngide makane ore melayu takdok kelas bosskur
•
Nih ore pakai ngide AYAM KOREA PEDAS blako. Nok cari mano kelate ni?
•
Nih puok demo grab sbotol KSC SAUCE ni, balik buat dumoh
•
Hok penting demo bleh wak hari2 kalu demo sero lapar AYAM KOREA •
SEBOTOL BOLEH 50 KETUL AYAM KOREA BOSSKUR! FUH TOK JEMU MAKE LA WEY!
•
Kalu sero saye ko bini sero saye ko pitih meh kito pakat buat aye korea rumoh. Hok mano baru abih SPM ni beraso nok make AYAM KOREA meh sini kito buat sesamo baru kerlass 🔥
•
“ Hari Hari Boleh Ngapp!! “
  • NGIDE AYAM KOREA? Meh kito wak!! ☀️

    Fuhh panas molek arini kat kelate. Sapio duk klate meraso la

    Panas2 gini beraso ngide gotu goni plok. Kalu bo stakat ngide makane ore melayu takdok kelas bosskur

    Nih ore pakai ngide AYAM KOREA PEDAS blako. Nok cari mano kelate ni?

    Nih puok demo grab sbotol KSC SAUCE ni, balik buat dumoh

    Hok penting demo bleh wak hari2 kalu demo sero lapar AYAM KOREA •
    SEBOTOL BOLEH 50 KETUL AYAM KOREA BOSSKUR! FUH TOK JEMU MAKE LA WEY!

    Kalu sero saye ko bini sero saye ko pitih meh kito pakat buat aye korea rumoh. Hok mano baru abih SPM ni beraso nok make AYAM KOREA meh sini kito buat sesamo baru kerlass 🔥

    “ Hari Hari Boleh Ngapp!! “
  • 42 4 15 January, 2019
  • CARA BUAT AYAM KOREA (simple) !! 🤤
•
1. GORENG AYAMAS SEGERA SELAMA 5-8 minit
2. SEJATKAN AYAM UNTUK BUANG MINYAK
3. PANASKAN KUALI DAN TARUK KSC SAUCE DALAM KUALI SEHINGGA MERENEH
4. BILA DAH MERENEH, LETAKKAN AYAM GORENG TADI UNTUK DISALUTKAN DENGAN KSC SAUCE
5. MASAK SELAMA 1-2 mins
6. DAH SIAP UNTUK DIHIDANG!
•
Mudahkan? Kini nak makan ayam korea semudah petik jari je ⚠️
•
“ HARI HARI BOLEH NGAP!! “
  • CARA BUAT AYAM KOREA (simple) !! 🤤

    1. GORENG AYAMAS SEGERA SELAMA 5-8 minit
    2. SEJATKAN AYAM UNTUK BUANG MINYAK
    3. PANASKAN KUALI DAN TARUK KSC SAUCE DALAM KUALI SEHINGGA MERENEH
    4. BILA DAH MERENEH, LETAKKAN AYAM GORENG TADI UNTUK DISALUTKAN DENGAN KSC SAUCE
    5. MASAK SELAMA 1-2 mins
    6. DAH SIAP UNTUK DIHIDANG!

    Mudahkan? Kini nak makan ayam korea semudah petik jari je ⚠️

    “ HARI HARI BOLEH NGAP!! “
  • 38 4 14 January, 2019
  • AYAM KURIYA ISTIMEWA HANYA MENGGUNAKAN SOS KSC SAUCÉ 🔥🔥.
•
Fuh!Huntung adik manis ni dapat tester ayam kuriyaaa free menggunakan KSC SAUCÉ. Pernah tak korang mengidam nak makan ayam kuriya tapi hasrat tu terkubur je di lubuk hati ? Pernah tak bengang sebab kena beratur panjang hanya kerana ayam kuriya ? .
•
Sekarang kami ingin terjah anda dengan kepedasan KSC SAUCÉ tiada alasan lagi untuk menikmati ayam kuriya di rumah jimat masa jimat tenaga dan jimat masa hoooray 🤤.
•
SWIPE SEBELAH UNTUK FEEDBACK MELETOPS
  • AYAM KURIYA ISTIMEWA HANYA MENGGUNAKAN SOS KSC SAUCÉ 🔥🔥.

    Fuh!Huntung adik manis ni dapat tester ayam kuriyaaa free menggunakan KSC SAUCÉ. Pernah tak korang mengidam nak makan ayam kuriya tapi hasrat tu terkubur je di lubuk hati ? Pernah tak bengang sebab kena beratur panjang hanya kerana ayam kuriya ? .

    Sekarang kami ingin terjah anda dengan kepedasan KSC SAUCÉ tiada alasan lagi untuk menikmati ayam kuriya di rumah jimat masa jimat tenaga dan jimat masa hoooray 🤤.

    SWIPE SEBELAH UNTUK FEEDBACK MELETOPS
  • 42 2 14 January, 2019