#sayangmalaysia Instagram Photos & Videos

sayangmalaysia - 57.1k posts

Top Posts

  • ・・・
Cheesesteak Sandwich🥖🥩🧀
👉Follow : @steakvideos
☑️Takip: @steakvideos ®
🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺
👍 Double Tap If You Like This
🛎 Turn On Post Notifications
⬇️ Tag Your Friends ⬇️
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
🎥 By: @devourpower @steakvideos ▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️
📷All rights reserved to the respective owners.
  • ・・・
    Cheesesteak Sandwich🥖🥩🧀
    👉Follow : @steakvideos
    ☑️Takip: @steakvideos ®
    🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺
    👍 Double Tap If You Like This
    🛎 Turn On Post Notifications
    ⬇️ Tag Your Friends ⬇️
    🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
    🎥 By: @devourpower @steakvideos ▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️
    📷All rights reserved to the respective owners.
  • 598 23 19 May, 2018

Latest Instagram Posts

  • Melentur bukuh biar dari rebung ....
Semangat patriotik ....sayang dan cintakan negara harus di pupuk dr kecil....sedang si kecil ini ( anak buah i ) anak kembar Hwan Ajan faham dan berdiri tegak menyanyikan lagu negaraku......tanda hormat dan tau respect lagu kembangsaan....malu wei kalau kita yg dewasa tak ada semangat ni.....hehehe
#sayangmalaysia
  • Melentur bukuh biar dari rebung ....
    Semangat patriotik ....sayang dan cintakan negara harus di pupuk dr kecil....sedang si kecil ini ( anak buah i ) anak kembar Hwan Ajan faham dan berdiri tegak menyanyikan lagu negaraku......tanda hormat dan tau respect lagu kembangsaan....malu wei kalau kita yg dewasa tak ada semangat ni.....hehehe
    #sayangmalaysia
  • 4 0 12 hours ago
  • #Repost @pocket_production with @get_repost
・・・
DAY 3
Jelajah Media Rentak Selangor Antarabangsa 3.0
.
Pernah makan Nasi Maqlubah? Special menu dari Palestin. Sedap & banyaknya masyaAllah. Portion dia besar & puashati, kami makan 1 table 9 orang pun tak mampu nak habeskan semua. Masih berbaki separuh kot. Tu pun masing2 dah kenyang sangat. Tapi ada je portion small & medium kalau awk dtg small group je. Alhamdulillah.. sedap! rasa ala2 nasi arab, ayam tersorok di dalam, penuh kekacang which kita suka sangat. Dimakan bersama salad & hot sauce. Oh ya, appetizer nachos pun rangup & sedap. Dessert ada 2 jenis Tres Leches (kuah dia diperbuat dr 3 jenis susu) & Kunafa (dalamnya mozarella cheese, yang oren2 tu shredded pastry. Makan panas2 dengan ice cream! Mmg leleh la). Anyone nak try boleh ke @spiced_pumpkincafe di Shah Alam.. ada juga local food...👍🏻👍🏻👍🏻
.
#rentakselangor
#discoverselangor
#smartselangor
#nbos
#vm2020
#sayangmalaysia
#gayatravel 
#gayaxevents
#iwpocketproduction
#pocketproduction
@gayatravel
#pocketfoodreview
  • #Repost @pocket_production with @get_repost
    ・・・
    DAY 3
    Jelajah Media Rentak Selangor Antarabangsa 3.0
    .
    Pernah makan Nasi Maqlubah? Special menu dari Palestin. Sedap & banyaknya masyaAllah. Portion dia besar & puashati, kami makan 1 table 9 orang pun tak mampu nak habeskan semua. Masih berbaki separuh kot. Tu pun masing2 dah kenyang sangat. Tapi ada je portion small & medium kalau awk dtg small group je. Alhamdulillah.. sedap! rasa ala2 nasi arab, ayam tersorok di dalam, penuh kekacang which kita suka sangat. Dimakan bersama salad & hot sauce. Oh ya, appetizer nachos pun rangup & sedap. Dessert ada 2 jenis Tres Leches (kuah dia diperbuat dr 3 jenis susu) & Kunafa (dalamnya mozarella cheese, yang oren2 tu shredded pastry. Makan panas2 dengan ice cream! Mmg leleh la). Anyone nak try boleh ke @spiced_pumpkincafe di Shah Alam.. ada juga local food...👍🏻👍🏻👍🏻
    .
    #rentakselangor
    #discoverselangor
    #smartselangor
    #nbos
    #vm2020
    #sayangmalaysia
    #gayatravel
    #gayaxevents
    #iwpocketproduction
    #pocketproduction
    @gayatravel
    #pocketfoodreview
  • 12 0 13 hours ago