#startup Instagram Photos & Videos

startup - 11.8m posts

Top Posts

  • Share a thought in the comments😎
Tag a friend that would like this!👍
👉Follow @successandcoffee for more👈
-
By @luxquotes
  • Share a thought in the comments😎
    Tag a friend that would like this!👍
    👉Follow @successandcoffee for more👈
    -
    By @luxquotes
  • 191 8 1 hour ago

Latest Instagram Posts

  • Yes!!! Let’s talk about how to support startup ecosystems as part of Indonesia’s national elections! #startup #Indonesia #digitaleconomy #ekonomidigital #ranipnews #Repost @tsamaradki with @get_repost
・・・
Masih tentang Unicorn. Jangan berdebat soal pronunciation. Sebab, itu tak substantif sama sekali. Ayo kita ngobrol tawaran kebijakan masing-masing capres soal ini. 
Sedikit cuplikan soal diskusi di @metrotv beberapa hari lalu. Bisa lihat full di Youtube.
  • Yes!!! Let’s talk about how to support startup ecosystems as part of Indonesia’s national elections! #startup #Indonesia #digitaleconomy #ekonomidigital #ranipnews #Repost @tsamaradki with @get_repost
    ・・・
    Masih tentang Unicorn. Jangan berdebat soal pronunciation. Sebab, itu tak substantif sama sekali. Ayo kita ngobrol tawaran kebijakan masing-masing capres soal ini.
    Sedikit cuplikan soal diskusi di @metrotv beberapa hari lalu. Bisa lihat full di Youtube.
  • 0 0 15 seconds ago
  • Alhamdulilah hari Khamis lepas menerima kunjungan sahabat abam Nasim dari KL.

Beliau pun main terjah je. Biasanya abam suka orang buat appointment, senang nak susun jadual kerja. Mujur la ditakdirkan dapat berjumpa. 
Tak ramai dikalangan kenalan abam yang pernah jejak kaki ke kedai Printar Ipoh ni.

Lepas tu abam ajak la minum di kedai Marmalade. Sembang macam2 la hal kerjaya, family, projek dan bisnes.

Bila ditanya pasal bisnes, abam pun suggest la elok dapatkan ilmu berniaga ni dengan hadiri seminar bisnes juga.

Sebabnya diorang pun ada pengalaman bantu banyak bisnes & tahu what works and not.

Nak start bisnes bila dah selesa dengan gaji tinggi memang tak berapa nak ada tapi abam ingat kata2 (maybe Hasan Al Banna) lebih kurang bunyi nya : "Berniagalah meskipun kamu sudah kaya"

Korang bila lagi nak singgah kedai abam?

#printar #kaddansa #dezeek #ipoh #ipohawesomecity #entrepreneur #business #startup #friends #surprise #fun #coffee #kualalumpur #printing #design
  • Alhamdulilah hari Khamis lepas menerima kunjungan sahabat abam Nasim dari KL.

    Beliau pun main terjah je. Biasanya abam suka orang buat appointment, senang nak susun jadual kerja. Mujur la ditakdirkan dapat berjumpa.
    Tak ramai dikalangan kenalan abam yang pernah jejak kaki ke kedai Printar Ipoh ni.

    Lepas tu abam ajak la minum di kedai Marmalade. Sembang macam2 la hal kerjaya, family, projek dan bisnes.

    Bila ditanya pasal bisnes, abam pun suggest la elok dapatkan ilmu berniaga ni dengan hadiri seminar bisnes juga.

    Sebabnya diorang pun ada pengalaman bantu banyak bisnes & tahu what works and not.

    Nak start bisnes bila dah selesa dengan gaji tinggi memang tak berapa nak ada tapi abam ingat kata2 (maybe Hasan Al Banna) lebih kurang bunyi nya : "Berniagalah meskipun kamu sudah kaya"

    Korang bila lagi nak singgah kedai abam?

    #printar #kaddansa #dezeek #ipoh #ipohawesomecity #entrepreneur #business #startup #friends #surprise #fun #coffee #kualalumpur #printing #design
  • 0 0 1 minute ago