#student Instagram Photos & Videos

student - 11.8m posts

Top Posts

  • Long time no see! 💫 I haven’t updated this Instagram account for a while, since it got quite hectic with also managing 3 other Instagrams. However, nothing keeps me going as much as a pretty desk picture, so I am back and I will try to post more frequently here too! Also, if you want to keep up with my life more, check out my very first daily vlog my Youtube channel LilyLikecom 💕 #studyingwithlily
  • Long time no see! 💫 I haven’t updated this Instagram account for a while, since it got quite hectic with also managing 3 other Instagrams. However, nothing keeps me going as much as a pretty desk picture, so I am back and I will try to post more frequently here too! Also, if you want to keep up with my life more, check out my very first daily vlog my Youtube channel LilyLikecom 💕 #studyingwithlily
  • 1,769 18 10 hours ago
  • “No matter what happens, no matter how far you seem to be away from where you want to be, never stop believing that you will somehow make it. Have an unrelenting belief that things will work out, that the long road has a purpose, that the things that you desire may not happen today, but they will happen. Continue to persist and persevere.”
-Brad Gast
.
.
You’re a rockstar. You’ve got this.
  • “No matter what happens, no matter how far you seem to be away from where you want to be, never stop believing that you will somehow make it. Have an unrelenting belief that things will work out, that the long road has a purpose, that the things that you desire may not happen today, but they will happen. Continue to persist and persevere.”
    -Brad Gast
    .
    .
    You’re a rockstar. You’ve got this.
  • 1,122 24 9 hours ago

Latest Instagram Posts

  • january 23, 2019
11:30pm

heyo its josie,, okay so im getting like these sharp chest pains in my right chest, hmm not sure why,, i THINK i pulled my right chest muscle cause i WAs exercising when it started to hurt,, currently its been about an hour and im contemplating about what i should do,, hmm,,, anyways i think i ACED my math exam which is good AHA,, also i only have a bit of homework and projects so i decided to take a free day🙆🏻‍♀️, anyways im kinda worried about this chest pain,, im pretty sure ive had this before but never this long,, also ive just had a lot in my mind, im giving up a lot, and just so many different things are floating around my mind its MAKIN ME WILD,, i need time to organize these thoughts and kinda calm myself down🙌,, okay so yeh im mentally exhausted right now so i hope i can feel better tomorrow, i think right now im craving some tomato pasta,,, AHAH👏
💭
💭
💭
💭
💭
#IB #student #school #wednesday #데일리 #소통 #blogger #love #sleep #rain #sanfrancisco #pasta #korean #고딩 #일상 #sleepy #science #ootd  #yugyeom #got7 #studygram #zebramildliner #notestagram #study #bulletjournal #bujo #notes #공스타그램 #공부자극
  • january 23, 2019
    11:30pm

    heyo its josie,, okay so im getting like these sharp chest pains in my right chest, hmm not sure why,, i THINK i pulled my right chest muscle cause i WAs exercising when it started to hurt,, currently its been about an hour and im contemplating about what i should do,, hmm,,, anyways i think i ACED my math exam which is good AHA,, also i only have a bit of homework and projects so i decided to take a free day🙆🏻‍♀️, anyways im kinda worried about this chest pain,, im pretty sure ive had this before but never this long,, also ive just had a lot in my mind, im giving up a lot, and just so many different things are floating around my mind its MAKIN ME WILD,, i need time to organize these thoughts and kinda calm myself down🙌,, okay so yeh im mentally exhausted right now so i hope i can feel better tomorrow, i think right now im craving some tomato pasta,,, AHAH👏
    💭
    💭
    💭
    💭
    💭
    #IB #student #school #wednesday #데일리 #소통 #blogger #love #sleep #rain #sanfrancisco #pasta #korean #고딩 #일상 #sleepy #science #ootd #yugyeom #got7 #studygram #zebramildliner #notestagram #study #bulletjournal #bujo #notes #공스타그램 #공부자극
  • 0 0 20 seconds ago
  • GOOD MORNING MY LOVELY STUDYGRAMS ✨🤩 !!
✓ About yesterday : i was very happy because for the first time I complete all my revision program for the day (proud of me 😎✌️hhh ) and that's motivate me to study more and feel good because I was really stressed about my exams but now I know how to manage my time better, so hope me all the best as much as i do 😍🥰.
.
.
.
✓ Today I wake up early because I don't want to wast time and I feel like I am a new person with new energy to work hard and everything looks like " yeah it's a little difficult BUT i am not scare of you because I will do it ".
.
.
.
✓ I try to make a new "to do list " because I tried to divide all the moduls that i need to revise as shown below ( Next Picture ). 🤗
.
.
.
#study #studying #student #studyblr #studygram #studytube #sciences #school #black #bulletjournal #motivation #mood #mindmaps #lifestyle #love #goals #etudie #etudiant #exams #review #revision #universitie #university
  • GOOD MORNING MY LOVELY STUDYGRAMS ✨🤩 !!
    ✓ About yesterday : i was very happy because for the first time I complete all my revision program for the day (proud of me 😎✌️hhh ) and that's motivate me to study more and feel good because I was really stressed about my exams but now I know how to manage my time better, so hope me all the best as much as i do 😍🥰.
    .
    .
    .
    ✓ Today I wake up early because I don't want to wast time and I feel like I am a new person with new energy to work hard and everything looks like " yeah it's a little difficult BUT i am not scare of you because I will do it ".
    .
    .
    .
    ✓ I try to make a new "to do list " because I tried to divide all the moduls that i need to revise as shown below ( Next Picture ). 🤗
    .
    .
    .
    #study #studying #student #studyblr #studygram #studytube #sciences #school #black #bulletjournal #motivation #mood #mindmaps #lifestyle #love #goals #etudie #etudiant #exams #review #revision #universitie #university
  • 1 0 49 seconds ago
  • Как и обещал ещё несколько кусочков полезной информации по достижению целей😉
Мы уже болтали про то, что очень важно иметь план действий и записывать себе задания на день. Так вот ещё одним значительным моментом я считаю вычеркивать задачи из списка по их выполнению. Звучит банально, но приносит огромное количество удовольствия и мотивации работать дальше, когда в конце дня ты видишь сколько всего успел сделать сегодня. Плюс как всегда самое главное - это настрой и в этом случае каждый вычеркнутый пункт плана ощущается, лично мной, как мини-победа и отражается на моем внутреннем состоянии (просто чувствуешь себя на подъёме весь день💪).
Точно также это работает с более долгосрочными целями и служит неким средством анализа ваших успехов, так как сразу видно что у вас вышло или не получилось, что вы успели, а что пропустили. 
Но про анализ поговорим уже завтра, а сегодня как всегда жду ваших комментариев и вопросов🙌
  • Как и обещал ещё несколько кусочков полезной информации по достижению целей😉
    Мы уже болтали про то, что очень важно иметь план действий и записывать себе задания на день. Так вот ещё одним значительным моментом я считаю вычеркивать задачи из списка по их выполнению. Звучит банально, но приносит огромное количество удовольствия и мотивации работать дальше, когда в конце дня ты видишь сколько всего успел сделать сегодня. Плюс как всегда самое главное - это настрой и в этом случае каждый вычеркнутый пункт плана ощущается, лично мной, как мини-победа и отражается на моем внутреннем состоянии (просто чувствуешь себя на подъёме весь день💪).
    Точно также это работает с более долгосрочными целями и служит неким средством анализа ваших успехов, так как сразу видно что у вас вышло или не получилось, что вы успели, а что пропустили.
    Но про анализ поговорим уже завтра, а сегодня как всегда жду ваших комментариев и вопросов🙌
  • 5 1 2 minutes ago
  • « J'ai déterré la hache, enterré la colombe, regarde le biz de hasch, de Boulogne jusqu'à Colombes »
  • « J'ai déterré la hache, enterré la colombe, regarde le biz de hasch, de Boulogne jusqu'à Colombes »
  • 13 2 4 minutes ago
  • Learn from your past ⬅️ ⠀⠀
Your life will change when you start understanding that life happens FOR YOU not to you 🌱 ⠀⠀
Stop acting like a victim and take control TODAY!! Call 1800mylife!!! 😂 But actual though, make 2019 yours! ⭐️
  • Learn from your past ⬅️ ⠀⠀
    Your life will change when you start understanding that life happens FOR YOU not to you 🌱 ⠀⠀
    Stop acting like a victim and take control TODAY!! Call 1800mylife!!! 😂 But actual though, make 2019 yours! ⭐️
  • 4 1 4 minutes ago
  • ЗАЧЕМ С УТРА ДЕЛАТЬ ЗАРЯДКУ? 🏃Люди делающие зарядку утром улучшают свои результаты в спорте.
🏃 Утренняя зарядка помогает избавиться от стресса и депрессии.
🏃Делая зарядку с утра, человек получает заряд бодрости и энергии. Способствует пробуждению организма.
🏃Делая 10-минутную зарядку с утра, можно поддерживать тело в форме.
🏃При регулярных занятиях гимнастикой по утрам,  меньше чувствуется усталость в течение дня.
🏃Меньше проблем с засыпанием по вечерам, улучшается качество сна.

Раньше я сама ленилась делать зарядку по утрам, но решила попробовать. Зарядка занимает у меня 3-5 минут, это легкие упражнения, взмахи руками, повороты туловищем и т.д. Организм сразу пробуждается, спать не хочется, поднимается хорошее настроение и чувствую с утра себя намного лучше! Просто попробуйте, вам понравится!

#мотивация #зарядка #student #studywithme #studyblog #study #studystudy #student #charging #зож #утро #morning #goodmorning #motivator #motivation #motivations #studystudy #stud #здоровье #здоровоепитание #твоездоровье #гимнастика
  • ЗАЧЕМ С УТРА ДЕЛАТЬ ЗАРЯДКУ? 🏃Люди делающие зарядку утром улучшают свои результаты в спорте.
    🏃 Утренняя зарядка помогает избавиться от стресса и депрессии.
    🏃Делая зарядку с утра, человек получает заряд бодрости и энергии. Способствует пробуждению организма.
    🏃Делая 10-минутную зарядку с утра, можно поддерживать тело в форме.
    🏃При регулярных занятиях гимнастикой по утрам, меньше чувствуется усталость в течение дня.
    🏃Меньше проблем с засыпанием по вечерам, улучшается качество сна.

    Раньше я сама ленилась делать зарядку по утрам, но решила попробовать. Зарядка занимает у меня 3-5 минут, это легкие упражнения, взмахи руками, повороты туловищем и т.д. Организм сразу пробуждается, спать не хочется, поднимается хорошее настроение и чувствую с утра себя намного лучше! Просто попробуйте, вам понравится!

    #мотивация #зарядка #student #studywithme #studyblog #study #studystudy #student #charging #зож #утро #morning #goodmorning #motivator #motivation #motivations #studystudy #stud #здоровье #здоровоепитание #твоездоровье #гимнастика
  • 1 2 5 minutes ago
  • 😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥 PENAT NYE...
Pernah rasa penat tak kena masak air setiap hari?? Atau angkut air mineral berbotol-botol untuk rumah?? Stress kann!! .
Tapi sekarang sekali tekan je dapat air panas.. Tekan lagi dapat air sejuk pulak.. Nak minum air suhu bilik anytime je.. Dah jimat space tak payah dah simpan air dalam jug.. Senang betul ada penapis air Cuckoo ni rupanya !!
.
Auto-refill pun laju gilaa.. SATU liter dalam SATU minit.. Kenapa laa dedulu tak tahu, pastu kena tunggu sampai setengah jam?? Bazir masa betul.. Haishh.. Sekarang dah tak risau sebab Cuckoo bagi FREE service siap tukar filter selama 60 BULAN !!!
.
💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧
.
Sementara takde yuran pendaftaran sekarang ni, baik cepat hubungi saya untuk pemasangan segera... Kalau dah ada niat nak pasang untuk parents kat kampung, baik segerakan niat murni tu.. Atau sayangkan bini, boleh ringankan kerja dapur bini korang, hadiahkan je penapis air Cuckoo ni.. Modal RM2.50 je sehari, dah boleh gembirakan orang yang tersayang.. Siap pakej dapat air minuman yang selamat satu rumah.. Susah tau nak dapat harga murah & berbaloi macam ni kat pasaran.. 😱😱😱😱
.
💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧
.
Jom whatsapp saya, klik je button whatsapp dekat profile tu untuk booking & order.. Jangan risau nanti saya tolong uruskan pendaftaran sampai siap pasang secara PERCUMA, takde charge apa-apa..
.
.
🔥🔥ZERO deposit... JIMAT RM265... FREE pendaftaran🔥🔥
.
BEST NYERRRR !!!!!!!!!
.
Semua layak memohon:

#surirumah
#blacklist
#takbekerja
#kerjasendiri
#student
#CTOS
#CCRIS ==•==•==•==•==•==•==•==•==•==•==•== Senang je, TAK PERLU:
❌ slip gaji
❌ bank statement
❌ registration fee
.
.
Dapat ni lagi PERCUMA 8 benda:
💯PERCUMA pendaftaran
💯PERCUMA servis
💯PERCUMA warranty 💯PERCUMA penukaran spare parts
💯PERCUMA penukaran filter setiap kali servis
💯PERCUMA delivery seluruh Malaysia
💯PERCUMA installation seluruh Malaysia 💯PERCUMA relocation
.
Meh window shopping dulu,tengok mana yang berkenan di hati..kalau tak sure takde masalah click je button whatsapp then kita sembang2 sambil buat pilihan sambil saya terang details dia ok😊 atau click link ni untuk berhubung👇
https://0182446022.wasap.my
  • 😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥 PENAT NYE...
    Pernah rasa penat tak kena masak air setiap hari?? Atau angkut air mineral berbotol-botol untuk rumah?? Stress kann!! .
    Tapi sekarang sekali tekan je dapat air panas.. Tekan lagi dapat air sejuk pulak.. Nak minum air suhu bilik anytime je.. Dah jimat space tak payah dah simpan air dalam jug.. Senang betul ada penapis air Cuckoo ni rupanya !!
    .
    Auto-refill pun laju gilaa.. SATU liter dalam SATU minit.. Kenapa laa dedulu tak tahu, pastu kena tunggu sampai setengah jam?? Bazir masa betul.. Haishh.. Sekarang dah tak risau sebab Cuckoo bagi FREE service siap tukar filter selama 60 BULAN !!!
    .
    💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧
    .
    Sementara takde yuran pendaftaran sekarang ni, baik cepat hubungi saya untuk pemasangan segera... Kalau dah ada niat nak pasang untuk parents kat kampung, baik segerakan niat murni tu.. Atau sayangkan bini, boleh ringankan kerja dapur bini korang, hadiahkan je penapis air Cuckoo ni.. Modal RM2.50 je sehari, dah boleh gembirakan orang yang tersayang.. Siap pakej dapat air minuman yang selamat satu rumah.. Susah tau nak dapat harga murah & berbaloi macam ni kat pasaran.. 😱😱😱😱
    .
    💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧
    .
    Jom whatsapp saya, klik je button whatsapp dekat profile tu untuk booking & order.. Jangan risau nanti saya tolong uruskan pendaftaran sampai siap pasang secara PERCUMA, takde charge apa-apa..
    .
    .
    🔥🔥ZERO deposit... JIMAT RM265... FREE pendaftaran🔥🔥
    .
    BEST NYERRRR !!!!!!!!!
    .
    Semua layak memohon:

    #surirumah
    #blacklist
    #takbekerja
    #kerjasendiri
    #student
    #CTOS
    #CCRIS ==•==•==•==•==•==•==•==•==•==•==•== Senang je, TAK PERLU:
    ❌ slip gaji
    ❌ bank statement
    ❌ registration fee
    .
    .
    Dapat ni lagi PERCUMA 8 benda:
    💯PERCUMA pendaftaran
    💯PERCUMA servis
    💯PERCUMA warranty 💯PERCUMA penukaran spare parts
    💯PERCUMA penukaran filter setiap kali servis
    💯PERCUMA delivery seluruh Malaysia
    💯PERCUMA installation seluruh Malaysia 💯PERCUMA relocation
    .
    Meh window shopping dulu,tengok mana yang berkenan di hati..kalau tak sure takde masalah click je button whatsapp then kita sembang2 sambil buat pilihan sambil saya terang details dia ok😊 atau click link ni untuk berhubung👇
    https://0182446022.wasap.my
  • 0 0 5 minutes ago
  • 😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥 PENAT NYE...
Pernah rasa penat tak kena masak air setiap hari?? Atau angkut air mineral berbotol-botol untuk rumah?? Stress kann!! .
Tapi sekarang sekali tekan je dapat air panas.. Tekan lagi dapat air sejuk pulak.. Nak minum air suhu bilik anytime je.. Dah jimat space tak payah dah simpan air dalam jug.. Senang betul ada penapis air Cuckoo ni rupanya !!
.
Auto-refill pun laju gilaa.. SATU liter dalam SATU minit.. Kenapa laa dedulu tak tahu, pastu kena tunggu sampai setengah jam?? Bazir masa betul.. Haishh.. Sekarang dah tak risau sebab Cuckoo bagi FREE service siap tukar filter selama 60 BULAN !!!
.
💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧
.
Sementara takde yuran pendaftaran sekarang ni, baik cepat hubungi saya untuk pemasangan segera... Kalau dah ada niat nak pasang untuk parents kat kampung, baik segerakan niat murni tu.. Atau sayangkan bini, boleh ringankan kerja dapur bini korang, hadiahkan je penapis air Cuckoo ni.. Modal RM2.50 je sehari, dah boleh gembirakan orang yang tersayang.. Siap pakej dapat air minuman yang selamat satu rumah.. Susah tau nak dapat harga murah & berbaloi macam ni kat pasaran.. 😱😱😱😱
.
💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧
.
Jom whatsapp saya, klik je button whatsapp dekat profile tu untuk booking & order.. Jangan risau nanti saya tolong uruskan pendaftaran sampai siap pasang secara PERCUMA, takde charge apa-apa..
.
.
🔥🔥ZERO deposit... JIMAT RM265... FREE pendaftaran🔥🔥
.
BEST NYERRRR !!!!!!!!!
.
Semua layak memohon:

#surirumah
#blacklist
#takbekerja
#kerjasendiri
#student
#CTOS
#CCRIS ==•==•==•==•==•==•==•==•==•==•==•== Senang je, TAK PERLU:
❌ slip gaji
❌ bank statement
❌ registration fee
.
.
Dapat ni lagi PERCUMA 8 benda:
💯PERCUMA pendaftaran
💯PERCUMA servis
💯PERCUMA warranty 💯PERCUMA penukaran spare parts
💯PERCUMA penukaran filter setiap kali servis
💯PERCUMA delivery seluruh Malaysia
💯PERCUMA installation seluruh Malaysia 💯PERCUMA relocation
.
Meh window shopping dulu,tengok mana yang berkenan di hati..kalau tak sure takde masalah click je button whatsapp then kita sembang2 sambil buat pilihan sambil saya terang details dia ok😊 atau click link ni untuk berhubung👇
https://0182446022.wasap.my
  • 😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥 PENAT NYE...
    Pernah rasa penat tak kena masak air setiap hari?? Atau angkut air mineral berbotol-botol untuk rumah?? Stress kann!! .
    Tapi sekarang sekali tekan je dapat air panas.. Tekan lagi dapat air sejuk pulak.. Nak minum air suhu bilik anytime je.. Dah jimat space tak payah dah simpan air dalam jug.. Senang betul ada penapis air Cuckoo ni rupanya !!
    .
    Auto-refill pun laju gilaa.. SATU liter dalam SATU minit.. Kenapa laa dedulu tak tahu, pastu kena tunggu sampai setengah jam?? Bazir masa betul.. Haishh.. Sekarang dah tak risau sebab Cuckoo bagi FREE service siap tukar filter selama 60 BULAN !!!
    .
    💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧
    .
    Sementara takde yuran pendaftaran sekarang ni, baik cepat hubungi saya untuk pemasangan segera... Kalau dah ada niat nak pasang untuk parents kat kampung, baik segerakan niat murni tu.. Atau sayangkan bini, boleh ringankan kerja dapur bini korang, hadiahkan je penapis air Cuckoo ni.. Modal RM2.50 je sehari, dah boleh gembirakan orang yang tersayang.. Siap pakej dapat air minuman yang selamat satu rumah.. Susah tau nak dapat harga murah & berbaloi macam ni kat pasaran.. 😱😱😱😱
    .
    💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧
    .
    Jom whatsapp saya, klik je button whatsapp dekat profile tu untuk booking & order.. Jangan risau nanti saya tolong uruskan pendaftaran sampai siap pasang secara PERCUMA, takde charge apa-apa..
    .
    .
    🔥🔥ZERO deposit... JIMAT RM265... FREE pendaftaran🔥🔥
    .
    BEST NYERRRR !!!!!!!!!
    .
    Semua layak memohon:

    #surirumah
    #blacklist
    #takbekerja
    #kerjasendiri
    #student
    #CTOS
    #CCRIS ==•==•==•==•==•==•==•==•==•==•==•== Senang je, TAK PERLU:
    ❌ slip gaji
    ❌ bank statement
    ❌ registration fee
    .
    .
    Dapat ni lagi PERCUMA 8 benda:
    💯PERCUMA pendaftaran
    💯PERCUMA servis
    💯PERCUMA warranty 💯PERCUMA penukaran spare parts
    💯PERCUMA penukaran filter setiap kali servis
    💯PERCUMA delivery seluruh Malaysia
    💯PERCUMA installation seluruh Malaysia 💯PERCUMA relocation
    .
    Meh window shopping dulu,tengok mana yang berkenan di hati..kalau tak sure takde masalah click je button whatsapp then kita sembang2 sambil buat pilihan sambil saya terang details dia ok😊 atau click link ni untuk berhubung👇
    https://0182446022.wasap.my
  • 0 0 5 minutes ago
  • 😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥 PENAT NYE...
Pernah rasa penat tak kena masak air setiap hari?? Atau angkut air mineral berbotol-botol untuk rumah?? Stress kann!! .
Tapi sekarang sekali tekan je dapat air panas.. Tekan lagi dapat air sejuk pulak.. Nak minum air suhu bilik anytime je.. Dah jimat space tak payah dah simpan air dalam jug.. Senang betul ada penapis air Cuckoo ni rupanya !!
.
Auto-refill pun laju gilaa.. SATU liter dalam SATU minit.. Kenapa laa dedulu tak tahu, pastu kena tunggu sampai setengah jam?? Bazir masa betul.. Haishh.. Sekarang dah tak risau sebab Cuckoo bagi FREE service siap tukar filter selama 60 BULAN !!!
.
💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧
.
Sementara takde yuran pendaftaran sekarang ni, baik cepat hubungi saya untuk pemasangan segera... Kalau dah ada niat nak pasang untuk parents kat kampung, baik segerakan niat murni tu.. Atau sayangkan bini, boleh ringankan kerja dapur bini korang, hadiahkan je penapis air Cuckoo ni.. Modal RM2.50 je sehari, dah boleh gembirakan orang yang tersayang.. Siap pakej dapat air minuman yang selamat satu rumah.. Susah tau nak dapat harga murah & berbaloi macam ni kat pasaran.. 😱😱😱😱
.
💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧
.
Jom whatsapp saya, klik je button whatsapp dekat profile tu untuk booking & order.. Jangan risau nanti saya tolong uruskan pendaftaran sampai siap pasang secara PERCUMA, takde charge apa-apa..
.
.
🔥🔥ZERO deposit... JIMAT RM265... FREE pendaftaran🔥🔥
.
BEST NYERRRR !!!!!!!!!
.
Semua layak memohon:

#surirumah
#blacklist
#takbekerja
#kerjasendiri
#student
#CTOS
#CCRIS ==•==•==•==•==•==•==•==•==•==•==•== Senang je, TAK PERLU:
❌ slip gaji
❌ bank statement
❌ registration fee
.
.
Dapat ni lagi PERCUMA 8 benda:
💯PERCUMA pendaftaran
💯PERCUMA servis
💯PERCUMA warranty 💯PERCUMA penukaran spare parts
💯PERCUMA penukaran filter setiap kali servis
💯PERCUMA delivery seluruh Malaysia
💯PERCUMA installation seluruh Malaysia 💯PERCUMA relocation
.
Meh window shopping dulu,tengok mana yang berkenan di hati..kalau tak sure takde masalah click je button whatsapp then kita sembang2 sambil buat pilihan sambil saya terang details dia ok😊 atau click link ni untuk berhubung👇
https://0182446022.wasap.my
  • 😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥 PENAT NYE...
    Pernah rasa penat tak kena masak air setiap hari?? Atau angkut air mineral berbotol-botol untuk rumah?? Stress kann!! .
    Tapi sekarang sekali tekan je dapat air panas.. Tekan lagi dapat air sejuk pulak.. Nak minum air suhu bilik anytime je.. Dah jimat space tak payah dah simpan air dalam jug.. Senang betul ada penapis air Cuckoo ni rupanya !!
    .
    Auto-refill pun laju gilaa.. SATU liter dalam SATU minit.. Kenapa laa dedulu tak tahu, pastu kena tunggu sampai setengah jam?? Bazir masa betul.. Haishh.. Sekarang dah tak risau sebab Cuckoo bagi FREE service siap tukar filter selama 60 BULAN !!!
    .
    💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧
    .
    Sementara takde yuran pendaftaran sekarang ni, baik cepat hubungi saya untuk pemasangan segera... Kalau dah ada niat nak pasang untuk parents kat kampung, baik segerakan niat murni tu.. Atau sayangkan bini, boleh ringankan kerja dapur bini korang, hadiahkan je penapis air Cuckoo ni.. Modal RM2.50 je sehari, dah boleh gembirakan orang yang tersayang.. Siap pakej dapat air minuman yang selamat satu rumah.. Susah tau nak dapat harga murah & berbaloi macam ni kat pasaran.. 😱😱😱😱
    .
    💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧
    .
    Jom whatsapp saya, klik je button whatsapp dekat profile tu untuk booking & order.. Jangan risau nanti saya tolong uruskan pendaftaran sampai siap pasang secara PERCUMA, takde charge apa-apa..
    .
    .
    🔥🔥ZERO deposit... JIMAT RM265... FREE pendaftaran🔥🔥
    .
    BEST NYERRRR !!!!!!!!!
    .
    Semua layak memohon:

    #surirumah
    #blacklist
    #takbekerja
    #kerjasendiri
    #student
    #CTOS
    #CCRIS ==•==•==•==•==•==•==•==•==•==•==•== Senang je, TAK PERLU:
    ❌ slip gaji
    ❌ bank statement
    ❌ registration fee
    .
    .
    Dapat ni lagi PERCUMA 8 benda:
    💯PERCUMA pendaftaran
    💯PERCUMA servis
    💯PERCUMA warranty 💯PERCUMA penukaran spare parts
    💯PERCUMA penukaran filter setiap kali servis
    💯PERCUMA delivery seluruh Malaysia
    💯PERCUMA installation seluruh Malaysia 💯PERCUMA relocation
    .
    Meh window shopping dulu,tengok mana yang berkenan di hati..kalau tak sure takde masalah click je button whatsapp then kita sembang2 sambil buat pilihan sambil saya terang details dia ok😊 atau click link ni untuk berhubung👇
    https://0182446022.wasap.my
  • 0 0 6 minutes ago