#talent Instagram Photos & Videos

talent - 10.8m posts

Top Posts

 • 𝔻𝕒𝕧𝕚𝕕 ℕ𝕦𝕥𝕝𝕖𝕪 @daveynutley @premiermodels - Photography & Interview by me @breznanikova.photography ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
𝕋𝕙𝕖 ℂ𝕠𝕠𝕝 𝕊𝕚𝕕𝕖 𝕠𝕗 𝕋𝕠𝕦𝕘𝕙
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
DAVID NUTLEY is a British model and actor with a lot of charisma and bit of a Brad Pitt thing going on. He was featured in the film Kingsglave - Final Fantasy XV and did a commercial for Moss Bros. As a model he has worked for big fashion clientele including Tommy Hilfiger, Abercrombie & Fitch and M&S. He is a spontaneous risk-taker with a love of motorcycles, adventure, thrill and freedom that motorbikes bring...🏍
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
𝘙𝘦𝘢𝘥 𝘮𝘰𝘳𝘦 - the link in the BIO + Blog ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#portraitphotography #malefashionmodel #bnwportrait #portraiture
 • 𝔻𝕒𝕧𝕚𝕕 ℕ𝕦𝕥𝕝𝕖𝕪 @daveynutley @premiermodels - Photography & Interview by me @breznanikova.photography ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
  𝕋𝕙𝕖 ℂ𝕠𝕠𝕝 𝕊𝕚𝕕𝕖 𝕠𝕗 𝕋𝕠𝕦𝕘𝕙
  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
  DAVID NUTLEY is a British model and actor with a lot of charisma and bit of a Brad Pitt thing going on. He was featured in the film Kingsglave - Final Fantasy XV and did a commercial for Moss Bros. As a model he has worked for big fashion clientele including Tommy Hilfiger, Abercrombie & Fitch and M&S. He is a spontaneous risk-taker with a love of motorcycles, adventure, thrill and freedom that motorbikes bring...🏍
  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
  𝘙𝘦𝘢𝘥 𝘮𝘰𝘳𝘦 - the link in the BIO + Blog ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
  #portraitphotography #malefashionmodel #bnwportrait #portraiture
 • 2,516 55 28 minutes ago

Latest Instagram Posts

 • Post show ⚡️
Brotherly love 🖤
 • Post show ⚡️
  Brotherly love 🖤
 • 4 2 36 seconds ago
 • INSTRUCTIONS FOR FOLLOWERS:

Follow All Likers & Comments ❤️ -

Unfollow Who Doesn’t Follow Back 💔 😡🤬
👉🏾😁👈🏾✅ Follow me I’ll Follow You😬 I have the APP🚨🚨I only Unfollow If You Do Period! Or If You Don’t Follow Back.😬 💔

Turn On My Post Notifications For Eplosive Gains! Follow👉🏾 @therealtripplethreat GO!! Check out my previous posts and follow the likes and comments!🚨🔥💯💥🚀🎯🎯⚡️💪🏾✌🏾🙏🏾
 • INSTRUCTIONS FOR FOLLOWERS:

  Follow All Likers & Comments ❤️ -

  Unfollow Who Doesn’t Follow Back 💔 😡🤬
  👉🏾😁👈🏾✅ Follow me I’ll Follow You😬 I have the APP🚨🚨I only Unfollow If You Do Period! Or If You Don’t Follow Back.😬 💔

  Turn On My Post Notifications For Eplosive Gains! Follow👉🏾 @therealtripplethreat GO!! Check out my previous posts and follow the likes and comments!🚨🔥💯💥🚀🎯🎯⚡️💪🏾✌🏾🙏🏾
 • 0 1 1 minute ago
 • KËNGËTARJA MË E MIRË 
A e njihni këtë talent? 😯 Stela Brakaj është një vajzë shumë e talentuar dhe me zë shumë të bukur! 🎙🔊 Është në klasën e 13 në @shkolla_industriale_pavaresia në Vlorë. 📖📚 Lënda që i pëlqen më shumë është Informatika, prandaj studimet e larta dëshiron ti vazhdoj në degën e Inxhinierisë së Informatikes. 💻 Por pasioni i saj i madh ngelet muzika, të cilën s'do ta lërë kurrë! 🎶🎵 Stela ka shumë ëndrra. 🤩 Dy ëndrrat e saj më të mëdha janë të ngrihet në këmbë, por edhe një ditë të këndoj në skenat më të mëdha me këngëtaren e saj të preferuar @jessiej J. 🙏🏼 😇 Kënga e saj e preferuar është "Mamma Knows Best" @jessiej Kohën e lirë e kalon duke kënduar ose duke shëtitur me shoqërinë e saj. 🤗 Stela mendon se shoqëria është diçka me shumë vlerë dhe ndihet e bekuar nga shoqeria që ka. 👏🏻Shprehjet e saj të preferuara edhe që e motivojnë janë "Sometimes lucky,forever blessed" &
"Dream big,work hard,make it happen." 👊 
#singeroftheweek #talent #qendrarajonalerinorevlore #riniaktive #youth @sherbimikombetar
 • KËNGËTARJA MË E MIRË
  A e njihni këtë talent? 😯 Stela Brakaj është një vajzë shumë e talentuar dhe me zë shumë të bukur! 🎙🔊 Është në klasën e 13 në @shkolla_industriale_pavaresia në Vlorë. 📖📚 Lënda që i pëlqen më shumë është Informatika, prandaj studimet e larta dëshiron ti vazhdoj në degën e Inxhinierisë së Informatikes. 💻 Por pasioni i saj i madh ngelet muzika, të cilën s'do ta lërë kurrë! 🎶🎵 Stela ka shumë ëndrra. 🤩 Dy ëndrrat e saj më të mëdha janë të ngrihet në këmbë, por edhe një ditë të këndoj në skenat më të mëdha me këngëtaren e saj të preferuar @jessiej J. 🙏🏼 😇 Kënga e saj e preferuar është "Mamma Knows Best" @jessiej Kohën e lirë e kalon duke kënduar ose duke shëtitur me shoqërinë e saj. 🤗 Stela mendon se shoqëria është diçka me shumë vlerë dhe ndihet e bekuar nga shoqeria që ka. 👏🏻Shprehjet e saj të preferuara edhe që e motivojnë janë "Sometimes lucky,forever blessed" &
  "Dream big,work hard,make it happen." 👊
  #singeroftheweek #talent #qendrarajonalerinorevlore #riniaktive #youth @sherbimikombetar
 • 10 1 1 minute ago
 • my account is sad bye
 • my account is sad bye
 • 1 1 2 minutes ago