#tudungnikah Instagram Photos & Videos

tudungnikah - 41.9k posts

Top Posts

  • Musim musim macam ni feedback nya semua dari pengantin 🙈 Kemain melawa pasangan #tilljannah ni . Rugi kalau bayar photographer memahal ribu riban tapi tudung kita asyik duk kelepek je . sebab tu ramai bakal pengantin pilih #hybridshawl #byazzy sebab awning memang on point ! 👏🏻
  • Musim musim macam ni feedback nya semua dari pengantin 🙈 Kemain melawa pasangan #tilljannah ni . Rugi kalau bayar photographer memahal ribu riban tapi tudung kita asyik duk kelepek je . sebab tu ramai bakal pengantin pilih #hybridshawl #byazzy sebab awning memang on point ! 👏🏻
  • 195 2 12 December, 2018

Latest Instagram Posts

  • Tutorial hybridshawl / bawalshawl khas untuk followers @byazzyscarves! Moga video ni dapatlah korang grab banyak-banyak colour lagi🙈 oh ye, yang mana yg tak suka non-instant, izzah ada yang instant juga tau. Just sarung2 je. For more details boleh click link di bio je taw😘
_

Model pakai code Dusty Pink bidang 60🌸
  • Tutorial hybridshawl / bawalshawl khas untuk followers @byazzyscarves! Moga video ni dapatlah korang grab banyak-banyak colour lagi🙈 oh ye, yang mana yg tak suka non-instant, izzah ada yang instant juga tau. Just sarung2 je. For more details boleh click link di bio je taw😘
    _

    Model pakai code Dusty Pink bidang 60🌸
  • 9 3 6 hours ago
  • Dah ramai sangat request izzah untuk tunjukkan tutorial pakai hybridshawl / bawalshawl😍 Oklah harini izzah belanja satu video yang boleh buat iman korang makin menggugat🤣
  • Dah ramai sangat request izzah untuk tunjukkan tutorial pakai hybridshawl / bawalshawl😍 Oklah harini izzah belanja satu video yang boleh buat iman korang makin menggugat🤣
  • 15 1 6 hours ago
  • CANTIK KAN FEEDBACK BRIDE DENGAN HYBRIDSHAWL OFF WHITE 💟 BAKAL-BAKAL PENGANTIN MAI BACA SAT🤗
.
Percaya atau tidak? Kebanyakan feedback dari customer sis yang sudah bergelar isteri terkilan sebab tak pernah jumpa tudung #HYBRIDSHAWL sebelum hari bahagia mereka. .
.
#HYBRIDSHAWL bukan sahaja sesuai dipakai pada waktu2 biasa tetapi juga sangat sesuai digayakan pada hari bersejarah bakal2 bride kita.😘
.
.
Tudungnya amatlah selesa dan cantik bila dipakai. Paling penting #awning tudung sangat senang dibentuk. Konfem maintain dr pagi sampai ke petang. Tiada lagi istilah risau tudung kemek dan sewaktu dengannya 🤗
.
.
Rata-rata bride kita setuju dan sangat berpuas hati dengan tudung #HYBRIDSHAWL sebagai penyeri di hari bahagia mereka.Jadi tunggu apa lagi??
.
.
Sebarang order/pertanyaan ---> boleh Dm/ Whatsapp sis ya @ klik sahaja di link bio😊
.
.
📲013 6008177
📲013 6008177
📲013 6008177
.
--------------
#hybridshawl#bawalshawl#tudungcantik#tudungtunang#tudungnikah#tudungkahwin#tudungbridesmaid#tudunglabuh#feedbackhybridshawl#offwhite#hootdainz#byazzy#freeyourownstyle
  • CANTIK KAN FEEDBACK BRIDE DENGAN HYBRIDSHAWL OFF WHITE 💟 BAKAL-BAKAL PENGANTIN MAI BACA SAT🤗
    .
    Percaya atau tidak? Kebanyakan feedback dari customer sis yang sudah bergelar isteri terkilan sebab tak pernah jumpa tudung #HYBRIDSHAWL sebelum hari bahagia mereka. .
    .
    #HYBRIDSHAWL bukan sahaja sesuai dipakai pada waktu2 biasa tetapi juga sangat sesuai digayakan pada hari bersejarah bakal2 bride kita.😘
    .
    .
    Tudungnya amatlah selesa dan cantik bila dipakai. Paling penting #awning tudung sangat senang dibentuk. Konfem maintain dr pagi sampai ke petang. Tiada lagi istilah risau tudung kemek dan sewaktu dengannya 🤗
    .
    .
    Rata-rata bride kita setuju dan sangat berpuas hati dengan tudung #HYBRIDSHAWL sebagai penyeri di hari bahagia mereka.Jadi tunggu apa lagi??
    .
    .
    Sebarang order/pertanyaan ---> boleh Dm/ Whatsapp sis ya @ klik sahaja di link bio😊
    .
    .
    📲013 6008177
    📲013 6008177
    📲013 6008177
    .
    --------------
    #hybridshawl #bawalshawl #tudungcantik #tudungtunang #tudungnikah #tudungkahwin #tudungbridesmaid #tudunglabuh #feedbackhybridshawl #offwhite #hootdainz #byazzy #freeyourownstyle
  • 8 0 9 hours ago