#tv3 Instagram Photos & Videos

tv3 - 819.4k posts

Top Posts

  • 😙
  • 😙
  • 7,019 54 21 January, 2019

Latest Instagram Posts

  • BARU JE LEPAS MAKAN. TAPI SEKARANG DAH LAPAR LAGI😔 .

Cuba cek semula apa yang korang makan tadi. Makan biskut untuk diet katanya. Ha... Mmg la korang lapar semula. Makan jenis ni, walaupun korang makan dengan banyak, tapi nutrisinya rendah. Malah ada garam gula dan lemak trans pulak tu. .

Kalau betul nak diet, elakkan dulu segala jenis biskut. Makan lah nasi.
"Makan nasi??
Biar betul coach. Saya nak diet ni."
Betul lah. Nak diet, makan lah nasi. Barulah korang lebih kenyang dan tak de lah asyik nak mengunyah je. Makan dengan ilmu yang betul. .

Nak tahu ilmu yang betul?
Klik je link di bio@aarkie.fittrainer untuk pendaftaran program Kurus Fit online coaching sesi februari ni. Mcm2 ilmu diet coach akan sampaikan. .

Coach Akie
0199659769
  • BARU JE LEPAS MAKAN. TAPI SEKARANG DAH LAPAR LAGI😔 .

    Cuba cek semula apa yang korang makan tadi. Makan biskut untuk diet katanya. Ha... Mmg la korang lapar semula. Makan jenis ni, walaupun korang makan dengan banyak, tapi nutrisinya rendah. Malah ada garam gula dan lemak trans pulak tu. .

    Kalau betul nak diet, elakkan dulu segala jenis biskut. Makan lah nasi.
    "Makan nasi??
    Biar betul coach. Saya nak diet ni."
    Betul lah. Nak diet, makan lah nasi. Barulah korang lebih kenyang dan tak de lah asyik nak mengunyah je. Makan dengan ilmu yang betul. .

    Nak tahu ilmu yang betul?
    Klik je link di bio@aarkie.fittrainer untuk pendaftaran program Kurus Fit online coaching sesi februari ni. Mcm2 ilmu diet coach akan sampaikan. .

    Coach Akie
    0199659769
  • 2 1 11 minutes ago