#yangtahujetahu Instagram Photos & Videos

yangtahujetahu - 8.6k posts

Top Posts

  • U are strong and ik we can face it 💪🏼 💕#yangtahujetahu
  • U are strong and ik we can face it 💪🏼 💕 #yangtahujetahu
  • 5,179 58 11 March, 2018
  • Halloween Night Tak Jadi with Babes 👻
  • Halloween Night Tak Jadi with Babes 👻
  • 1,195 27 27 October, 2018

Latest Instagram Posts

  • selamat hari lahir bosskur.... semoga murah rezeki dan diberi kesihatan yg baik.....👏👏🎂 #yangtahujetahu 😷
  • selamat hari lahir bosskur.... semoga murah rezeki dan diberi kesihatan yg baik.....👏👏🎂 #yangtahujetahu 😷
  • 60 9 9 hours ago
  • REVIEW SAMYANG SRIRACHA
........
Sorry la sistur tak bagi review yang instafemes buat. 😂 Tapi dengan ilmu main rebana anak masa join dikir barat kat UM dulu, boleh la bercakap depan kamera sikit. Heh! Bukan kah lebih ukhwah gitu bila owner igshop sendiri buat review? 😇✨✨ So, kalau korang bukak pek Samyang Sriracha tu, itu la yang ada. Takde mainan percuma pun. Sedehhhh 😔 Tapi sepertinya, samyang ini kurang mendapat sambutan gitu ya? 😨 Yang bener? Takpe.. Yang tu kita sembang episod lain. Kalau nak tahu cepat, boleh tengok full video kat Youtube. Kehkehkeh. 😆

Korang pernah try samyang ni? 😁 ✨
  • REVIEW SAMYANG SRIRACHA
    ........
    Sorry la sistur tak bagi review yang instafemes buat. 😂 Tapi dengan ilmu main rebana anak masa join dikir barat kat UM dulu, boleh la bercakap depan kamera sikit. Heh! Bukan kah lebih ukhwah gitu bila owner igshop sendiri buat review? 😇✨✨ So, kalau korang bukak pek Samyang Sriracha tu, itu la yang ada. Takde mainan percuma pun. Sedehhhh 😔 Tapi sepertinya, samyang ini kurang mendapat sambutan gitu ya? 😨 Yang bener? Takpe.. Yang tu kita sembang episod lain. Kalau nak tahu cepat, boleh tengok full video kat Youtube. Kehkehkeh. 😆

    Korang pernah try samyang ni? 😁 ✨
  • 26 3 15 hours ago
  • Semenjak dua menjak ni eyebag makin membesar dengan jayanya 
#yangtahujetahu
  • Semenjak dua menjak ni eyebag makin membesar dengan jayanya
    #yangtahujetahu
  • 85 1 18 hours ago
  • Langit tak selalunya cerah dan hidup tak selalunya indah, awan hitam yang mnyelimuti mendung kadang2 ade hikmah disebaliknye tu, itu tanda disayangi Allah :') Aku DIAM tak bmakne aku SALAHHH. 😉☝☺👌 Cuma mls nak fikir benda yg -ve memfitnah aku. Senyum je mampu. 
Mak Abh salu pesan : "Biarlah 0rg buat jahat kat kite asalkan jgn bls...buat baik sentiase. Manusia ni tak pernah puas"... The pain u feel t0day, will be the strength you feel tmorr0w. .Keep calm & steady. Teruskan bersabar...Diam itu lebih baik.

#ytjt #instagram
#like4likes #likeforlikes #smile #keepcalmandsteady #yangtahujetahu #dwharf #dwharfportdickson
  • Langit tak selalunya cerah dan hidup tak selalunya indah, awan hitam yang mnyelimuti mendung kadang2 ade hikmah disebaliknye tu, itu tanda disayangi Allah :') Aku DIAM tak bmakne aku SALAHHH. 😉☝☺👌 Cuma mls nak fikir benda yg -ve memfitnah aku. Senyum je mampu.
    Mak Abh salu pesan : "Biarlah 0rg buat jahat kat kite asalkan jgn bls...buat baik sentiase. Manusia ni tak pernah puas"... The pain u feel t0day, will be the strength you feel tmorr0w. .Keep calm & steady. Teruskan bersabar...Diam itu lebih baik.

    #ytjt #instagram
    #like4likes #likeforlikes #smile #keepcalmandsteady #yangtahujetahu #dwharf #dwharfportdickson
  • 65 4 19 hours ago
  • Ni dah kali kedua rasanya @niksyakirin jadi model samyang dalam ig ni. 😂😂
Thank you Sya! 💕💕💕
  • Ni dah kali kedua rasanya @niksyakirin jadi model samyang dalam ig ni. 😂😂
    Thank you Sya! 💕💕💕
  • 62 14 19 January, 2019